Şimdi Ara

Tüm sınava gireceklere(Dersaneye Gidenlere)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınava kaç gün kaldı hala forumda işiniz ne sizin kardeşlerim ? Yok şu netim var şurası olur mu yok bu kadar çalışsam sunu yapar mıyım . Bırakın bu işleri . Gerçekten bişeyler yapmak isteyen adamın ben hala forumda gezineceğini düşünmüyorum . Ya millete hava civa peşinde yada çalışmak istemiyor vicdan rahatlatmak için forumda sınavla alakalı geziniyor sanki bi yapıyormuş gibi . Bırakın artık forumu falan dersanenizde hocanız yok mu sizin rehber hoca falan hani ? Sorularıda buraya yükleyene kadar 10 kere sorarsınız hocanıza . Kendinizi kandırmayı bırakın . İç rahatlatmak için onay almak için gezinmeyin artık . Çalışın elinizden geldiğince gerisi tevekkül . Ben girdim foruma benim moralim bozulmu 100 net yapan adam 140 diyor birisi başka bişey sallıyor . Sırf moral bozmak ego tatmin etmek için dolaşan bi dünya adam var . Kendinizle yarışın başka kimseye ihtiyaç yok .

• dershaneye gitmiyorum
    üniversitede derslere girmek yerine evde ygs çalışıyorum
    haliyle sorularımı buraya soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

dershaneye gitmiyorum

Dershaneye gidenlere demiştim başlıkta kardeş . Gitmeyenler için tabi ki güzel bir ortam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desquil

quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

dershaneye gitmiyorum

Dershaneye gidenlere demiştim başlıkta kardeş . Gitmeyenler için tabi ki güzel bir ortam.

hem de ne
  • İsteyen istediğini sorar sizi niye bu kadar geriyor anlamadım ki
  • Haklı.
    Net yorumlama yok şunu nasıl halletsem son 19 gün matematik biter mi 159 net yapıyorum bundan sonra deneme mi sb mi filan geçin efendim bunları, fantezik konular yazacağınıza 1 soru çözün emin olun çok daha faydalı olur boş işler bunlar.
    Bu zamanlar o kadar önemli ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desquil D kullanıcısına yanıt
    kısmen katılıyorum. yani yalandan netler yazanlar ve şu zamana kadar bir şey yapmayıp tavsiye isteyenler veya kendi yaptıkları netleri yorumlamaktan aciz olanlarla dolup taşıyor bazen burası. isyan etmemek elde değil.

ama onun dışında "hala forumda ne işiniz var" kısmı olmamış dostum. isteyen istediği kadar vakit geçirir forumda. bu konuda seni rahatsız eden ne anlamadım. şahsen benim bu forumdan öğrendiğim çok şey oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    15 yıl önce açıldı
    Sınava Tek Gitcem
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haklısın bence
  • ne haklısı be yapan yapıyor arkadaş. elin adamı yapıyor, boş zamanında da ygslys forumda geziniyor.

tamam anladık netleri görünce canınız sıkılıyor. o zaman siz girmeyin. işe bak
  • quote:

Sınava kaç gün kaldı hala forumda işiniz ne sizin kardeşlerim ? Yok şu netim var şurası olur mu yok bu kadar çalışsam sunu yapar mıyım . Bırakın bu işleri . Gerçekten bişeyler yapmak isteyen adamın ben hala forumda gezineceğini düşünmüyorum . Ya millete hava civa peşinde yada çalışmak istemiyor vicdan rahatlatmak için forumda sınavla alakalı geziniyor sanki bi iş yapıyormuş gibi . Bırakın artık forumu falan dersanenizde hocanız yok mu sizin rehber hoca falan hani ? Sorularıda buraya yükleyene kadar 10 kere sorarsınız hocanıza . Kendinizi kandırmayı bırakın . İç rahatlatmak için onay almak için gezinmeyin artık . Çalışın elinizden geldiğince gerisi tevekkül . Ben girdim foruma benim moralim bozulmu 100 net yapan adam 140 diyor birisi başka bişey sallıyor . Sırf moral bozmak ego tatmin etmek için dolaşan bi dünya adam var . Kendinizle yarışın başka kimseye ihtiyaç yok .

helal olsun

• Bu sene gircem evet ama seneye düşünüyorum bu sene olmayacak
  • Beğenmiyorsan girme.

• quote:

Sınava kaç gün kaldı hala forumda işiniz ne sizin kardeşlerim ? Yok şu netim var şurası olur mu yok bu kadar çalışsam sunu yapar mıyım . Bırakın bu işleri . Gerçekten bişeyler yapmak isteyen adamın ben hala forumda gezineceğini düşünmüyorum . Ya millete hava civa peşinde yada çalışmak istemiyor vicdan rahatlatmak için forumda sınavla alakalı geziniyor sanki bi iş yapıyormuş gibi . Bırakın artık forumu falan dersanenizde hocanız yok mu sizin rehber hoca falan hani ? Sorularıda buraya yükleyene kadar 10 kere sorarsınız hocanıza . Kendinizi kandırmayı bırakın . İç rahatlatmak için onay almak için gezinmeyin artık . Çalışın elinizden geldiğince gerisi tevekkül . Ben girdim foruma benim moralim bozulmu 100 net yapan adam 140 diyor birisi başka bişey sallıyor . Sırf moral bozmak ego tatmin etmek için dolaşan bi dünya adam var . Kendinizle yarışın başka kimseye ihtiyaç yok .

Cok ama cok haklisinda kardes peki gercekten sqmimi olup telas edip birileriyle birseyler paylasnaya calisan insanlarada sacma sapan yorumlar yapanlar var. Onlara ne demeli. Kendi adima soyleyeyim bircok yayin hakkinda forumq danistim. Biri onu cozer biri bor baskasini. Sinava girdim cevap anahtarini forumda buldum. Daha bircok sey. Forum olamsaydi mesela ben palmenin 10 lu deneme cikardigini bile bilmeyecektim. Dediklerin dogru fakat forumda gercek netlerini yazan kisileride unutma. Ayrica ben oyle dershaneler ve hocalar biliyorumki isini sirf para icin yapiyor. O yuzden baskalarina cok gormemek lazim. Mesala biz burda konusurken bir alt siniftan ogrenciler kendilerini bizden gordukleri kadar bu maratona harciyor. Boyle bir konu acman bence gereksiz olmus. Cunku senin bu dedigini yapan insanlar emin ol senin bu dedigini takmiyorlar bile. Ama yinede bu kisilerhakkindaki yorumlarini dogru buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead94

ne haklısı be yapan yapıyor arkadaş. elin adamı yapıyor, boş zamanında da ygslys forumda geziniyor.

tamam anladık netleri görünce canınız sıkılıyor. o zaman siz girmeyin. işe bak

Aynen gençler yapan yok mu zannediyorsunuz ne bu çekememezlik?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamam meşhur oldun şimdi şu kameraya poz ver

• quote:

Haklısın kardeşim ama gelipte show yapmayanlar güzel güzel sorusunu soran, soru çözenler insanlar var yardımcı olmaya çalışanlar var onlara biraz haksızlık etmişsin

• quote:

Geçen sene bu forumda "gezinen"lerden Türkiye 21.si çıktı. Tabi ki 10 saat burada gezinmesinler ama düzgün konular gerçekten yararlı olabiliyor

• kaynak bakımından olsun video bakımından olsun çok faydalı geç oldu kesfetmem maalesef buraya 1 saat grip gaza geliom bak bak bunlar bole yapıo bende yapablrim dye . nejdet hoca behzat hoca kım bılmyodum bile burda kesfettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs çalışma işi değil. Pratik zeka işi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler ben sınava girmiycem siz olayı yanlış anlamışsınız çekememezlikte değil abi tavsiyesi diyeyim ben . İsteyen istediğini yapsın yoksa bana ne unu eleyip eleği asmısım ben sadece yardımcı olmak amacım ki sınavı yetiştiremeyenler için bi sınav taktiği de yazmıştım buraya reoer olarak . Çalışın boş zamanlarınızda girin ona da lafım yok ama saatlerce forumda takılanlar var . Ygs çalışma değil pratik zeka işi diyen arkadaşım zeka sabit değildir ne kadar çalıştırırsan beyni o kadar pratikleşirsin. kimse bana başta 40 mat sorusunu 60 dkda yapıyodum 100 deneme çözdüm hala 60 dkda yapıyorum diyemez . Ne kadar çok soru o kadar hız demek :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.