Şimdi Ara

TUNÇMATİK NAR 800VA Acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konu başlığındaki cihazı aldım. fakat üründen hiç memnun kalmadım. şarjı full dolu olduğu halde elektrik kesintisinde bırakın 20 dk durmasını 1 sn ye bile durmadan overload yazarak ve bipleyerek pcyi kapatıyor monitörü geçtim sırf kasa dursun dedim onada gücü yetmiyor nedir anlamadım ben bu işi birde pc yazılımı verdiler onuda kurdum fakat hiç bir şekilde bağlantı sağlayamadım.. sanırım usb portunda bi problem war. sistemim şu şekilde:

1,5 GB RAM DDR2 662
    HDD 160 + 250 GB SATA
    ASUS P5LD2-VM ANAKART
    CORE DUO 1,6 GHZ İNTEL İŞLEMCİ
    ATİ X1600 XT EKRAN KARTI 512 MBLIK
    17" DATRON CRT EKRAN
    TAGAN 430W GÜÇ KAYNAĞI Arkadaşlar ben bu ürünü vatanbilgisayardan aldım reklam olmasın yardım için yazıyorum site yöneticilerine duyrulur. şim ben bu verdiğim sistem özelliğine göre bu aldığım ürünün bi üstü 900va olanı yeterli olurmu yoksa önerdiğiniz güzel bi cihaz varmı yani yaklaşık olarak 20 dk kadar götürmesi gerek.. işte oyunları açtığımızda problem yaşatmayacak bir cihaz önerirseniz çok mutlu olurum saygılarımla Yasin AKTAŞ..

• cihazın(ups in) çıkışına hiç birşey bağlamadan çalıştırdınız mı? eğer çalıştıysa sadece monitörü bağlayıp çalıştırmayı denediniz mi? (çalıştırmaktan kastım ups in elektriğini kesip ups üzerinden beslemesini sağlamak, ups i devreye sokmak.)
  • evet kardeşim denedim herşeyi ama bi işe yaramadı ne yapmam gerek değiştirsem dahamı iyi olur..
  • evet cihazı değiştirmek en makul yöntem olacak.
  • önerdiğiniz bi cihaz varmıdır sistemime uygun?
  • Merhaba alperian valla bravo hala aynı azimle soruları cevaplıyorsun. Benim tunçmatikle ilgili başka bir problemim var

ups tavsiyesi gerekiyor başlığında yazdım orada yada burada cevaplarsan sevinirim

@ERKALCI
    sende yukarıdaki linki okursan ups hakkında özellikle alperianın verdiği çok değerli bilgiler bulacaksın ama ben sana kısaca tunçmatikten uzak dur diyim mart ayında bende tunçmatik nar 800 aldım. Senin problemlerinin benzerini yaşadım ve 1 hafta içinde değiştirdim. Şu an tunçmatik digitech 1200 va modelini kullanıyorum ama onda da elektrik dalgalanmalarında 2-3 defa UPS devreye girmeden bilgisayar tekrar kendini başlattı gerçi bu söylediğim elektrik kesilmesinde değil saniyelik gidip gelmede oldu yoksa normal kesintide ve benim UPSin elektriğini kestiğim durumlarda cihaz hemen devreye girdi ve kapasite olarakda başarılı buldum. Sorun UPSde mi yoksa kasadaki Channelwell technology marka dandik PSUda mı emin değilim (PSUdan arada abartılı fan sesi geliyor sisteme zarar vermeden bir an önce değiştirmem lazım aslında :D ) ALPERİAN bir fikrin varsa söylersen sevinirim

• teşekkürler kardeşim kfatihkaraman.. bu arada sana TAGAN psu yu öneriyorum gerçekten güzel alet fakat bendeki 430W olan biraz ses yapıyor.. haberin olsun normal fan sesi.. cihaz başarılı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havya Önerisi (YARDIM!)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende geçenlerde vatan bilgisayarda gordum onu almayı düşünüyordum ama biraz daha paraya kıyıp enermax almayı düşünüyorum
  • powercom aldım 3 yıl önce maşallah tık yok.en ufak dalgalanmada bile devreye giriyor.tek sorun 600kwa olduğu için 5 dakika kadar dayanıyor ama olsun çünkü skystar2 ve başka ek parçalar takılı....
  • kwa diye bir terim yok. VA olacak.
    + destekleme süresini o rakam belirlemez. daha büyük bir akü bağlayıp yine aynı 600VA lık cihaz 30 dakika da gidebilir(gerçi burası detaylı bir konu ama...)
  • tama hocam neyse işte 600 kadarını hatırlıyorum.benim bildiğim powercom markasıyla sorunsuz kullandığım.üstelik ucuz ürünleri....
  • powercom flnda kullandık ama su andakı kullandıgım fcm upslerı ondan kat kat daha ıyı cok arastırdım pıyasada yıne en uygun veren fcm elektronıktır.hizmet kaliteside cok yuksek memnun kalıcaksınız deneyın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.