Üşenmedim tüm başlığı okudum, hocam sizinle aynı fikirdeyim. Gidip bir savcıya başınıza gelenleri açık açık anlatın, tespitlerinizi anlatın, internette bu adam hakkında yazılanları anlatın, somut bir şekilde çıktınızı alın her şeyi kanıtlayın. İstediği kadar raporu olsun, toplum huzurunu bozduğu için kendisi hakkında bir girişimde bulunacak bir savcı çıkacaktır elbette. Tek önemli kriter savcıyı ikna edebilmek, burada da iyi bir avukattan destek almanızı öneririm. Hapis yatarı almasa bile madem şizofreni tanısı koydurmuş kendisine, akıl hastanesinde biraz müşahedeye alırlar arkadaşı. Ben bu tip bir oltaya inci sözlük üyesiyken düştüm, ilk açıldığı zamanlarda yazar olduk birkaç arkadaş; affedersin ona sokuyoruz, bundan çıkartıyoruz, elimiz şeyimizde herkese söverek geziyoruz. Sonra ünlü bi isimden mahkeme celbi geldi bi gün, araya birkaç tanıdık sokup işin içinden yırttım bir şekilde ama o olay sayesinde bugün yazdığım/söylediğim her şeyi aleyhimde delil olmayacak, bana sıkıntı yaratmayacak şekilde yazıyorum. Böyle olayları dinlerken "yaa nolacak ki yaa aman" diye içinizden geçiriyor olabilirsiniz ama başa gelince sırf uğraşması, mahkemeye gitmesi gelmesi bile insanın canını sıkıyor. |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (14. sayfa)
-
-
Böyle birşey paylaşırsam eğer yine şikayetçi olur, ki şu yazıdan bile olacaktır eminim ama yazdığım hiç bir yazıda suç teşkil eden bir şey yok. Ama nickini verirsem beni hedef gösteriyor diye şikayette bulunabilir. Merak ediyorsanız eğer üstteki yazıyı biraz inceleyin veya googleye turbo tolga yazın elbet bir bilgiye ulaşırsınız :)
Ayrıca bu yazıyı insanların bir kişiden korunması için değil, genel anlamda insanlarımız bilgilensin bu tezgaha düşmesin diye yazmıştım.
Yoksa memlekette Adnan Oktar'lar ve Tolgalar hiiiiiiç bitmez..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam isim, soy isim yokta anlattığınız olaylardan anlayabilir kim olduğunuzu dikkatli olun siz yine de -
quote:
Orijinalden alıntı: HektorCupesBöyle birşey paylaşırsam eğer yine şikayetçi olur, ki şu yazıdan bile olacaktır eminim ama yazdığım hiç bir yazıda suç teşkil eden bir şey yok. Ama nickini verirsem beni hedef gösteriyor diye şikayette bulunabilir. Merak ediyorsanız eğer üstteki yazıyı biraz inceleyin veya googleye turbo tolga yazın elbet bir bilgiye ulaşırsınız :)
Ayrıca bu yazıyı insanların bir kişiden korunması için değil, genel anlamda insanlarımız bilgilensin bu tezgaha düşmesin diye yazmıştım.
Kısacası kimseye küfür etmeyeceksin. Eline koz verirsen ona bu hakkı tanımış oluyorsun. Şizofren olması falan şikayet etmesine engel değil. Konuyu açık yaz arkadaşım bazı arkadaşların şizofrenlerin dava açamayacağı gibi bir algıya kapıldıklarını fark ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HektorCupesBöyle birşey paylaşırsam eğer yine şikayetçi olur, ki şu yazıdan bile olacaktır eminim ama yazdığım hiç bir yazıda suç teşkil eden bir şey yok. Ama nickini verirsem beni hedef gösteriyor diye şikayette bulunabilir. Merak ediyorsanız eğer üstteki yazıyı biraz inceleyin veya googleye turbo tolga yazın elbet bir bilgiye ulaşırsınız :)
https://www.kararara.com/forum/viewtopic.php?t=596781 bu sen misin hocam
-
açtığı her üyeliği blokladığım iyi olmuş
-
Turbo yıllardır bu forumda milleti kışkırtır. Forum yönetimi de aciz olduğu için buna müsaade eder. Eskiden yönetim bakar boş adam gördüm sallardı. Ama bazılarına ellemedi. Sonuç:bitik bir dh... -
Beni biliyor hocam zaten ondan yana şüphem yok veya gizlenmiyorum. O benimle ne kadar uğraştıysa bende hayatım boyunca bununla hukuki ve yasal yollar çerçevesinde uğraşmaya yemin ettim. Ta ki gerekli cezayı alana kadar hayatımın sonuna kadar bu adamın peşini bırakmayacağım. Bu zamana kadar nerde gariban, sessiz, saf insan buldu onlarla uğraştı durdu ama bu sefer ben yemin ettim. Ben uğraşacağım..
Yorum yok hocam 3 yıl boyunca bu adamla her platformda her mecrada uğraştım ve hâla uğraşıyorum. Güzel bi araştırma yapmışsınız tebrik ederim. Vakti olanlar içinde attığınız linki göz gezdirmesini tavsiye ederim :))
Öyle bir tezgah ki konuyu açan arkadaş turbo nun kendisi bile olabilir. Konuda şizofren olduğundan bahsediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58daging -- 7 Mart 2021; 18:49:19 >
Öncelikle Turbo arkadaşımızı tebrik ediyorum. Kendisi gayet bilinçli bir vatandaş.
Niye küfredip tehdit ediyorsun adamı? Bakıyım bana dava açmış mı? Hayır açmamış. Çünkü tartıştığım insanları tehdit etmiyorum, hemen küfre sarılmıyorum. Sen de tehdit ve küfür olayından bir an önce kurtul. Küfür hadi neyse de tehdit medeni bir ülkede suç. Avrupa'da falan yapsan ceza alırdın kesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gcb1903Öncelikle Turbo arkadaşımızı tebrik ediyorum. Kendisi gayet bilinçli bir vatandaş.
Niye küfredip tehdit ediyorsun adamı? Bakıyım bana dava açmış mı? Hayır açmamış. Çünkü tartıştığım insanları tehdit etmiyorum, hemen küfre sarılmıyorum. Sen de tehdit ve küfür olayından bir an önce kurtul. Küfür hadi neyse de tehdit medeni bir ülkede suç. Avrupa'da falan yapsan ceza alırdın kesin.
Hay ağzına sağlık hocam. Konudan öyle bir anlam çıkıyorki şizofren olanlara küfür edilse tehdit edilse ceza alınmamalı gibi.
Kimseye küfretmeyeceksin bu kadar basit.
-
2 sene once daha gördüğüm ilk konusundan anlamistim ve bloklamastim ben de
Hem küfür et hem burada ağla -
Turbobi
Bir solukta okudum. Geçmiş olsun. Bu anlattığınıza Benzer bir durum benim başımda da var. Eski bir arkadaşımla ısrarları üzerine beraber araba kiralayıp geziye gittik. Gezi sırasında bazı sebeplerden anlaşmazlıklar yaşadık ve tartışmalar oldu. Tüm harcamaları da sonunda hesaplayıp bölüşmek üzere ben yaptım. Ve bu kendi payına düşen miktarın bir kısmını gönderdi kalanını göndermedi. Elimde tüm harcamaların ekstresi, slipi fişi var. WhatsApp konuşmaları var. Neyse esas konuya gelelim.
Ben buna paramı neden vermiyorsun falan diye WhatsApp üzerinden konuşurken bu da beni kasıtlı olarak kışkırttı. İşte şurayı anlamadım, bu hesabı anlamadım.düzgün görünmüyor bi daha çek, tekrar hesapla, 1 lira fazla çıkıyor vs gibi saçma salak şeyler yazarak beni tahrik etti ben de s.ktirtme hesabını kitabını gönder paramı yazdım.
Sana yarına kadar süre eğer parayı göndermezsen Nevşehir'e gelip seninle orada hesaplaşıcam yazdım .
Sonra bu beni şikayet etmiş. Hakaret ve tehditten. Şu an dava açılacak. Uzlaşmayı da kabul etmemiş.
Bundan birşey çıkmayacağını biliyorum ama bu tarz işlerle de uğraşmak istemiyorum. Bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar. Hukukçu arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Sanada bir dava açılması şart.
Dolandırıcıyı tebrik etmek şizofren hastasının yaptığı dolandırıcılığa bilinçli vatandaş diyerek savunma getirmekten.
Küfür sizin gördüğünüz kısım. Konuda dünya yazılan satırlar ise buzdağının görünmeyen kısımlarıydı.
Ancak görme yetinizde mi problem var yoksa yazılanları anlamıyacak kadar basiretsiz birisimisiniz?
Konu için zaten faydanız yok köşenize çekilinde en azından sorunun bir parçası olmayın.
-
Hayatınız boyunca hiç küfür etmedinizmi? Aile bireylerinize, annenize, eşinize, kızınıza veya kız kardeşinize biri dil uzatsa, namusuna ithamlarda bulunsa susacakmısınız? Biri benim namusuma dil uzatınca hiç birşey olmamış gibi öylece susarım muhattap olmam diyen varsa eğer saygı duyuyorum.
Kaldı ki burada ben haksızım diyelim, hadi kabul ediyorum. Yahu bu adamın 100'lerce hatta 1000'lerce davası olmuş. Binlerce insan haksız suçlu, ama bu arkadaş masum öylemi? Kaldı ki Türkiye Cumhuriyetinin, Cumhuriyet savcısı bile bu adam hakkındaki tespitini mevcut orada paylaşmışım.
Neyse hocam uzatmayalım. Birisi sizin aile bireylerinizin namusuna dil uzatınca siz susarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HektorCupes -- 7 Mart 2021; 19:16:4 >
Konuyu okudum. Boyle insanlara bu forumda izin verilmemeli. Ben de bu adamin psikolojik problemleri oldugunu dusunup, boyle konular actigini saniyordum. Meger ekmek kapisi haline getirmek icinmis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biri sizin ailenize dil uzatıyorsa dava açın. Yok öldürmekle tehdit edeceğim, küfür edeceğim, taciz edeceğim, erkeğim ben, hatta en erkek benim diyorsanız yıllarca mahkeme mahkeme gezersiniz.
Hayatım boyunca çok küfür ettim. Ama tanımadığım, hele hele sosyal medya gibi yerlerden hiç küfür etmedim. Niye edeyim ki? İşin garibi bana da hiç kimse küfür etmedi. Belki de ben onlara etmediğim içindir. Ya da Buda beni koruyor tüm kötülüklerden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X