Şimdi Ara

Tümosan' a E-mailim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba! 5 yıldır tümosan 95 80 modelini kullanıyorum ve dayanıklılığı konusunda çok şikayetçiyim. Şikayetlerim ;

1) Traktörü hangi ustaya , hangi servise götürdüysek hararet sorununu çözemedi.

2)Klima çalıştırıldğında motorun harareti 5 dakikada fırlayiveriyor ve motoru aşırı derecede kasıyor , klima kayışı kaçırıyor.

3) Motorunuzun kabini çok büyük olduğu için zaten iyi çalışmayan klima kabini soğutamıyor.Buna ek olarak , her yeri cam olduğu için bütün güneşi içine alıyor ve çok çabuk ısınıyor.

4) Motorda güneş gözü almasın diye bir güneşlik dahi yok !

5)Ön çamurlukların , metale bağlandığı yere 2 adet delik delinip tutturulmuş olsaydı ayçiçeği sapında gezildiğinde saplar yüzünden tık diye çamurluklar yere düşüp kırılmazıdı!

6)Akü traktörün sağ altına konduğu için yere çarpma ihtimali yüksek ve muhafazasında tamamen dayanıksız bir malzeme olan plastikten yapılmış.

Sonuç olarak ürününüzden memnuniyetim aşırı derecede düşük , türk motor sanayi ismini almış bir firmanın bu kalitede traktör üretmesi gerçekten ülkemiz adına üzücü!
    Teşekkürler!

• bunun gibi bir çok sorunu 2009 modeline sahip bir tanıdığım yaşıyor, aldığına bin pişman... örnek vercek olursam römork bağladığım diyor çeki demiri koptu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

bunun gibi bir çok sorunu 2009 modeline sahip bir tanıdığım yaşıyor, aldığına bin pişman... örnek vercek olursam römork bağladığım diyor çeki demiri koptu,

"Çeki demiri koptu." Oda güzelmiş.
  • evet şaka gibi, çeki demiri hemde! saban sürmeye korkuyorum diyor, traktörü tarlada bırakçam diye
  • Kardeşim ben bu traktörle ne zaman işe gitsem bi yeri bozuluyor.

Daha dün gece 2 tane çamurluğu koptu. Diğer markalar çamurluğu 17 lik 19 lik civatayla bağlarken tümosan 10 numara civatayla bağlıyor. Çeki demiri mi kopmadı, motorumu patlamadı , kliması mi bozulmadı , hararet desen zaten hiç iş yapmasan hararet yapıyo. Ben görmedim ama 2 yıl öncede direksiyonu kopmuştu. İddia ediyorum , gitsen sanayiden bir usta bulsan al bu parçalar bi traktör yap desen daha sağlam yapardı. Aman kardeşim 0 tümosan alacağınıza gidin 2 . el massey john deere class alın kat kat daha iyi . Bide ada bakın türk motor sanayi, bu adamlardan bu ismin alınması lazım türk sanayinin yüz karasının kullandığı ada bakın. Kendim öğrenciyim , 5 yıldır yaz tatillerinde ayçiçeği ve buğday hasadında , sürümde , sap parçalamada ve balyada kullanıyorum . Arıza yapmadığı gün çok nadirdir. Şu son 10 gündür kanser oldum kanser ! Bir gün dayanamaycam vercem ateşe gitcek en son . Durun bakalım maile ne cevap verecekler çok merak ediyorum.

• Bizde çiftçiyiz başak traktör kullanıyoruz çok memnunuz
  • Babamda 285 Massey var Buçuklu vitesi olandan 96 Model. Baya bir eski model ama direksiyon sisteminin zamanla arızalanıp ağırlaşmasının dışında bir problemi yok. Canavar gibi mübarek.
  • yaklaşık 25 yaşında mf 275 imiz var o bile 25 yıllık ömründe 5 yıllık tümosan kadar sanayi yüzü görmemiştir. onun dışında amcamlarda mf 398 var zaten kalitesini kanıtlamış bir traktör konuşmaya gerek yok. New holland 120 var oda hiç sorun çıkarmıyo . Tümosanı ağır işe sokmaycan kardeşim olcak 150 dönüm yerin işleyecek. Hata bizde de dün tam 320 dönüm ayçiçeği sapı parçaladım ciguliyle . ağır işe gelemiyor bu traktör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.