Şimdi Ara

TÜMSEKLERE DİKKAT...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, geçenlerde akşam üstü bir köy yolunda 60 ile giderken tümseğe girdim ve araba havaya kalıp indi. O günden sonra aracımdan ses gelmeye başladı, gaza bastığım zaman ve asfaltta ses daha net geliyor. Sanki birşey biryere değiyormuş gibi. Ustaya götürmedim ama soruşturdum şanzıman dişlisinden, amortisörden, egzozdan yada rot-aks ikilisinden gelebilir dediler...

Konuyla ilgisi olanlar lütfen tecrübenizi paylaşın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetdemirkan -- 13 Kasım 2013; 20:06:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: servetdemirkan

Arkadaşlar merhabalar, geçenlerde akşam üstü bir köy yolunda 60 ile giderken tümseğe girdim ve araba havaya kalıp indi. O günden sonra aracımdan ses gelmeye başladı, gaza bastığım zaman ve asfaltta ses daha net geliyor. Sanki birşey biryere değiyormuş gibi. Ustaya götürmedim ama soruşturdum şanzıman dişlisinden, amortisörden, egzozdan yada rot-aks ikilisinden gelebilir dediler...

Konuyla ilgisi olanlar lütfen tecrübenizi paylaşın...

burada yazacak arkadaşlarda aynı cevabı vercek ya şanzuman ya egzoz yada rot zaten başka ne kaldıki bende ekleyim teker bilyeside olabilir benim araçta buna benzer bi sorun var gittiği yere kadar gidecek

• Aracın modelini bile belirtmemişsiniz, alimmiyiz biz nereden bilelim.
  • İlk ihtimal amortisör takozları, gaza basıp bıraktığında ses geliyorsa motor kulakları, bozuk zeminde geliyorsa taşıyıcı rot rotiller varsa öncelikli olarak z rotu yoksa viraj demir lastikleri. Saydıkca sayarız burda hocam bi rotcuya uğraman yararına olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Aracın modelini bile belirtmemişsiniz, alimmiyiz biz nereden bilelim.

Modelini bilsek ne olur hocam. Aracı görmeden en kral tamircinin bile anlayacağını sanmıyorum.
    ses var ama nereden geliyor? sesin şiddeti nedir? araç ne durumdayken geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Modelini bilsek ne olur hocam. Aracı görmeden en kral tamircinin bile anlayacağını sanmıyorum.

Forumca istişareye yatalım bence

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Forumca istişareye yatalım bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bütün ihtimalleri bulmuşsunuz hocam
    direk bir tamirciye gösterin bence.
  • İNSAN GİBİ CEVAP VEREN ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM, KONUYU DALGAYA ALIP SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPAN GERZEKLER SİTENİN ALANI GENİŞ GİDİN GEYİK BÖLÜMLERİNDE SEVİYENİZE GÖRE EĞLENİN..
  • pisapisagor kullanıcısına yanıt
    EYVALLAH HOCAM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.