Şimdi Ara

TURBO MEMORY SORUNU YARDIM EDİN LÜTFENN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Dün itibariyle bir adet sıfır 1 GB INTEL TURBO MEMORY ALDIM.

Bende ASUS M51SN laptop mevcut. bugun taktım ama bir türlü tam olarak tanımadı.. aygıt yöneticisinde ünlem işareti olarak görüyor. tanıttım driver kuruldu ama ünlem işareti gitmedi. bazı yerde BIOS tan açılması gerektiğini söyledi ama benim pc de biosta öyle bir enable/disable durumu yok.

programı çalıştırıyorum disable yazıyor.

bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun. yoksa ürünü geri iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOONRISE -- 25 Mart 2009; 23:35:31 >

• koca donanımhaberde bilen yardım edebilecek kimse yokmu ?
  • asus un driverlarına bi bakarsan orda INTEL TURBO MEMORY OFF gibi bir sürücüsü olmalı bir onu kurarmısın...
  • TURBOMEM diye bir sürücü var zaten onu kurdum. turbo memoryinin içinde çıkan sürücüyü denedim yine olmadı. yani resimdede görüldüğü gibi disable durumda. önemli olan onu nasıl yapacağımız. M51SN de turbo memory kullanan yokmu
  • 32bit 64bit sorunu olabilir belki bendede casper nirvana var anakartım p45 turbo memory xpde sorun çıakrıyo vistada normal çalışıo
  • 32 - 64 olayı saçma olur bence. bende 4 gb ram var o yüzden 64bit kullanıyorum. 32 bit kullansam 3 gb ram görünecek. eğer öyleyse varsın tanımasın turbo memoryi. her şekilde görmesi lazım. ama çözümünü ben bulamıyoruuum
  • dostum bendede 32 vista kurulu şuanda 4 gb görüyo ama tubo memoryi göremedim mesajı editedim resimde koydum sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyigi -- 27 Mart 2009; 23:06:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sende Turbo memory takılımı. 32 bit 4 gb yazar ama 3 gb kullanır Hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.