Şimdi Ara

Tüplü 206 ım artık ilk marşta çalışmıyor:(?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar.aracım 2006 model 1.4 206.
    2-3 hafta önce atiker sıralı sistem lpg taktırdım. ve o günden itibaren 206 ım ilk marşta ya çok geç çalışıyor yada hiç çalışmıyor ancak ikinci marşta çalışıyor.
    Yalnız bu problemi sabah ilk çalıştırdığımda yani motor uzun süre çalışmamışken ve soğukken yaşamıyorum.
    Gün içerisinde çalıştırmalarımda yaşıyorum bu problemi!
    Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum...Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhanak -- 24 Ekim 2009; 17:59:46 >

• yok mu arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilecek biri?neden kaynaklanmış olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhanak -- 24 Ekim 2009; 17:58:45 >
  • aynı modelin dizelini kullanıyorum..ben de benzer bir problem yaşamıştım ve arabanın ahtapot hortumu tabir edilin parçası değişmişti, delinmişti çünkü..ama gaz olayını bilemiyorum..
  • kardeş sanırım daha önce hiç lpglı araç kullanmadın bu lpgli araçların genelınde var git gide alışırsın... bence tüp takmakla yanlış ettın zaten 1,4 motor az yakar . tüp motorun ömrunude kısaltır
    quote:

Orijinalden alıntı: seyhanak

Mrb arkadaşlar.aracım 2006 model 1.4 206.
    2-3 hafta önce atiker sıralı sistem lpg taktırdım. ve o günden itibaren 206 ım ilk marşta ya çok geç çalışıyor yada hiç çalışmıyor ancak ikinci marşta çalışıyor.
    Yalnız bu problemi sabah ilk çalıştırdığımda yani motor uzun süre çalışmamışken ve soğukken yaşamıyorum.
    Gün içerisinde çalıştırmalarımda yaşıyorum bu problemi!
    Bu konuda tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum...Ne yapmalıyım?
  • aziz kardeş tüp takmakla yanlış yaptığımı düşünmüyorum zira şehir içinde 10 tl , karmada 8 tl kar ettiriyor 100 km'de. ikinciside tüpü daha yeni taktırdım ve bir çok arkadaşımda benim araç benzeri araçlar var onlarınkide tüplü ama benim yaşadığım sorunu yaşamıyorlar.
    Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Ne yapmam lazım?
  • kardeş tüp ayarlarında sorun olabilirmi?
    quote:

aziz kardeş tüp takmakla yanlış yaptığımı düşünmüyorum zira şehir içinde 10 tl , karmada 8 tl kar ettiriyor 100 km'de. ikinciside tüpü daha yeni taktırdım ve bir çok arkadaşımda benim araç benzeri araçlar var onlarınkide tüplü ama benim yaşadığım sorunu yaşamıyorlar.
    Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Ne yapmam lazım?
  • dostum yanlış yapmamışsın tüp taktırmakla. bende de 2005 model 206 var. benzinli. bayağı yakıyodu. herkes 206 lar kücük az yakar zannediyo ama kullanan bilir az yakmadığını. ben de 1 hafta once atiker taktırdım. bende senin soylediğin gibi bir sorun yok. galiba senin sorunun usta hatasından kaynaklanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasket kardeş nerede taktırdın atiker'i. benim için lpg yi taktırdığın yere sorunumu sorup bi cevap yazabilirmisin bana?çok sinir bozucu bişey bu ricam olur senden.
  • Benim tüplü 206 da tüp takıldıktan sonra ilk marşta 1-2 saniye geç çalışıyor.Bu durum tüp takılmadan önce yoktu.Aslında sinir bozucu bir durum.
  • quote:

kasket kardeş nerede taktırdın atiker'i. benim için lpg yi taktırdığın yere sorunumu sorup bi cevap yazabilirmisin bana?çok sinir bozucu bişey bu ricam olur senden.

ben bursada taktırdım. kücük sanayide. onumuzdeki hafta sonu oraya gidicem büyük ihtimalle. sorarım gidince. sen nerde taktırdın sistemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaSKeT_ -- 25 Ekim 2009; 10:50:35 >
  • ben de gaziantep atiker bayisinde taktırdım. mesajını bekliyorum...teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhanak -- 25 Ekim 2009; 11:09:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.