Şimdi Ara

Tüm oyunlarda kasma var.YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 Yıllık laptopum yüklü olan tüm oyunlarda fps düşüşü yaşiyorum.Örneğin 45 olan fps bi anda 15 düşüyor 3-4 saniye sonra geri yükseliyoor ama sürekli oluyor bu durum.Bundan 3-4 ay oncesıne kadar böyle bir sorun yoktu acaba bu konuda bir fikri olan varmı.

Örneğin F1 2014 oyununu 15 fps ile oynuyorum nerdeyse en düşük ayarlarda ben 10 yıllık pc de daha yüksek görüyorum değeri.

sistem özellikleri.
    İşlemci: i5 6200U
    Ram: 8Gb
    Ekran Kartı: 940Mx 2Gb

Tüm oyunlarda kasma var.YARDIMMM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzcan244 -- 8 Ekim 2017; 14:32:59 >

• Bu gibi sorunlar ısınmadan, yazılımdan veya donanımsal olur hocam. şimdi siz laptopu ne sıklıkla temizliyorsunuz ? hangi yazlım sürümünü kullanıyorsunuz ? msı after buner vb programlarda ısı ve kullanım değerlerine baktınız mı ? soğutucu kullanıyor musunuz ?
  • hib.96 kullanıcısına yanıt
    Aldığımdan beri hiç temizlemedim çekindim biraz.msı after burner var ama değerleri anlayamıyorum.Soğutucu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcan244

Aldığımdan beri hiç temizlemedim çekindim biraz.msı after burner var ama değerleri anlayamıyorum.Soğutucu yok.

Osd ekranıni actiysaniz oyun ici görüntü paylaşın bi bakalım isi durumuna yazılımsal olmasi da muhtemel en güncel sürümleri kullanmak lazım. Mesela ekran kartında cok fark ediyor sürücü güncellemesi yaptınız mi hic?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hib.96 kullanıcısına yanıt
    Durum bu.Ayarlar medium'da
  • Tüm oyunlarda kasma var.YARDIMMM
  • işlemci kullanımı ve sıcaklığı da önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.