Arkadaşlar Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi TV izlerken bir anda görüntü dikey çubuk haline geldi ve TV den yanık kokusu yayıldı. Amatör olarak elektronik ile ilgileniyorum çöpe atmak yerine kurcalamayı tercih ettim. Biraz araştırdım, horizontal - vertical devresinin birinde bir sorun var sanırım. Tam olarak nereyi kontrol edeceğimi bulamadım. Resimlere göre yorumlarınızı paylaşırsanız, haftasonu uğraşıma yardımlarınızda dolayı şimdiden teşekkürü borç bilirim.
3
Resim göndermekle ilgili sıkıntı yaşıyorum, parça parça oldu toplu halde gönderemedim nedense... bu resimde altta üzerinde 3.5 yazan bir parça var sanırım kondansatör. Köşesi sanki sıcaktan erimiş gibi bir görüntüsü var. Resimdeki bölüm vertical - horizontal bölümü.
Resimleri hizliresim.com'a upload edip oradan edindiğiniz linki [simage]link[/simage] şeklinde yazarsanız bir mesaj altında birçok resim paylaşabilirsiniz... İlginiz için teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme