Peki davaya kendiside geliyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (10. sayfa)
-
-
turbo ben ankaralıyım bana da bulaşsanaaaaa
-
Hayır hiç bir duruşmada rastlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Bende bundan bahsetmiştim zaten;
Açıkçası ben zengin biri olsam, hiiiiç uğraşmamak adına kabul ederdim.
Şartlı tahliye olarak cezaevinden çıkmış biri olsam denetimli serbestliğim yanmasın diye kabul ederdim.
Veya bi kariyer hedefim vardır, sicilim bozulmasın diye mahkemeyle uğraşmamak adına yine kabul ederdim..
Yada ürkek korkak bu işlerden hiç anlamayan girişken birisi olsam korkudan ödemeyi kabul edebilirdim?
Amaçta bu tarz kişileri denk getirmek zaten..
Misinayı denize atınca bazen boş bazen ise palamut geliyor.. Kısmetine ne çıkarsa? (!)
Benzer durum başıma geldi.
Facebook'tan bı gönderinin altına yorum yapan herkes bir çift tarafından dava edildi. 80 kişi kadar.
Hakaret sebebi ile.. uzlaşmacı para istedi vs.
Avukat tanıdığım yardımcı oldu beraat aldım. Zaten ortada bir şey yok.
Avukatlarla vs konuştum. Bu yoldan maddi kazanç hedefliyorlar. Ve yargı sistemini meşgul ediyorlar. Ciddi yaptirimlar gelmeli bunlara.
Ben hatırlıyorum iş ilanlarını turbonun ama mesaj yazmamıştım. İyi ki ...
-
Konu güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline sağlık hocam çok güzel yazmışsınız uzun süredir bu kadar uzun bir yazıyı okumamıştım forumda. Turbo'yu ve lanet davalarını duymuştum ama troll olduğu için yaptığını sanıyordum meğerse adam bunu gerçekten bir işe çevirmiş acayip bir ülkede yaşıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 7 Mart 2021; 10:12:14 > -
Aslinda karsi dava açmanız lazim
Ustte bir arkadas söylemiş
3 yılınız heba olmus
Birak biraz da o uğraşsın
Ekşi yazarlığım var ama bunlarla uğraşmak istemiyorum. Bunu okuyunca da kimsenin bulaşacağını sanmıyorum
Burada iyice kamuoyu oluşturulur zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş Turbo dediğin babasının eczanesinde çalışan evlenemeyen elaman mı ?
Teşekkürler hocam
Okudum,geçmiş olsun.Türkiye deki sahtekarlığın ve dolandırıcılığın sonu ve önlenmesi imkansız görünüyor.Bir takım insanlar geçim yolunu bulmuş gidiyorlar işte..Rapor vs ile de durumlarını garantiledikten sonra çarpılmayacak kişi yok..Yazık Ülkeme ya..
-
Ömrüm boyunce çok tezgah gördüm ama insanları kışkırtıp hakaret etmesi sağlayıp mahkeme tehdidiyle para koparmak bunu yeni duydum neymiş dolduruşa gelmemek lazımmış ama adam kimin hangi damarına basacağını iyi biliyor ama benim bildiğim mahkemeleri oyalamakta bir suç savcılar bu konuda kendisine niye dava açmıyor şikayetede gerek yok bu konuda. -
Tüm açıkları kullanmak söylediğiniz gibi doğru değil , hakaret etmek tabiki normal değil ama bir yerde de bu hakaretin edilmesi için tasarlanmış bir kışkırtma yok mu ? -
Eğer gerçekten akli dengesi yerinde değilse dava açma hakkınıi anca vasisi aracılığıyla kullanabilmesi lazım. Buradan vurabilirsiniz.
Hakaret etmek tabiki doğru değil bir suçunun olması gerekiyor bunda hemfikiriz . Ancak şuda var hakaret edilmesi , hukuktaki bazı açıkların kullanılabilmesi için tasarlanmış bir kışkırtmada söz konusu bununda dikkate alınması gerekiyor . Durduk yere bir hakaret yok .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X