Yeni güncellemeden önce gayet güzel bir şekilde kullanıyordum fakat yeni güncellemeyle birlikte videolar açılmıyor, hiç ilerlemiyor kaldırmak zorunda kaldım.
quote:
Orijinalden alıntı: coldfire3
Yeni güncellemeden önce gayet güzel bir şekilde kullanıyordum fakat yeni güncellemeyle birlikte videolar açılmıyor, hiç ilerlemiyor kaldırmak zorunda kaldım.
bende de ara sıra bi sıkıntı oluyor sanki. gerçi güncellemeden önce bu kadar kullanmamıştım ama
Merhaba,
1.1.35 sürümü sitemizde yayımlandı. Sorun yaşayan kullanıcılarımız bu paketi indirip deneyebilirler mi lütfen? Sorun devam ederse yazabilirsiniz buradan. Mutlaka otomatik hızı seçmeniz önerilir. Diğer seçenekler ileriki sürümlerde tamamen kaldırılacaktır.
Test yapılan hızlar:
100mbps 32mbps 8mbps 4mbps 1mbps Turkcell VINN
ISP: TTnet, Superonline (Fiber), Turkcell
Diğer ISP ve hızlarda 1.1.35 firmamız tarafından test edilmemiştir. Download managerlar ile uyumlu çalışmaktadır.
Birçok yazıda Download hızlandırmadığı yazılıyor. Videoları hızlandırdığı aynı mantıkla downloadlar da hızlanmaktadır. Sadece veri akışı sırasından dolayı bazı peketler aynı anda tarayıcıya gönderildiği için sanki bekleyip göndermiş gibi görebilirsiniz. Tekrar etmek istiyorum. Mutlaka süre tutun lütfen. Tarayıcıda gördüğünüz hız ile Turbo Internet'in hızı farklı olabilir. Gerçek indirme hızı Turbo Internet'te gördüğünüz hızdır çünkü asıl indirme işlemini Turbo Internet gerçekleştirmektedir.
JDownloader ile sorunsuz çalışmaktadır. Diğer download managerlar ile de sorunsuz çalışmaktadır ancak IDM ve Flashget bazı durumlarda bağlantıyı kesip yenileme yapmaya çalıştığından Turbo Internet ile kullanılmasını önermiyoruz (şimdilik).
Teşekkürler,
siteden indirdim 1.1.34 var hocam 1.1.35 değil
1.1.36 yayımlandı. Videoların ve downloadların geç açılması problemi düzeltildi. Hız ve performans optimizasyonları yapıldı.