Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
51
Favori
110.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1546 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oturdum hepsini okudum ve şok oldum gerçekten. cezai ehliyeti olmayan birinin dava açabildiğini bilmiyordum. vay be, yok mu yani bu durumda ona karşı kullanılacak bir şey?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda gördüğüm anda blokladığım kişilerin başında gelir. Ne yazısını ne konusunu hiç birşey ini okumam cevap da vermem. Çok haklı bir davranışmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk70 kullanıcısına yanıt

bence akli ehliyetinin olmamasından dolayı açtığı davaların da geçersiz olması gerekiyor. eğer; kendisine yaptırım uygulanmıyorsa, kendisi de dava açamamalı. adli hakkı, kendisine aleni bir şekilde yapılmış darp gibi fiziki bir durum olduğunda oluşmalı.

• Cezai ehliyeti olmayan biri dava açamaz. Adnan OKTAR' ın cezai ehliyeti ortaya çıkınca açılan davaların hepsi düştü. Ancak vasisi dava açabilir avukat bile vasi olmadan dava açamaz. Eğer cezai ehliyeti olduğuna eminseniz mahkemeye beyanda bulunun.

https://www.milliyet.com.tr/gundem/adnan-hocaya-cezai-ehliyet-soku-2024926

• Yorumlara dikkat edin arkadaşlar gelir okur bir iki dava çıkarır

En son ismini bir ilaç ismiyle değişmişti turbo ismi cok bilinir oldugu icin heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Mart 2021; 13:54:3 >
  • Kanunun açıklarını bu şekilde kullanarak çıkar sağlamanında bir cezası olmalı. Devletede bi iş yükü yükleniyor açan kişilerin haksızlığı ıspatlanırsa onada meşguliyetten ceza alması sağlanmalı. Bu kanunları çıkarmaya yönelik çalışmalar mutlaka olmalı. Bu arada önceden başka nicklerden bu tarz musallat olan oldu hiç cevap vermedim halada o mesajları okumadım duruyor öyle sizde vermeyin umursamayın.

• Adanalı bir arkadaşa denk gelir umarım, beraatini verirler eline :)

• Bu kadar kişiyi dava etmiş biride bunun ağzını burunu kırmamış çok ilginç. Vatandaşta ciddi gelişme var.

• Uzun zamandır böyle garip bir olay okumamıştım. Valla hocam birçok şeyle yolunu bulanı gördümde bu tarz hukukla yolunu bulanı ilk kez gördüm. Benim anlamadığım sizofren raporu varsa dava açamıyorsun peki o sana nasıl dava açabiliyor o durumu anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 7 Mart 2021; 14:26:30 >
  • bu kişi halen gelip foruma başlık açabiliyor ve yönetim buna izin veriyor çok enteresan

• La o kadar yazacağına atla uçağa git adresi ne ağzını burnunu düzelt bi kaç yerini kır yiyeceğin 6 ay ceza o da para cezası olur . O dingilede ders olur bi daha yapmaz.

• İbretlik bir konu olmuş, geçmiş olsun

• turbo bildiğimiz turbo.

"RTE iyi adamdır niye sevmiyorsunuz" diye konusunu hatırlıyorum.

Yazdığım cevabı da hatırlıyorum. "Birilerinin parası bitmiş galiba" yazmıştım :)

Sanal ortam diyip ağzına geleni söylememek lazım her zaman. Herşeyin kaydı var çünkü.

Cezai ehliyeti olmayan birinin dava da açamaması lazım. Kendi istediği kadar hakaret, tahrik vs edecek ceza almayacak ama karşısındaki ceza alacak. Çok saçma bir durum.

• snomask kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değil. Ben daha önceleri konularını görüyordum eczaneye çalışan aranıyor falan diye ama çalışma şartları insani şartlar değildi aynı bu arkadaşın yazdığı gibiydi ne amaçlıyor falan diye düşünüyordum. Amaç buymuş.

• Güncel

• Bu konunun derhal ekşisözlük üzerinden duyurulması ve Twitter aracılığı ile yayılması lazım. Ne demek dava açılamıyor ya? O zaman herkes bu şekilde birbirine dava açsın? Milletin üzerinden para kazansın? Böyle saçmalık olabilir mi? Şizofreni tanısı koyan doktorda sorgulanmalı... Belki de para karşılığı böyle bir tanı koydu?

• Adam yıllar öncesinden tüm olasılıkları araştırmaya başlarken hukuk sitelerinde kıdemli üye bile olmuş ve muhtemel ki cezai ehliyeti olmadığına dair raporuna güvenip başkalarını suç işlemeye tahrik ederek bila isteye kendisi suç işlemeye devam etmiş.

Düğüm bi yerden çözülürse vay onun haline...

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!

şu cevap hoşuma gitti TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!

• Vay be şaştım kaldım okurken yorum yapmayım ki turbo benide mahkemeye vermesin.

• Turbo nerdesin gel de konuyu senlendir yeni avlar yakala

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

bu kişi halen gelip foruma başlık açabiliyor ve yönetim buna izin veriyor çok enteresan

Bende buna şaşıyorum

Bakalım bundan sonra ne yapacaklar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.