Şimdi Ara

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
23.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar arka kapagim oturmuyo ya sag yada sol taraf havada kaliyo sorun telefonda mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: conkbayiri

arkadaslar arka kapagim oturmuyo ya sag yada sol taraf havada kaliyo sorun telefonda mi ?

Hayır sorun senin telefona kıyamayıp, zarar gelmesin diye fazla zorlamak istememende
    Ben de ilk aldığımda aynı şeyi düşünmüştüm, açıkta kalan tarafa korkmadan bastır yerine oturacaktır :)
  • evet sorun bendeymis cok saolasin:)
  • evet dün bende bu mükemmel aleti aldım umarm bundan sıkılmam çünkü çok çabuk sıkılıyorum bir telefondan önceki d600 ümü de sevmiştim ama çabuk sıkıldım.
    sorun bende telefonlarda değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

evet dün bende bu mükemmel aleti aldım umarm bundan sıkılmam çünkü çok çabuk sıkılıyorum bir telefondan önceki d600 ümü de sevmiştim ama çabuk sıkıldım.
    sorun bende telefonlarda değil

sen de bir arka kapağını çıkart tak o zaman

• o altın kapaklı v3i ler dolce&gabbana nın sınırlı üretimidir.yani onlar türkiyeye hiçbir zaman gelmeyecek,gelse de en fazla 5 tane falan gelir.zaten onun fiyatı yanlış hatırlamıoysam 3000$ civarıydı.dışı gerçek altın kaplama çünkü.
  • bu arada motorola nın apple la anlaşaması gereği itunes unuza hafızanız dolmasa bile 100 den fazla şarkı koyamıyorsunuz.ee ipodlar boşuna mı çıktı
  • arkadaşlar telefonun video kayıdı nasıl? Sınırlı mı gercekten ve kac dakika kaydediyor. kaydettikten sonra bilgisayara atıp izleyen var mı? Sizce nasıl teşekkurler
  • Garantili telefon fiyatı verecek olan var mı? Ben enucuz 630 a buldum nette. Doğubanktan fiyat alan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar ,

ben v3i mi yaklaşık 1 hafta önce aldım. oldukça memnunum,

öncelikle telefonun kutusunu oldukça hoş yapmışlar,
    içerisinden 256 lık kart çıkıyor ,128 çıkan arkadasların telefonları ya gray yada hafıza kartları değişmiştir
    camera çekimi sınırsız yani hafızanız kadar kayıt yapabiliorsunuz.
    fotoğraf çekimi yüksek çözünürlükte gayet başarılı.
    mp3 dinlerken ses çok fazla değil ama standart lara uygun biçimde.
    video izleme programı da gayet güzel.ben şahsen 3gp formatında terminatör 3 filmini komple yükledim ve izliyorum.
    Ekrandan gelen cızırtı benimkinde yok teknik servise bi danışmak lazım.

v3i de film izlemek isteyenler olursa yardımcı olabilirim
  • ekranda cızırtı ancak cok asırı derecede sessiz ortamlarda duyuluo ama dedgm cok sessiz olması gerekio we telefonu kendinize cok yakın tutmanız gerekio yani cok onemli bi sorun degil
  • Ark.şu v3i için elinizdeki filmleri paylaşın...bizi 3gp ile uğraşmaktan kurtarın, zaten elimde demo var 3dk çeviriyo..
  • Arkadaşlar EFS iletişime Perş Cuma 600-620 Ytl den satışa çıkacakmış bence Bikaç gün daha bekleyin derim
    http://www.efsiletisim.com
  • ya bu telefonun bi iki ay sonra ucuzlama olasılıgı var mı yani biraz da olsa???
  • ya ben bu telefonu kafaya taktım , artık benim için mp3 tü videoydu hiç önemli değil , yani msj atsın + konuşuyum ve tabiki en büyük özelliği görünüşü ii olsun yeter :) . Bu V3i ne zaman çıktı , ben haziran ortası gibi almayı düşünüyorum da acaba o zaman eski bi model olarak mı görülür. veya yakın bi zamanda çıkacak karizma bi tel önerebilir misiniz
  • Telefonun karizma olması ve dolayısıyla fazla rağbet görmesi yüzünden, telefonu bir ay önce almış olmama rağmen, bir türlü kullanmak nasip olmadı yaw.

Gittim KVK bayiinden aldım eve bir geldim, biraz kurcalarken kapağının tam oturmadığını farkettim. Gittim söyledim aldığım yere, gelince değiştiririz dediler. İki hafta sonra kapak geldi, gelen kapakta tam oturmayınca değiştirilmesini talep ettim. Tabi hemen kabul etmediler çünkü telefonun vidası filan gevşemiş olabilir, bir bakalım dediler. Tamam dedim verdim telefonu gittim. 1,5 hafta oldu daha bugün aradılar, telefonunuz değiştirilecektir diye. "ne zaman alırım" dedim, "şu anda elimizde kalmadı, yyeni malların gelmesini bekliyoruz en geç perşembe hallolur işiniz." dedi.

Durum budur. Yahu nereden aldım şu telefonu. V3i mağduru olup çıktık yaw. V3i ile L7 arasında kalmıştım, keşke L7'yi alsaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 25 Nisan 2006; 23:09:35 >
  • arkadaşlar ben bir se telefon sahibiyim, lakin melodi konusunda v3 v3i melodilerine bayılıyorum. lütfen banatel hafızasındaki melodilerden upload edebilirmisiniz? lütfen...
  • ya arkadaslar ben de bundan almak istiyorum ama haziranda fln daha ucuz olmus olur mu yani?ya da simdi en ucuz nerden bulabilirim alan arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim bunu almayı dusundugum sırada telim de calındı gibi bi şey oldu zaten lutfen cevaplayınnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonshine traffic

Telefonun karizma olması ve dolayısıyla fazla rağbet görmesi yüzünden, telefonu bir ay önce almış olmama rağmen, bir türlü kullanmak nasip olmadı yaw.

Gittim KVK bayiinden aldım eve bir geldim, biraz kurcalarken kapağının tam oturmadığını farkettim. Gittim söyledim aldığım yere, gelince değiştiririz dediler. İki hafta sonra kapak geldi, gelen kapakta tam oturmayınca değiştirilmesini talep ettim. Tabi hemen kabul etmediler çünkü telefonun vidası filan gevşemiş olabilir, bir bakalım dediler. Tamam dedim verdim telefonu gittim. 1,5 hafta oldu daha bugün aradılar, telefonunuz değiştirilecektir diye. "ne zaman alırım" dedim, "şu anda elimizde kalmadı, yyeni malların gelmesini bekliyoruz en geç perşembe hallolur işiniz." dedi.

Durum budur. Yahu nereden aldım şu telefonu. V3i mağduru olup çıktık yaw. V3i ile L7 arasında kalmıştım, keşke L7'yi alsaydım.

neresi oturmuodu kapaın??

• quote:

Orjinalden alıntı: geehun

bu arada motorola nın apple la anlaşaması gereği itunes unuza hafızanız dolmasa bile 100 den fazla şarkı koyamıyorsunuz.ee ipodlar boşuna mı çıktı

ztn tel max 512 lik kart destekliyor e 100 mp3 de ortalam bir mp3 4mb dersen 400 mb ediyor geriye kalan hafızada video ve resim için desen bence yeterlidir. 100 şarkılık limit bi eksi değil onun için mp3 player alın yani 100 şarkıyı az buluyosanız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.