Şimdi Ara

tur firmaları arasındaki fiyat farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaz için 2 kisilik italya turu düsünmekteyim. bir kac firma arastırdım aynı gün cıkıs 9 temmuz 2016 ve thy ile ucus 7 gece 8 gün hemen hemen aynı şartlarda tatil jolly de 575 euro iken anıtur 449 euro diyor

jolly : Büyük ve Yeni İtalya Turları San Marino – Perugia (1) – Roma (2) – Floransa (2) - Milano (1) – Venedik (1)

anıtur : Klasik İtalya ( Milano Gidiş )
    Milano Turları, Venedik Turları (2), Floransa Turları(2), Roma Turları (3)

şehir olarak bir milano farkı var sanırım hangisini tercih edersiniz ve anı tur ile daha önce tura giden varmı ?

• c3day C kullanıcısına yanıt
    ETS tur ile baktınızmı bakmadıysanız kesinlikle bakın ets turu sonuna kadar tavsiye ediyorum. Tur programları hepsinden daha kaliteli oluyor genelde ve sizi yormayacak düzeyde gezi koyuyorlar bu oraya gittiğinizde anlaytacağınız çok önemli bir durum ve ets turun otelleri hep 5 yıldızlı oluyor bunun önemi ne derseniz şöyle bahsedeyim Gündüz geziyordum akşam 18:00 gibi hotele bırakıyorlar hotelde 1 saat yüzüp saunada terledikten sonra sıcacık duşumu alıyorum ve şehri kendim özgür gezmeye devam ediyorum :D yani şuanda önemsiz gelebilir ama çok keyifli :) hotellerine bakın gideceğiniz yerlerin sonra pişman olmayın derim :) Bunu bir arkadaşıma söyledim hotel önemli diye bana şöyle söyledi ben çadırda bile yatarım konfor benim için önemli değil önemli olan o şehri gezip görmem dedi bunada saygı duyarım ama gezmek var gezmek var :D
  • c3day C kullanıcısına yanıt
    aralarında mutlaka fark olacaktır.
    biri 3 yıldızlı şehir dışı otelde konaklatır diğer 4 yıldızlı şehir için otelde,,
    arkadaşın dediği gibi 50 euro dikkate almadan ets yada jolly bakın.

avrupaya gidince 1 yemeğe 50 euro verince keşke dersiniz. :)

ETS de 599 euro
    http://www.etstur.com/Yurtdisi-Tatil-Turlari/Buyuk-Italya-Atlas-Global-%7CMilano-Napoli

sen birde kappatura bak.
    ordada fiyatlar en dipte.
    ancak yorumları okuyunca extra turlara gitmessen benzinlikte beklersin yazıyor.

- birde burdan gitmeden tüm extra turlar dahil fiyat alın.
    - gidiş dönüş THY olsun.
    - 1 gün sabah orda olacakson gun de akşam türkiyede olacak şekilde olsun buna dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 31 Aralık 2015; 9:10:31 >

• Fiyat farkından ziyade otelin konumu, transferlerin şekli en önemli konulardır...

Otel şehrin dışındadır ve taksi hariç merkeze gitme şansınız olmaz, günlük tura da katılmadıysanız bütün gün lobide oturursunuz ya da taksiyle merkeze gidip gelirsiniz... akşam yemeğini otelde yemek zorunda kalırsınız, ki fiyatlar da kazık olabilir... ama az pahalı olup şehrin tam göbeğinde bir otelde kalırsanız artık özgürsünüz, tüm şehri özgürce gezersiniz...turlara katılmasanız da olur...yeme içme çok daha uyguna halledilir...

Şehirler arası transfer ise genelde eziyet olur, X şehrinden Y şehrine giderken yolda bilmem ne turu var, filanca müzeyi gezicez, falanca göle gidicez, şu kasabada festivale uğruyoruz, bir katedral görcez falan gibi değişik turlar satmaya çalışırlar, otelde bir posta satış olur sonra otobüs gelir, almayanlara yolda duygusal baskı yapılır, efendim 3 kişi eksik kaldı, yoksa tur iptal olcak, herkes gitmek istiyor siz de gelin falan diye, tüm otobüsün önünde bir nevi mecbur hissedersiniz...yine de almadınız mı, bir sapaktaki benzincide indirirler sizi ve grup turdan dönene kadar benzincide oturur beklersiniz...artık grup 2 saatte mi döner, 4 saatte mi bilinmez...

Şahsen ben kısa süreli ve çok şehirli turları tercih etmezdim, hem 1-2 günde o şehri sindiremiyor insan hem de yolda bu sorunlarla kalıyor...1-1.5 gün bir yerde kalıp hiç bir şey görememek, o şehri yaşayamamaktansa en az 5-6 gün kalıp o şehrin tadını çıkartmak daha zevkli oluyor...

• Ozellikle hotel yildizlarini ve sehre uzakliklarina bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.