Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni güncellemeden önce gayet güzel bir şekilde kullanıyordum fakat yeni güncellemeyle birlikte videolar açılmıyor, hiç ilerlemiyor kaldırmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldfire3

Yeni güncellemeden önce gayet güzel bir şekilde kullanıyordum fakat yeni güncellemeyle birlikte videolar açılmıyor, hiç ilerlemiyor kaldırmak zorunda kaldım.

bende de ara sıra bi sıkıntı oluyor sanki. gerçi güncellemeden önce bu kadar kullanmamıştım ama
  • Merhaba,

1.1.35 sürümü sitemizde yayımlandı. Sorun yaşayan kullanıcılarımız bu paketi indirip deneyebilirler mi lütfen? Sorun devam ederse yazabilirsiniz buradan. Mutlaka otomatik hızı seçmeniz önerilir. Diğer seçenekler ileriki sürümlerde tamamen kaldırılacaktır.

Test yapılan hızlar:

100mbps
    32mbps
    8mbps
    4mbps
    1mbps
    Turkcell VINN

ISP: TTnet, Superonline (Fiber), Turkcell

Diğer ISP ve hızlarda 1.1.35 firmamız tarafından test edilmemiştir. Download managerlar ile uyumlu çalışmaktadır.

Birçok yazıda Download hızlandırmadığı yazılıyor. Videoları hızlandırdığı aynı mantıkla downloadlar da hızlanmaktadır. Sadece veri akışı sırasından dolayı bazı peketler aynı anda tarayıcıya gönderildiği için sanki bekleyip göndermiş gibi görebilirsiniz. Tekrar etmek istiyorum. Mutlaka süre tutun lütfen. Tarayıcıda gördüğünüz hız ile Turbo Internet'in hızı farklı olabilir. Gerçek indirme hızı Turbo Internet'te gördüğünüz hızdır çünkü asıl indirme işlemini Turbo Internet gerçekleştirmektedir.

JDownloader ile sorunsuz çalışmaktadır. Diğer download managerlar ile de sorunsuz çalışmaktadır ancak IDM ve Flashget bazı durumlarda bağlantıyı kesip yenileme yapmaya çalıştığından Turbo Internet ile kullanılmasını önermiyoruz (şimdilik).

Teşekkürler,

• siteden indirdim 1.1.34 var hocam 1.1.35 değil
  • 1.1.36 yayımlandı. Videoların ve downloadların geç açılması problemi düzeltildi. Hız ve performans optimizasyonları yapıldı.

Direk siteden download edin lütfen. Download.com daki dosya Pazartesi günü güncellenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesSoft

1.1.36 yayımlandı. Videoların ve downloadların geç açılması problemi düzeltildi. Hız ve performans optimizasyonları yapıldı.

Direk siteden download edin lütfen. Download.com daki dosya Pazartesi günü güncellenecektir.

Üstat 1.38 versiyonu var onumu indiriyoruz? Birde bende pm lütfen...
  • birader öncebaşarılarınızın devamını dilerim banada fm yolarsan sevinirim deniyeyim burdan yazarım sonucu.
  • bende pm istiyorum deneyelim bakalım
  • Şahsen böyle programların interneti hızlandırdığını pek düşünmüyorum
  • pm lutfen....
  • Sanırım trial olduğundanmıdır, downloadlarda (hep jdownloader kullanırım) pek işe yaramıyor yada ben bişey anlamadım.
  • bana da pm lütfen...
  • ACİLEN PM İSTİYORUM hemde çok acil şuan mesela....bekliyorum....
  • pm attım, lisans için şimdiden teşekkürler..
  • Merhabalar,

En son sürüm 1.1.39 yayımlanmıştır. Video streaming esnasındaki sorunlar tamamen giderilmiştir. Download managerlar ile uyumsuzluklar giderilmiştir.

Not: Download managerlar ile yaptığınız indirmelere herhangi bir etkisi yoktur.

DH Kullanıcıları için oluşturulan lisans Eylül sonuna kadar geçerlidir. Aşağıda lisans bilgilerini yazıyorum:

Ürün anahtarı: DHABER
    Seri numarası: 1022117494

Kullanıcılarımızdan eleştirilerini ve eklenmesini istedikleri özellikleri belirtmesini rica ediyoruz.

Teşekkürler,
  • DH Lisansını kullanan aktif kullanıcı sayısı: 1082.

İlginize teşekkür ederiz.
  • Program şuana kadar gördüğüm en güzel internet hızlandırıcı program...
  • Pm Lütfen Şimdiden Teşekkürler....
  • Güncelleme 26.09.2010
    Turbo Internet yazılımını kullanan Aktif Donanım Haber kullanıcısı 1.920.

İlginizden dolayı bütün kullanıcılara teşekkür ederiz.

Saygılarımla;

Atilla Yurtseven
  • pm alabir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.