Şimdi Ara

Turbo Internet - Yeni sürüm ve DH kullanıcılarına ücretsiz kullanım (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
0
Favori
33.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar programı kötülemek gibi olmasın ama ben bunu kuruunca internette bile adam gibi gezememeye başladım. Videoları yine hiç açamadım nedense?
  • PM alabilir miyim?
  • @AtesSoft emeğiniz için teşekkür etmek isterim.Umarım kararlı sürümlere yakın zamanda ulaşırsınız ve gerekli satışı elde edersiniz.

Arkadaşlar lütfen mesaj yazarken karşınızda emek verilen, büyümekte olan bir proje olduğunu unutmayın.Sizin desteklerinizle büyüyecektir bu çalışma.Lütfen mesajlarınızda buna öncelik verin, hoşgörünüzü eksik etmeyin.
  • Pm lütfen
  • pm alabilir miyim?teşekkürler
  • PM
  • Videolarda gerçekten etkisi oluyordu. Eskisinden kat kat daha hızlı doluyordu ama son 1-2 gündür etkisini yitirdi. Programda sorun var galiba?
  • pm alabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_kong

quote:

Orijinalden alıntı: Raz

Pm lisans lütfen teşekkürler

banada lütfen

+1
  • atarmısın lisansı pmden
  • pm lütfen...
  • programı eski laptopumda denedim dun gercekten başarılı
    bugun de yenisine kurucam
    atessoft PM atarsan sevinirim...
  • Programın eski sürümünün biraz eksikleri vardı ama şimdi düzelmiş olmasını umut ediyorum.
    Lisans için PM bekliyorum.
  • programın deneme sürümünü kurdum, streaming videolarda belirgin bir hızlanma var. İşe yarayacağa benziyor.

Lisans için PM atarsan çok sevinirim.
  • denemek istiyorum, pm lütfen.
  • merak ettim.pm please
  • bende denemek isterim ayrıca linux versiyonu mevcut mu değilse yapmayı düşünüyor musunuz?
  • Güncelleme [Sürüm 1.1.33 / 20 Ağustos 2010]

- Download hızlandırıcı programları ile uyumlu hale getirildi
    - Download hızlandırıcı programlarının bozuk dosya yüklemesi düzeltildi
    - Otomatik Ayar seçeneği geliştirilerek çok daha performanslı ve hızlı hale getirildi
    - Anlık hızın takip edilebileceği alan geliştirildi

Download hızlandırı kullananlar için not:
    Download hızlandırıcı ile dosya yüklerken, kendi prgramınızda yavaş görseniz dahi genelde çok hızlı yükleme yapmaktadır. Gerçek Download sürenizi ve hızınızı şu şekillerde takip edebilirsiniz:

1. Kendiniz saniye tutarak
    2. Turbo Internet arayüzünden
    3. Windows Task Manager altındaki Networking sekmesinden

IDM kullanıcıları için not:
    IDM kendi çalışma mantığı dolayısı ile yavaş yükleme yapmaktadır. Çalışmalarımız devam etmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: furina

bende denemek isterim ayrıca linux versiyonu mevcut mu değilse yapmayı düşünüyor musunuz?

Şimdilik sadece Windows işletim sistemi ile çalışmaktadır. Linux ve MAC işletim sistemlerini daha ileride destekleme planlarımız mevcut.

Teşekkürler
  • Lütfen PM

Edit :

Şuanda programı indiriyorum hünerlerini görelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepunisherWZ -- 20 Ağustos 2010; 17:10:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.