Şimdi Ara

Tüplü Tv'de Xbox 360 Oynanır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler kampanya varmış bende alayım diyorum daha önce 1 kere konsolum olmuştu oda ps2'ydi

Biraz geç kaldık ama Xbox 360 alayım diyorum Fifa 14 ve Gta 5 ile birlikte alıcam inşallah..

Sorum şu Evde bitane Hd tv var ama onu tüm aile izliyor yani ona takarsam günde 1 saat anca oynarım

Bide odamda 52 ekran galiba lg tv var tüplü buna takarsam nasıl görüntü alırım ?

• Biraz daha kötü olur ama çok fazla
    Kötü olmaz meeak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tazmanya cenevarı

Biraz daha kötü olur ama çok fazla
    Kötü olmaz meeak etme
    Bende ilk başta xbox'ı aldığımda tüplü tv de oynadım. Görüntü kalitesi insanı tatmin ediyor. Ben Gta 5'i tüplü tv'de bitiridim hiç de rahatsız olmadım ama tek sıkıntısı yazılar küçük oluyor ama o da o kadar rahatsız etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...BeDo...

Bende ilk başta xbox'ı aldığımda tüplü tv de oynadım. Görüntü kalitesi insanı tatmin ediyor. Ben Gta 5'i tüplü tv'de bitiridim hiç de rahatsız olmadım ama tek sıkıntısı yazılar küçük oluyor ama o da o kadar rahatsız etmiyor.

Alıntıları Göster
    Berbat oluyor ama yoklukta gideri var derler ya o da o hesap :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Berbat oluyor ama yoklukta gideri var derler ya o da o hesap :D

Alıntıları Göster
    Gönül rahatlığı ile tak oyna sorun olmaz. Tüplüde olsa güzel görüntü veriyor. Tabi HD olarak bir kere kullanırsan daha çıkarmak istemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

Gönül rahatlığı ile tak oyna sorun olmaz. Tüplüde olsa güzel görüntü veriyor. Tabi HD olarak bir kere kullanırsan daha çıkarmak istemezsin

Alıntıları Göster
    Tüplü TV de oyun oynanmaz tam bir gariban işi 350 TL gibi bütçen varsa elimde hiç kullanmadığım 55 ekran full hd TV var piyasa fiyatı 600 TL almak istersen PM at.

• Oynarsin ama işte pek tatli olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 Mİ PS3 MÜ 2022
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konsolu bekliyorum bugun ulasinca tuplude deneyecegim editlerim :) tuplu tv de bence iş gorur

• İdare eder ama işte oyun konsolunun özelliğidir büyük ekranda oynamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-313783FBA -- 26 Şubat 2014; 21:41:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-313783FBA

İdare eder ama işte oyun konsolunun özelliğidir büyük ekranda oynamak
    Duvara sürtmek gibi birşey.
  • denedin mi ?
  • idare eder goruntu net degil ama cok kotude degil .Konsolu guzel grafiklerle oynamayinca zevk almak zor geldi acikcasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Champarator

idare eder goruntu net degil ama cok kotude degil .Konsolu guzel grafiklerle oynamayinca zevk almak zor geldi acikcasi
    Çok kötü diyenlere bakma rahatsız etmez kesinlikle seni, ama tabi büyük ve kaliteli ekranda başka oluyor.
  • Bende senin gibi düşünerek aldım fakat görüntü iğrenç. Yazılar okunmuyor, yarın Vatan'dan Full HD monitör alıcam. Grafik diye bir şey göremiyorsun zaten. Yazılarını ayırt etmeye çalışırken başıma ağrılar giriyor gözüm ağrıyor. Aldığın zaman tecrübe edeceksin zaten. Bence uygun fiyata Full HD bi monitör al.
  • uzaktan oynadıgın zaman hıcbırseyden anlayamazsın ama yakında oynadıgın zaman ıdare eder.

• Zamanin da ana baba ayni evde iken kullanilmis bi psone almistim, evin ana televizyonu ise gazeteden aldigim markasi bilinmez 37 ekran tuplu tv idi.
    Ev ahalisi haberi yani acas lari :) dinledikten ve yatmaya yollandiktan sonra tv yi kaptigim gibi diger odaya atarimdim, insallah banlanmam ama odaya kiz atmis gibi sevindirik olurdum cunki sadece atari salonlarinda gordugum o dunyaya atari kapali ikende giris yapma aninin esigindeydim.
    Hemen kablolari takar resident evil silent hill dino crisis parazit eve oddworld abe, heart of darkness tekken gran turismo vs ev ahalisinden biri kalkip layñnnnnnn yat geber diyene kadar, bazen cama millet gormesin diye perde cekerdim vs vs vs, ne zevk alirdim beee,
    Ne gunlerim gecti en eglenirdim,
    Arkadaslarin evi yikilacakti baska eve ciktilar tahliye ettiler yani topluca eve girip calisan pirize en zenginimizin evde nazinon gecmesinden dolayi bir gecelik odunc aldigi 37ekran tv sinde dino crisis 1 i bitirmistik topluca ramazanda.

Ancak simdi su an 3 metre otemde aileme degil kendime ait tv olarak kullanilmayan (yayin yok sirft oyun dizi film) 55 inch lcd , ps3, xbox ve su an istedigim an alabilecegim yeni nesil imkanim var ama o tadi alamiyorum.
    Benim gibi olan cok kisi vardir eminim yani anlatmak istedigim olay tuplu vs degil aldigin zevk sana yasattigi.
    Benim o eski gunlerde ki heyecanima sahipsen birak 55 ekrani cep telefonu ekranindan da oynasan alirsin zevkini.

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    +1
  • oynarsin da tabi ki hd bi monitorun yerini tutmaz. bence internetten 2. el 22 inc filan bi monitor al. vga baglanti olsa bile aparati var ve tupluden alacagindan daha iyi goruntu alirsin. 2. el 100 200tl ye bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: wustti

oynarsin da tabi ki hd bi monitorun yerini tutmaz. bence internetten 2. el 22 inc filan bi monitor al. vga baglanti olsa bile aparati var ve tupluden alacagindan daha iyi goruntu alirsin. 2. el 100 200tl ye bulursun.
    Bütçen kısıtlıysa tabi ki oynanır dostum,grafiğe çok takan bir oyuncu değilsen tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Zamanin da ana baba ayni evde iken kullanilmis bi psone almistim, evin ana televizyonu ise gazeteden aldigim markasi bilinmez 37 ekran tuplu tv idi.
    Ev ahalisi haberi yani acas lari :) dinledikten ve yatmaya yollandiktan sonra tv yi kaptigim gibi diger odaya atarimdim, insallah banlanmam ama odaya kiz atmis gibi sevindirik olurdum cunki sadece atari salonlarinda gordugum o dunyaya atari kapali ikende giris yapma aninin esigindeydim.
    Hemen kablolari takar resident evil silent hill dino crisis parazit eve oddworld abe, heart of darkness tekken gran turismo vs ev ahalisinden biri kalkip layñnnnnnn yat geber diyene kadar, bazen cama millet gormesin diye perde cekerdim vs vs vs, ne zevk alirdim beee,
    Ne gunlerim gecti en eglenirdim,
    Arkadaslarin evi yikilacakti baska eve ciktilar tahliye ettiler yani topluca eve girip calisan pirize en zenginimizin evde nazinon gecmesinden dolayi bir gecelik odunc aldigi 37ekran tv sinde dino crisis 1 i bitirmistik topluca ramazanda.

Ancak simdi su an 3 metre otemde aileme degil kendime ait tv olarak kullanilmayan (yayin yok sirft oyun dizi film) 55 inch lcd , ps3, xbox ve su an istedigim an alabilecegim yeni nesil imkanim var ama o tadi alamiyorum.
    Benim gibi olan cok kisi vardir eminim yani anlatmak istedigim olay tuplu vs degil aldigin zevk sana yasattigi.
    Benim o eski gunlerde ki heyecanima sahipsen birak 55 ekrani cep telefonu ekranindan da oynasan alirsin zevkini.

Hocam inanın sizi çok iyi anlıyorum. 33 ekran tüplü siyah beyaz televizyonda, playstation1de diablo, silent hill, dino crisis oynardım. Canavarlar aniden saldırmaya başlardı göremeden ölürdüm Bazı şeyler tamamen bakış açısıyla alakalı. Eğer zevk alacaksan saniye bekleme git al keyfine bak fakat başkalarının yorumlarından rahatsızlık duyacaksan da böyle bir işe sakın kalkışma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.