Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banada gönderebililrmisiniz acaba ?
  • Dh lisansının süresi bitti. Şimdi para verip almamızı mı bekliyeceksiniz yoksa? D.habere ücretsiz demiştiniz.
  • Turbo Internet, DH kullanıcıları için en başından beri Eylül sonuna kadar ücretsiz kullanım vaat edilmişti. Sözümüzü tutarak Eylül sonuna kadar ücretsiz kullanmanız sağlandı.

Devam etmek isteyen kullanıcılar yıllık 19.95 tl 'ye satın alabilirler. Satın alan birçok kullanıcımız var. Açıkcası bugün bu kadar satış olacağını biz de tahmin etmiyorduk.

Herkese Teşekkürler,

Saygılarımla;
  • Açıkçası bu programın sadece video izlerken işe yaradığını düşünüyorum. Videoların yavaş yüklenme sorununu da download manager kullanarak çözebiliriz.
    Saygılarımla.
  • Şimdi biz bu programı indirip yukarıda bahsi geçen seriali girsek olurmu acaba..son bir kıyakta biz görelim değerli firma yetkilisi kardeşim...
  • banada pm atabilirmisiniz
  • pm please
  • Pm den lisans Anahtarı alabilirmiyim bende ?

Program 10 numara ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

Açıkçası bu programın sadece video izlerken işe yaradığını düşünüyorum. Videoların yavaş yüklenme sorununu da download manager kullanarak çözebiliriz.
    Saygılarımla.

Ben son birkaç gündür CFos Speed + Speedbit video accelerator ikilisini kullanıyorum sonuç ne mi? Mükemmel ötesi ...

1 MB limitsiz bağlantım olmasına rağmen youtube'dan bir video açtığım zaman bir kaç saniye içinde tüm video yükleniyor ve kesilmeden donmadan sonuna kadar izliyorum sadece bu kadar mı hayır tabi ki...

Bu programa (bahsi konuda geçen programa) alternatif olarak cfos'u tavsiye ederim jdownloader ile stabil hızda indirmemi sağlıyor (ortalama 109 Kbps ile (dahili wireless pci kart ile bağlanıyorum modeme))

Serial konusuna gelince net'ten araştır 30 gün deneme süresi var zaten bunu reset yapan bir ilacı var. Ama onun haricinde henüz bir crack yok çünkü program online sistem üzerinden etkinleştiriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 21 Ekim 2010; 22:50:02 >

• acaba programa alternatif bir ücretsiz program var mı ?
    cfos farklı bir program çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333

acaba programa alternatif bir ücretsiz program var mı ?
    cfos farklı bir program çünkü.

Cfos farklı bir program değil aynı program. Bütün internet hızlandırıcılar (şuna hızlandırma demiyelim lütfen düzenleyici diyelim) aynı mantıkta çalışır. Download ve upload trafiğini kendi özel kodlarıyla optimize ederek size alabileceğiniz maksimum verimi sağlar. Örneğin bağlantınız 1 MB ise sizin alabildiğiniz kadar 1mb ile çekmenizi sağlar. Normalde dosya indirirken hız sürekli oynar (özellikle wifi'li bağlantılarda) bu program onu kaldırıyor. Ben bu zamana kadar çok program kullandım bu "hızlandırıcı" adı altında ama en iyisi Cfos'tur.
  • Yıllar önce cfosspeed kullandım fakat p2p programlarında kullandıktan bir süre sonra gönderme yapmasını engelliyordu bu yüzden vazgeçmiştim.
    turbo internet video yükleme konusunda güzeldi bu yüzden sordum açıkcası alternatifi var mı diye. fakat bu yüzden bile cfosa tekrar dönmek istemem :)
  • PM'den lisans anahtarı alabilir miyim? Eğer yeni sürümde hatalar giderildiyse almayı düşünüyorum. Mesela DH'ye giriyorum bazen lost connection diyor ama programı kapadığımda DH açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333

Yıllar önce cfosspeed kullandım fakat p2p programlarında kullandıktan bir süre sonra gönderme yapmasını engelliyordu bu yüzden vazgeçmiştim.
    turbo internet video yükleme konusunda güzeldi bu yüzden sordum açıkcası alternatifi var mı diye. fakat bu yüzden bile cfosa tekrar dönmek istemem :)

speedbit
  • arkadaşlar video yükleme hızını 10 kat arttırıyor gerçekden cok etkilendim. divx fimler 1.1 mb ile 10 15 dk da yükleniyor c
  • pm :)
  • Benim neyim eksik bir pmde bana lütfen
  • Değerli DH kullanıcıları...

Turbo Internet tamamen yenilenmiştir. Daha detaylı bilgi ve 14 günlük ücretsiz kullanım için aşağıdaki başlığı takip ediniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_45382455/tm.htm
  • Yazılımınızı deneme sürecinde kullandım... eskisinden gözle görülür bir artışı ben hissedemedim... Üstelik programı kaldırdığımda internetim daha da öncesine göre yavaşladı...

Amacım programı kötülemek değil, yanlış anlamayın ama neden böyle olduğunu da çözemedim... (8 mbitlik adsl hizmeti kullanmama rğmen)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.