|
Tuncmatik Rezilliği Sakın almayın
-
-
Geçmiş olsun. Keşke siparişten önce satıcıyı şikayet varda aratsaydınız, kusurlu ürün gönderdiğine dair çok şikayet var. Tunçmatiğin ufak tefek bazı ürünlerini kullanıyorum ve memnunum, herhangi bir sorunla da karşılaşmadım fakat ben alalı çok oluyor sonradan bozmuşlarsa bilemem.
-
merhaba bende de ayısının versiyon 1 olanı var 3kva yine, içinde 6 tane akü var her biri 9Amper ve gerçek 9 amper, internetten 3-4 defa 7-9 amper akü aldım hepsi 2-3 amper çıkıyor 2022 üretimi oldukları halde çünkü ups içindeki akülerin her biri çok ağır kg vermemem ama internetten aldıklarımın en az 2.5 katı ağırlıkta aynı boy ama 2.5 kat ağırlar her biri, kısaca şunu demek istiyorum sen değiştirirsen gerçek 9 amper aküler için her biri için en az oda en ucuzu tane başı 350 TL vereceksin yani ups parasının neredeyse yarısı kadar para verirsin direk iade et direk, daha sonra başka yerden al
-
tunçmatik iyidir de işte böyle vatandaşlığa bile layık olmayan satıcılar olabiliyor -
Ve bu kişiler gittikçe çoğalıyorlar yaptırım olması lazım en ağır şekilde
-
yaşadığınız olayın tunçmatik ile alakası yok, elma ile armutu karıştırmayın. uzun süre yatan her akü ölür. bu her marka için geçerli.
amazon'dan aldıysanız 14 gün iade hakkınız var zaten, gönderin gitsin niye uğraşıyorsunuz?
-
Sen herhalde demek istediğimi anlamadın. Sorun iade değil benim giden zamanım.Kargoda yaşanan sorunu söylemiyorum bile. Sürat kargo kendi kafasına göre malı teslim etti diye geçti. Arıyorum şubeden teslim diyor hayır diyorum adresim yazıyor orada. 27 kg lık ürünü gittim kendin aldım. Takip etmesem ne bilgi veren var nede arayan. Madem böyle akülü sistem satıyorsun aç tak problem varsa kendin gönder servisine insanlar mağdur olmasın. Adamam açamam diyor kutusunda bu yemek mi süt ürünü mü açınca bi daha satamayacak. Bantla geri gönder test ettim de alan kişi zaten bişey demez. Biz yerli malı bizim insanımız kazansın diye aldık. Schnedier electric 3 kva aldım sorunsuz geldi kullanıyorum. Bu adamlar niye böyle çalışmıyor. Bunlar ben satayımda sen ne halin varsa gör diyor. İademiş adamlar adresime malı getirmeye tenezzül etmiyor iade etsek yandık. Ben iade etmem böyle malı kırarım defterimden de silerim o markayı
-
Suçlu burada teknoraks. Teknoraks tan ürün almayın diye yazarsanız daha iyi olur.
-
Yukarıda da söylenmiş, direk tunçmatikle ilgisi yok. Ancak bu; tunçmatiğin dandik mal üreten ve ürettiği/ürettirdiği malın arkasında durmayan bir firma olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz.
şu ana kadarki deneyimlerime göre diyebilirim ki: tunçmatik almayın, aldırmayın.
Yahu adamlar kendilerini aradığımda direk "biz o malı dışarıda ürettirdik, pek de memnun kalmadı tüketici, o yüzden artık destek de vermiyoruz o hede ile ilgili" diyebiliyorlar. Lan mal satılıyor(du o zamanlar) halen piyasada. Hadi 7-10 yıllık servis ömrü diyecem ama o da değil
Düzeltme: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 3 Ağustos 2022; 14:47:52 >
-
Benim cihazım 1000va durduk yere alev aldı. Sakat iş.
-
Valla hocam bende almadan önce düşündüm birisinin yorumunu gördüm 1 sene önce hadi düzeltmişlerdir kendilerini dedim. Korktuğum başıma geldi mevzu parada değil rezil rüsva oldum. Ha bende tunçmatik sarj kafası ve regülatörünü kullandım kötü değildi onlar. Komple ev tipi regülatör aldım elimden çıkardım sonra. Ona istinaden ups de çok düşündüm hadi dedim yine siz kazanın . Yoksa aklımda schneider vardı kalitesini biliyorum. Ne bilim böyle mevzularla uğraşacağımı -
Yani zamanı geldiğinde değiştireceğim akülerini. Ama yuasa alırım takarım yetkili satıcıdan başkada almam aküyü. Yan sanayi akü kesinlikle takmam içindeki değerler neyse o versiyon yuasa alırım yada varsa varta da olur. Fiyatada bişey diyemem mecbur vericem. Sonuçta jeneratör bile bakım gerektiren bişey. Sessiz enerji iyidir bütçesi olanlar için. Hatta ilerde evimin terası yapışacak güneş enerji depolama sistemine bile geçeceğim kesin -
Evet tunçmatik iPhone için sarj kafası kullanmıştım. Bide 1kva regülatörünü bi problem yaşamadım. İşin ucuna ups gibi profesyonel makineler girince farklı oluyor demek. Enerji güç depolama işleri sağlam işçilik ister yoksa ya bozulur yada akü patlar -
Istanbul Beylikdüzünde ikamet ediyorum. Makelsan fabrikası burada. Hergün işe giderken fabrikanın önünden geçiyorum hatta, o yüzden onları tercih ettim. Bir şey olursa fabrikaya götüreceğim direk tamir için. Onlarda Türk firması.
Sürekli kendilerini dolu tuttuklarından dolayı sanırım bu UPS'lerin aküleri hep çabuk ölüyor zaten. Daha önce Tunçmatik vardı bir sıkıntı yaşamadım ama aküsü 1 senede pert olmuştu. Yedek akü alma seçeneğide olmadığı için bütüm alet çöpe gitmişti eskiden. O yüzden 1 yılda 1 buçuk yılda değiştirmek gerekiyor hep bunları.
-
Benim aldığım malın da içinde orijinal yuasa vardı ama 1 yıl bile dayanamadı. Tunçmatiğin özellikle ups konusunda dangalaklığı burada. Aslında ups işi komple dangalakça bir iş. Zira: sen 10 nomero 5 * bir mal yaptın, ama mal 2 yıl rafta bekledi satılmadan önce... Haaaaah, al başına belayı.
O yüzden aslında ups gibi içinde akü barındıran ürünler aküsüz alınmalı, tüketici aküyü ayrı satın alıp takmalı. Montajı da laptop aküsü takar gibi kolay hale getirilirse bitti gitti. Ammaa, kimse bunu yapmaz. 1000 dolares etiket koyacağı makinaya 250-300 etiket koymak zorunda kalır, karı azalır. Aküden de hayvan kazanıyor zira. Malın rafta bekleyip akünün çortlaması ise dertleri değil.
Annesini kanserden kaybetmiş ve elektrik kesilirse oksijen konsantratörünü nesıl çalıştırırım diye sağlam kafa patlatmışş biri olarak sizi iyi anlıyorum. Eğer ups arayışınız konsantratör tipi bir cihaz içinse yedek oksijen tüpü dursun kenarda, 10 luk. Hayat kurtarıyor (o anlık )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 3 Ağustos 2022; 15:29:51 >
-
Makine değiştirilmez içinden çıkan akülerin değerine göre yukarda söylediğim yuasa yada varta alınıp takılabilir. Zaten içindekilerde yuasa ızgaradan gördüm. Ups gibi ürünleri pek dolu bekletmemek lazım. Arada kullanıp boşaltmak gerekiyor en kötü haftada 1. Bende JBLPartyBox 710 var araca koyarım en kötü dinleye dinleye bitiririm sahile de indiririm. şuanda hastamız olduğu için yanında dursun çalışsın. -
Baya aradım ama Tuzla diyor, bulamadım beylikdüzünde
-
Allah rahmet eylesin anneniz için üzüldüm. Bilmiyorum değişim zamanı gelince içini açıp bakarım akü değişimi zormu değil mi görmem lazım. Makineye tanıtmak gerekiyor mu yada reset gibi bi takım araştırma yaparım. Zaten gücü çabuk tüketmeye başlayınca belli eder kendini bittiğini. Fazla dolu bekletmemek gerekiyor böyle ürünleri haftada 1 2 boşaltırım gücü ben. Artık ne kadar gider göreceğim -
Sen bir sorun yaşadın diye koca markayı kötüleyemezsin ki hele ki almayın falan. Çocukça şeyler bunlar.
-
Çok pardon ya benim kafa gitmiş. Delta UPS var beylikdüzünde. onun tam karşısında da Makelsan otomativ diye bir tamirci var
Tam komedi resmen iki tabelayı görüp bir birine katmışım ben aklımda
Aklımdan da gerçiriyorum oh ne güzel fabrika yolumun üstünde diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goodmane -- 3 Ağustos 2022; 15:45:25 >
Suçlu burada teknoraks. Teknoraks tan ürün almayın diye yazarsanız daha iyi olur. |
Geçmiş olsun. Keşke siparişten önce satıcıyı şikayet varda aratsaydınız, kusurlu ürün gönderdiğine dair çok şikayet var. Tunçmatiğin ufak tefek bazı ürünlerini kullanıyorum ve memnunum, herhangi bir sorunla da karşılaşmadım fakat ben alalı çok oluyor sonradan bozmuşlarsa bilemem. |
merhaba bende de ayısının versiyon 1 olanı var 3kva yine, içinde 6 tane akü var her biri 9Amper ve gerçek 9 amper, internetten 3-4 defa 7-9 amper akü aldım hepsi 2-3 amper çıkıyor 2022 üretimi oldukları halde çünkü ups içindeki akülerin her biri çok ağır kg vermemem ama internetten aldıklarımın en az 2.5 katı ağırlıkta aynı boy ama 2.5 kat ağırlar her biri, kısaca şunu demek istiyorum sen değiştirirsen gerçek 9 amper aküler için her biri için en az oda en ucuzu tane başı 350 TL vereceksin yani ups parasının neredeyse yarısı kadar para verirsin direk iade et direk, daha sonra başka yerden al |
tunçmatik iyidir de işte böyle vatandaşlığa bile layık olmayan satıcılar olabiliyor
|
Ve bu kişiler gittikçe çoğalıyorlar yaptırım olması lazım en ağır şekilde |
yaşadığınız olayın tunçmatik ile alakası yok, elma ile armutu karıştırmayın. uzun süre yatan her akü ölür. bu her marka için geçerli. amazon'dan aldıysanız 14 gün iade hakkınız var zaten, gönderin gitsin niye uğraşıyorsunuz? |
Teknoraks dan birkaç alışveriş yaptım hepsi kullanılmış iade geldi. En son işlemci almıştım oda kutu acik geldi. Üzerinde de amazon iade etiketi vardı. Büyük ihtimalle de size de kullanılmış urun gönderdiler.
|
Teknoraks'tan ürün alınır mı ya? Sıfır laptopların içindeki kaliteli bileşenleri söküp kendi kafalarına göre dandik parçalar takıyorlar. Cihazlar yetkili servislerinde hep garanti dışı kalıyor. Hala piyasada olmalarına şaşırdım doğrusu. Başlığı Teknoraks rezilliği olarak değiştirin bence. |
Benzer içerikler
- hyperx cloud 2 mikrofon çalışmıyor
- kulaklığın dışarı ses vermesini engelleme
- bluetooth kulaklık şarj oluyor ama açılmıyor
- kesintisiz güç kaynağı kaç saat çalışır
- en iyi monitör
- mouse pad önerisi
- mouse dpi ayarlama
- hdr ne işe yarar
- 1000 hz monitör
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X