Şimdi Ara

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
23.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tel 1gb kart ile çalışıyomuş sorunsuz yabancı forumlarda okudum ancak denemek lazım markasına göre değişiyomuş kartın tabi iTunes 100 limiti var belki ilerde bu limit kırılır bi şekilde..
  • bgn aranıza katıldım :) pc suite ve i tunes olaylarında sorunlar yasanıyor pc suitte
    itunes i yüklüyorum acılıcakken asagıdaki hatayı alıyorum pc suitte ise yükledikten sonra tıklayınca bluetooth mu usb cablemi kızılötesimi diye 3 sıklı bir yer geliyo usb cabloyu tıklıyorum dolması gerekn bir bölüm cıkıyor ama ilerleme olmuyor :(

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!!
  • yaa bi örnek foto koyunda bakalım be
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener8ahce

yaa bi örnek foto koyunda bakalım be

http://img146.imageshack.us/img146/3118/30040612332pd.jpg

buyur arkadasım ancak bende cihazı yeni aldım bir resim atın yazmıssın okuyunca aceleye geldi ama atıyım dedim daha kaliteli birseyler olabilir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 30 Nisan 2006; 12:42:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

quote:

Orjinalden alıntı: fener8ahce

yaa bi örnek foto koyunda bakalım be

http://img146.imageshack.us/img146/3118/30040612332pd.jpg

kıyas denk olmadı ama birde w800 ile cekilmis resim fikir edinmek amacıyla...

http://img136.imageshack.us/img136/3944/dsc000011tq.jpg

buyur arkadasım ancak bende cihazı yeni aldım bir resim atın yazmıssın okuyunca aceleye geldi ama atıyım dedim daha kaliteli birseyler olabilir ...

• arkadaşlar v3i lerinizin melodilerini istedim ama ses çıkmadı. lütfen rica ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyundai99

arkadaşlar v3i lerinizin melodilerini istedim ama ses çıkmadı. lütfen rica ediyorum.

Valla şimdi baktım ama sanırım hazır melodileri telefondan çıkaramıyoruz.

Bir soru da ben sorayım. biz bu telefonu bilgisayara bağladığımızda şarj olmaya başlıyor telefon. Bu pil ömrünü kısaltmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 3 Mayıs 2006; 22:23:45 >
  • ya millet su ekrandaki cızırtı bende de var nie herkes de yok yaaaa?????

kullanım kılavuzunda şu kadar saat sarjda kalsın yazmadıgı için sarj bitti yazana kadar sarj ettim telefonu ,ama bi gun anca dayandı. bu normal değil sonucta di mi ?12 saat fln sarjda kalmalı mıydı yani, yoksa bu ilk sarj die mi böle oldu yani bi kaç sarjdan sonra duzelir mi???

bir de mesajlara ayrıca zil atanabilio mu mesela nokia daki gibi???
  • merhaba arkadaşlar bende 2 gun önce v3i aldım gercekten cok gusel ... özellikle itunes olması bir ipod kullanıcısı olarak itunes umda hem ipod hemde telephone bölümleri cıktı istedigim gibi atıp siliyorum her ikisinede super !
    AMA bir sorunum var bilgisayardan bluetooth ile mp3 yolladım melodi amaçlı ama nereye attıgını bulamıyorum resim yolladım tekrar o resmi nereye attıgını yine bulamıyorum ... birde telefondan bluetooth ile bir şey yollayamıyorum :( yardımcı olursanız sevinirim
  • yollamak istedigini kopyalıyıp öyle bluetoth,la yolluyorsun..
  • şarj ömrü ile ilgili soruları cwplıorum.. bende 4 saat fln şarj ettm zaten o saatten snra elektrii kesio alet.. bi anlamı yok yani... bnmde başlarda bi gün fln anca gidiodu şimdi ise ekran parlaklıı 3 de ise 4 gün fln 6 da ise de 2 gün gidio.. bn sürekli msjlaşorum ve konuşorm.. bu trelefonn bataryası nokialardan çk daa ii.. merak etmein
  • e398 e uygulanan şeyler bunada oluyo mu bide ses kalitsesi k750i vb var mı mp3 çaları olsun zilsesi bende bundan almak istiyorum
  • arkadaşlar yaa ben rehber de tel yada sim hafızası seçemiyorum.

nası hallederiz bunu?

mecburmuyum ikisini de aynı anda kullanmaya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: geehun

o altın kapaklı v3i ler dolce&gabbana nın sınırlı üretimidir.yani onlar türkiyeye hiçbir zaman gelmeyecek,gelse de en fazla 5 tane falan gelir.zaten onun fiyatı yanlış hatırlamıoysam 3000$ civarıydı.dışı gerçek altın kaplama çünkü.

Arkadasım sanırım basaka bi telle karıstırdın DG özel üretimi motorlaını normalden hicbi farkı yok ısmı harıc fıyatıda 999YTL dışıda gercek altın kaplama diil bu arada
    Bndede ITunes sornu war bilgisayar sürekli hata veriyo ITunesta acılmyo Yardım beklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepdark19

quote:

Orjinalden alıntı: geehun

o altın kapaklı v3i ler dolce&gabbana nın sınırlı üretimidir.yani onlar türkiyeye hiçbir zaman gelmeyecek,gelse de en fazla 5 tane falan gelir.zaten onun fiyatı yanlış hatırlamıoysam 3000$ civarıydı.dışı gerçek altın kaplama çünkü.

Arkadasım sanırım basaka bi telle karıstırdın DG özel üretimi motorlaını normalden hicbi farkı yok ısmı harıc fıyatıda 999YTL dışıda gercek altın kaplama diil bu arada
    Bndede ITunes sornu war bilgisayar sürekli hata veriyo ITunesta acılmyo Yardım beklıyorum

müzik dinlemek için itunes kullanmanıza gerek yok. imzamdaki rehberlere göz atarsanız normal sesler bölümünden kapak kapalıyken de nasıl müzik dinleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz. böylece dinlemek istediğiniz şarkıları hemen kart hafızasına audio içine atıcaksınız hem daha hızlı hemde şarkı sınırı olmayacak. tavsiye ederim.

• çok isteyipte alamadığım fakat çok yakından takip ettiğim telefon modelleridir motorola v3 serileri
    Motorola:Razr V3:407,00 YTL ---Motorola.Razr V3i ''USB Şarj + Araç Şarjı Hediyeli!'': Aynı Gün Kargo!:619,75 YTL ---- Motorola:Razr V3i Dolce & Gabbana:940,68 YTL
  • arkadaşlar merhaba,ben de bir v3i kullanıcısıyım,sorunum şu:atılan mesaj için herangi bir iletim raporu alamıyorum,ilgili bir menüye ulaşamıyorum.forumda arattırdım 1-2 yerde konuya değinilmiş,mesaj atarken ilgili bir seçenek olduğundan bahsediliyor,ben öyle bir seçenek görmedim.motorola müşteri hizmetlerini aradım ama oradakilerinde konuya hakim olmadan konuştukları dikkatimi çekti,öyle bi özlellik yok falan dedilere amal7 lerde varken hatta 8-10 sene önceki telefonlarda bile varken v3i de olmaması pek mantıklı gelmedi bana.attığım mesajın karşıya ulaşıp ulaşmadığını,ne zaman ulaştığını bildiren bir özellik olmalı diye düşünüyorum.konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.öyle bir özellik yoksada bir yazılımla halledilebilir mi acaba bunu da merak ediyorum doğrusu?yardım ederseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frost_t

arkadaşlar merhaba,ben de bir v3i kullanıcısıyım,sorunum şu:atılan mesaj için herangi bir iletim raporu alamıyorum,ilgili bir menüye ulaşamıyorum.forumda arattırdım 1-2 yerde konuya değinilmiş,mesaj atarken ilgili bir seçenek olduğundan bahsediliyor,ben öyle bir seçenek görmedim.motorola müşteri hizmetlerini aradım ama oradakilerinde konuya hakim olmadan konuştukları dikkatimi çekti,öyle bi özlellik yok falan dedilere amal7 lerde varken hatta 8-10 sene önceki telefonlarda bile varken v3i de olmaması pek mantıklı gelmedi bana.attığım mesajın karşıya ulaşıp ulaşmadığını,ne zaman ulaştığını bildiren bir özellik olmalı diye düşünüyorum.konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.öyle bir özellik yoksada bir yazılımla halledilebilir mi acaba bunu da merak ediyorum doğrusu?yardım ederseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler...

Mesajı yazarken, ekranın alt ortasındaki menü tuşuna bas.. Mesaj seçeneklerinden teslim raporunu evet yap.. Her mesaj için bunu yapmak zorunda kalman telefonun eksi bir özelliği maalesef..

• quote:

Orjinalden alıntı: frost_t

arkadaşlar merhaba,ben de bir v3i kullanıcısıyım,sorunum şu:atılan mesaj için herangi bir iletim raporu alamıyorum,ilgili bir menüye ulaşamıyorum.forumda arattırdım 1-2 yerde konuya değinilmiş,mesaj atarken ilgili bir seçenek olduğundan bahsediliyor,ben öyle bir seçenek görmedim.motorola müşteri hizmetlerini aradım ama oradakilerinde konuya hakim olmadan konuştukları dikkatimi çekti,öyle bi özlellik yok falan dedilere amal7 lerde varken hatta 8-10 sene önceki telefonlarda bile varken v3i de olmaması pek mantıklı gelmedi bana.attığım mesajın karşıya ulaşıp ulaşmadığını,ne zaman ulaştığını bildiren bir özellik olmalı diye düşünüyorum.konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.öyle bir özellik yoksada bir yazılımla halledilebilir mi acaba bunu da merak ediyorum doğrusu?yardım ederseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler...

v3i nin tüm sorunlarının düzeltilebildiği gibi bunuda seem editle düzeltmek mümkün. seem edit bilmiyorsanız bu sorunun düzeltildiği bir monsterpack de flashlayabilirsiniz. monsterpack ler biçok hatanın ve kullanışsız özelliğin düzeltildiği bir pakettir telefonunuzun tüm içeriğini silerek düzenlenmiş yazılım yüklenir.

ayrıntılar için imzamdaki rehbere göz atabilirsiniz

• @youonlyliveonce,

Kalıcı teslim raporu için bir seem edit varsa bunu anlatırsan sevinirim.. Hangi seem olduğunu, hangi değeri veya biti değiştireceğimizi yazman yeterli..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.