Şimdi Ara

Tüpraş'ta staj yapan oldu aranızda ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bu sene kırıkkale rafinerisinde stajimi yapacagim ama bana genel olarak staj yapanlar varsa bilgi almak istiyorum. Neler yaptiniz, calisma sartlariniz neydi, maası var miydi vs. Vs. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meslek ne

• quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

Meslek ne

Elektronik hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

quote:

Meslek ne

Elektronik hocam.

Hangi üni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

quote:

Meslek ne

Elektronik hocam.

Hangi üni

Mersin üniversitesi

• Yok mu bir bilen ya da fikri olan ?

• Google da aratıp bulmaya çalış kardeş. Ben staj zamanı öyle bulmuştum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baykar'da Staj yapan var mı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orhan6894 kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinden başvuru yapıyorsun. Ama eğer tanıdığın bir referans yoksa olmaz o iş. Tüpraş üniversiteye çok dikkat ediyor özellikle Hacettepe, Metu, Itu falan alıyor.

EDIT: Sorunu tersten anlamışım:) kusura bakma. Stajı bilmem ama orada çalışırsan sağlam maaş alırsın. Mühendis giriş maaşı 3600 + ikramiye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 23 Kasım 2014; 22:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Kendi sitesinden başvuru yapıyorsun. Ama eğer tanıdığın bir referans yoksa olmaz o iş. Tüpraş üniversiteye çok dikkat ediyor özellikle Hacettepe, Metu, Itu falan alıyor.

EDIT: Sorunu tersten anlamışım:) kusura bakma. Stajı bilmem ama orada çalışırsan sağlam maaş alırsın. Mühendis giriş maaşı 3600 + ikramiye...

Hocam bu mesaji suan tuprastan yapiyorum basladim stajima burda devam ediyorum. Normal personel 3000 falan maas aliyor. Universite konusu sikintili aslinda ben dgs ile muhendislige tamamlamak istiyordum ama odtu, hacettepe mezunlarina daha agirlik veriyorlar benimde sansim boylece azaliyor. Normal personel olarak girersem yukselme sansim zor ama beyaz yaka olabilirsem hic yoktan maasim daha fazla ve yukselme sansim olablir diye dusunuyorum lakin odtuye falan gitsem en bastan baslatiyorlar universiteye bu da 5 sene eder eger o da hic alttan dersim falan olmazsa. Ama odtu gibi bir universitede zor.

Hazırlığı geçersin, her sene üstten birkaç ders alırsın, 3 senede tamamlarsın. Millet 5 senede bitiriyor hazırlık ile zaten.
    Mühendisliğe tamamlamak iyi bir fikir ama dediğim gibi sağlam torpil yoksa tüpraşı unut. bu arada kırıkkale rafinerisinde bulunmuştum geçen sene bi kaç cins müdür vardı onun dışında iyiydi. Özellikle misafirhanesi çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 24 Kasım 2014; 15:30:23 >
  • Dgs ile odtu gibi bir universiteye yerlesirsem en bastan basliyorsun hocam. Hazirlik dahil 5 sene suruyor yani. Verdigin derslerinden muaf olamiyorsun. Ve odtu gibi yerlerde alttan ders birakmayacgimi ben sanmiyorum
    @Mr. Pink

Torpil konusunda sıkıntı yok hocam bizzat buyukbabam mudur orada o konuda sorun yok ancak ben beyaz yaka olmayi dusunuyorum ve bu da uzun zaman alacak odtu, hacettepe gibi universiteler haricinde de kabul etseler problem olmayacak ama kurallar boyle. Yine de kararsiz kaldim napacagimi bilemiyorm. Memuriyete de tercih yapacagim ayni zamanda.
    @hgwxx/7

• benim teyzemin kızı petrokimya okudu.izmit tüpraşta staj gördü.Şimdi özel bir diş polikliniğinde asistan olarak çalışıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.