Şimdi Ara

TÜM MP3 LERİ AYNI SES DÜZEYİNE GETİRMEK??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar farklı farklı yerlerden mp3 ler indiriyoruz ya da ediniyoruz...gerek alınan yerler olsun gerek albümlerin yapılışına göre olsun hepsinin ses düzeyi farklı oluyor...mesela winapta playlist açarken bir parçadan diğerine geçerken ses düşebiliyor..bu durumda tekrar sesi açmak zorunda kalıyoruz...sonraki parçada ses düzeyi parçaya göre arttığında ise bu seferde sesi kısmak zorunda kalıyoruz....benim isteğim tüm parçaları alıp bir program aracılığıyla aynı ses frekansına getirebilmemiz...böyle bir program var mı bildiğiniz....??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VESRAP -- 4 Nisan 2008; 0:36:38 >

• Bu sorun benimde aklımda bunu yapabilecek bi program var mı? Ama tek tek uraşmak yerine seçilan *mp3'leri yani 50 tanesini birden veya 100 tanesini birden toplu yapabilen bi program var mı? Mesela ben bazı düzeltmeleri Cool Edit 2000'de yapıyorum ama tek tek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Bu sorun benimde aklımda bunu yapabilecek bi program var mı? Ama tek tek uraşmak yerine seçilan *mp3'leri yani 50 tanesini birden veya 100 tanesini birden toplu yapabilen bi program var mı? Mesela ben bazı düzeltmeleri Cool Edit 2000'de yapıyorum ama tek tek...
    arkadaşlar mp3gain diye bir program kullanmıştım bazı mp3'lerimin sesini yükseltmek ve eşitlemek için basit bir program ama belki işinize yarayabilir bir deneyin isterseniz kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemf2bone

arkadaşlar mp3gain diye bir program kullanmıştım bazı mp3'lerimin sesini yükseltmek ve eşitlemek için basit bir program ama belki işinize yarayabilir bir deneyin isterseniz kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Başka yorum yok mu? Bütün şarkıları tek bi tıklama ile uğraştırmadan yapabilecek bi program....

Yani ben 50 şarkıyı seçicem, programda kendi başına yapacak (beni uğraştırmadan)...

• quote:

Orijinalden alıntı: nemf2bone

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nemf2bone

hocam arkadaşın dediği gibi yani mesela 100 parçayı o programa atsak hepsinin sesini eşitliyormu peki??

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orjinalden alıntı: nemf2bone

hocam arkadaşın dediği gibi yani mesela 100 parçayı o programa atsak hepsinin sesini eşitliyormu peki??

Alıntıları Göster
    Music jukebox diye bir program vardı aynı anda 500 den fazla mp3 ü attım sesleri aynı düzeye getirmişti ama çok uzun sürdü gerçi cpu'a bakar bi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Music jukebox diye bir program vardı aynı anda 500 den fazla mp3 ü attım sesleri aynı düzeye getirmişti ama çok uzun sürdü gerçi cpu'a bakar bi deneyin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

eyvallah hocam bir deneyelim bakalım olacak mı acaba...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

eyvallah hocam bir deneyelim bakalım olacak mı acaba...

Alıntıları Göster
    dbpower var, mp3 lerin seslerini arttırıyor yada düzenliyor. Topluca seçip orjinallerinin üzerine yazdıracak şekilde mp3 den mp3'e dönüştür dersiniz. O sırayla bütün mp3 leri mp3 e dönüştürürken sesleride düzenler ayrıca üzerine yazacağından da tekrar eski mp3leri silmenize gerek kalmaz. Ama bunu yapması her mp3 için 40-70 sn arası sürüyor. 100 mp3 ortalama 1.5 saat sürer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

dbpower var, mp3 lerin seslerini arttırıyor yada düzenliyor. Topluca seçip orjinallerinin üzerine yazdıracak şekilde mp3 den mp3'e dönüştür dersiniz. O sırayla bütün mp3 leri mp3 e dönüştürürken sesleride düzenler ayrıca üzerine yazacağından da tekrar eski mp3leri silmenize gerek kalmaz. Ama bunu yapması her mp3 için 40-70 sn arası sürüyor. 100 mp3 ortalama 1.5 saat sürer.

Alıntıları Göster
    mp3 gain en sağlam tercih olacaktır yalnız bende id3 killer diye bir program vardı yanlışlıkla silmişim yok artık... bu programa sahip olan arkadaş var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

mp3 gain en sağlam tercih olacaktır yalnız bende id3 killer diye bir program vardı yanlışlıkla silmişim yok artık... bu programa sahip olan arkadaş var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende bu program var ama kısıtlı kullanım özellikli. Hangi seçeneği seçeyim. Free yapsam olmaz her halde... Kimsede bu programın fulu yok mu? (dBpowerAMP Music Converter R11.5)

• quote:

Arkadaşlar bende bu program var ama kısıtlı kullanım özellikli. Hangi seçeneği seçeyim. Free yapsam olmaz her halde... Kimsede bu programın fulu yok mu? (dBpowerAMP Music Converter R11.5)

Alıntıları Göster
    Mp3Gain

• quote:

Orijinalden alıntı: engin1975

Mp3Gain

Alıntıları Göster
    itunes da yapıyo onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodwayne

itunes da yapıyo onu

Alıntıları Göster
    mp3 gain hacu şaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

mp3 gain hacu şaşma

Alıntıları Göster
    MP3Gain 1.2.5

(651.7K) Tested spyware free

License:Free Average User Rating: (out of 60 votes) Rate it! Downloads: 160,864 Requirements: Windows 95/98/Me/2000/NT/XP
    Limitations: No limitations
    Date Added:February 7, 2007 Publisher's description of MP3Gain
    From MP3Gain:
    MP3Gain analyzes and adjusts MP3 files so that they have the same volume. MP3Gain does not just do peak normalization, as many normalizers do. Instead, it does some statistical analysis to determine how loud the file actually sounds to the human ear. Also, the changes MP3Gain makes are completely lossless. There is no quality lost in the change because the program adjusts the mp3 file directly, without decoding and re-encoding.

--------------------------------------------------------------------------------------

Hangi menü seçeneğinden dosyaların ses düzeyini işaretleyecez...

• quote:

MP3Gain 1.2.5

License:Free Average User Rating: (out of 60 votes) Rate it! Downloads: 160,864 Requirements: Windows 95/98/Me/2000/NT/XP
    From MP3Gain:
    MP3Gain analyzes and adjusts MP3 files so that they have the same volume. MP3Gain does not just do peak normalization, as many normalizers do. Instead, it does some statistical analysis to determine how loud the file actually sounds to the human ear. Also, the changes MP3Gain makes are completely lossless. There is no quality lost in the change because the program adjusts the mp3 file directly, without decoding and re-encoding.

--------------------------------------------------------------------------------------

Alıntıları Göster
    ben total video converter proyla yaspıyorum. düşük sesli şarkıları 600 levele kadar ses arttırabiliyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Let Down

ben total video converter proyla yaspıyorum. düşük sesli şarkıları 600 levele kadar ses arttırabiliyosun.

Alıntıları Göster
    Up...

• quote:

Up...

Alıntıları Göster
    hocam öncelikle add folder ya da add files seçeneği ile dosyaları seç
    (zaten resimde seçilmiş gözüküyor)
    daha sonra 89 yazan yere 105e kadar olan bir değer gir
    bence en ideali 95 100 üzeri seste bozulmalar meydana gelebiliyor...
    daha sonra track gain yaparak tüm mp3 dosyalarının ses seviyesini eşitlemiş olacaksınız
    (track analysis sadece mp3 dosyasının ses düzeyini ölçer herhangi bir değişiklik yapmaz)
    soruların olursa pm den iletebilirsin

• quote:

MP3Gain 1.2.5

From MP3Gain:

Alıntıları Göster
    MP3Gain 1.2.5

From MP3Gain:

http://www.download.com/MP3Gain/3000-2169_4-10175552.html?tag=lst-1

Arkadaşlar programı denedim, gayet güzel ve başarılı bi program. My Music klasörünü seçiyorum. Ve 3500'ün üstündeki şarkıyı kendi başına 89 db olarak düzeltti...

Herkese teşekkürler...

• Android için bu şekilde bir uygulama var mıdır?
  • Android için bende arıyorum. Bulursam paylaşırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.