Şimdi Ara

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
23.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bencede v3i mükemmel bi telefon....almayı düşünüyorum...ama siyah rengi daha güzeldi..çıkarmı siyahı bekliyimmi..yoksa orjinali alıyımmı....................bide itunes nedir...açıklarsanız sewinirim...!!!
  • bugün telefoncuya gittim v3i'yi bi kez daha inceledim ve son kararımı verdim. hepsiburada'dan 680 ytl 12 ay taksitle v3i alacağım.
  •  TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!!

TÜM MOTOROLA V3i ciler BURAYA!!!!

• motorola hala öğrenemedi tr ye göre tel yapmayı,iletim raporu olayı hala facia ve kullandıkça ekranda dalgalanma ciddi boyutta artıyo hele ki şarjda kullanıyorsanızzz
  • Arkadaşım bana v3i hafızasındaki melodilerden atabilirmisin. Teşekkürler...
  • v3iye mp3 atmak çok zor.iletim raporu iğrenç.bir türlü alışmadm gittim d600le takas ettim gerçi onunda sevmediğim özllikleri var mesela arka plan mp3 çalmıo.her telin bir eksiği var bee
  • mp3 atmasının nesi zorr
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatayucuzal

v3iye mp3 atmak çok zor.iletim raporu iğrenç.bir türlü alışmadm gittim d600le takas ettim gerçi onunda sevmediğim özllikleri var mesela arka plan mp3 çalmıo.her telin bir eksiği var bee

bence sen firmalarla direkt irtibata geç sana özel bir telefon yapsınlar.
  • arkadaşlar v3i'nin sadece fümeye benzeyen gümüş rengi (garip oldu ama anlaşılmıştır verilen resimdeki renkten bahsediyorum) mi var? kapağı açınca içindeki siyah materyal plastik gibi pek hoşuma gitmedi tamamı metal olan v3i var mı?
    ayrıca ankarada 650den aşağı bir fiyat bulamadım. 20 ytl de pazarlık falan etsem 630dan aşağısını bulabilen var mı?
  • 2 aylik kvk n70 verip v3i mobiltel'den aldim ustune 40 ytl verdim.
    Tavsiye ederim, n70 in buyuk boyutu sizide siktiysa ben aradigim telfonu buldum
    kamera kalitesi biraz dusuk baskada bir sorun gormedim flight mode'da mevcut bence hiç eksisi yok.
    mp3 calmasi en az n70 kadar iyi tflash kart var, itunes dan mp3 atmak da cok kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcfly

2 aylik kvk n70 verip v3i mobiltel'den aldim ustune 40 ytl verdim.
    Tavsiye ederim, n70 in buyuk boyutu sizide siktiysa ben aradigim telfonu buldum
    kamera kalitesi biraz dusuk baskada bir sorun gormedim flight mode'da mevcut bence hiç eksisi yok.
    mp3 calmasi en az n70 kadar iyi tflash kart var, itunes dan mp3 atmak da cok kolay.

ekran kalitesi nsl
  • az önce hepsiburada.com dan siparişimi verdim. elime geçtikten sonra ben de bir değerlendirmesini yazarım. sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. salı ya da çarşamba gelir sanırım elime.
  • Merhaba arkadaşlar sonunda ben de v3i me bugün kavuştum fakat bir sorum olacak.
    sinyal seviyesinin hemen yanında GPRS göstergesi var el kitebına baktığımda telefonunuz yüksek hızlı GPRS şebeke bağlantısı kullandığında görülür diyor. Bunu yoketmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar? Ya da fatura ya da pil harcaması vs. konusunda bir zarar verir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Universia

Merhaba arkadaşlar sonunda ben de v3i me bugün kavuştum fakat bir sorum olacak.
    sinyal seviyesinin hemen yanında GPRS göstergesi var el kitebına baktığımda telefonunuz yüksek hızlı GPRS şebeke bağlantısı kullandığında görülür diyor. Bunu yoketmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar? Ya da fatura ya da pil harcaması vs. konusunda bir zarar verir mi?

v3i nin ekran kalitesi nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: redevil4

quote:

şu anda aynı zamanda k750 de kullanıyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki ekranı gerçekten çok kaliteli v3i nin ve v3 ten daha iyi ve canlı kesinlikle bu açıkça görülebiliyor.

• iyi akşamlar arkadaşlar allaha şükür motorola v3'cüleri buldum. sabahtan beri deli oldum yeğenim motorola v3 aldı, cepten msn messengeri kullanmak istiyo ancak gerekli programı bulamadım. Ben nokia kullanıyorum nokiayaya ceptenmsn diye bi program var onu yukledim çatır çatır msne giriyom, amma velakin motorola v3ten msn bağlanamıyoz ne yapmamız gerek, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: redevil4

quote:

şu anda aynı zamanda k750 de kullanıyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki ekranı gerçekten çok kaliteli v3i nin ve v3 ten daha iyi ve canlı kesinlikle bu açıkça görülebiliyor.

benm bi sorum daa olcak ses kalitesi nsl we ne kadar ses werio

• itunes daha profesyonel ve kolay bir arayüz sağlamış, güzel olmuş. müzik konusunda şu anda en iyi konumda olan se k750 ve walkman serilerinin yanında bence iyi bir alternatif. Bunu değerlendirirken bu telefonun çok amaçlılık telefonu değil de bir prestij telefonu olduğunu varsayıyorum. Hem dizaynın böyle özel olması hem de buna rağmen özelliklerinin tatminkar olması çok başarılı bence.
  • v3i de gece cekimi ya da flas war mı
  • sunfury öncelikle yardımın için teşekkür ederim bunu bilmek mutlu etti beni
    redevil, gece çekim modu var fakat çok da başarılı olduğunu söyleyemem ama yine de böyle bir telefon için oldukça kabul edilebilir diyebilirim. özellikle de prestij telefonu anlamında karşılaştırılan 8800 la kıyaslanamaz bile fotoğraf çekimi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.