Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 gündür deneme sürümünü kullanıyorum.

PM lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 20 Ağustos 2010; 19:53:11 >
  • bnde pm alabilir miyim? denemek lazım
  • PM için teşekkürler, farkı az da olsa hissediliyor
  • Hocam pm için teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı size Bağlantı hızım 8 mbps ama tam max. değil 8 mbps'ye kadar, bağlantı hızınız seçin yazan yerde otomatik ayarı mı seçmeliyim yoksa 8 mbps'yi mi? Son bir sorum daha var Bandwidht Kısıtlamasında herhangi bir değişiklik yapıyormuyuz?
  • BW kısıtlaması alanlarını 0 olarak bırakın ve otomatik seçin.

Bence herkes otomatik seçmeli çünkü hızınız siteden siteye değişim göstermektedir. Tam performansı yakalayabilmeniz için otomatik en iyi çözüm
  • Bir ricam var,eğer mahsuru yoksa Saatin ordaki simgeye doğrudan çıkış koyulması gerekiyor..Seçenekler yapıp,sonra çık biraz saçma,doğrudan kısayol olması gerekli (bazı sitelerde durdurmak gerekebiliyor (sürekli hata aldıgım siteleri daha önce yazdım ama dikkate almadınız) hatta mümkünse,çık-durdur-başlat gibi task bar simgesine eklemeler yaparsanız eminim çok kullanışlı olacaktır..)

Bunuda dikkate almayacağınızı varsayıyorum ama yinede yazma geregi duydum sizin adınıza saygılar..
  • Deneme sürümünü etkinleştirmek için pm alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

Bir ricam var,eğer mahsuru yoksa Saatin ordaki simgeye doğrudan çıkış koyulması gerekiyor..Seçenekler yapıp,sonra çık biraz saçma,doğrudan kısayol olması gerekli (bazı sitelerde durdurmak gerekebiliyor (sürekli hata aldıgım siteleri daha önce yazdım ama dikkate almadınız) hatta mümkünse,çık-durdur-başlat gibi task bar simgesine eklemeler yaparsanız eminim çok kullanışlı olacaktır..)

Bunuda dikkate almayacağınızı varsayıyorum ama yinede yazma geregi duydum sizin adınıza saygılar..

İlginize teşekkürler. Menu'ye çıkış eklendi. Bir sonraki güncellemede görebilirsiniz. Hatta bugün de gönderebiliriz. Çalışmayan siteler hangileri?
  • kardeş lisanslı sürümü için pm atacaktın noldu??
  • pm lütfen !!
  • Bana gönderdiğiniz lisansı nasıl kullanacağım hakkında bilgi verirmisiniz?
    14 gülük deneme süresi doldu

Edit:
    Yardım bölümünden kayıt ediliyormuş

Edit2:
    Torrent dosyalarda işe yarıyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun Ç. -- 22 Ağustos 2010; 0:32:38 >
  • pm alabilirmiyim. teşekkürler.
  • pm alabilir miyim bende
  • Program nasıl çalışıyorda hızlandırma gerçekleşiyor anlatabilir misiniz?
  • hala pm gelmedi.
  • PM lütfen :)
  • pm atabilirmisiniz
  • PM yollarsanız çok makbule geçer
  • herkes bi pm istemiş bende istiorm banada pm lütfenn bi de mazur görün tüm sayfaları okumadım sadece giriş ve bir kaç entry okudum bu şimdi interneti tam performans kullanmanızı sağlıor demişsiniz yani bu telekomun 8mbps e kdr sınırsız internetini kullanan biri olarak ben sürekli bu program sayesinde 8mbps mi kullanıcam. cahil gibi hissettim kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silmag -- 28 Ağustos 2010; 1:14:34 >
  • 34 güncellemesi diyor ama sıfırdan kuruyor sanki?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.