Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
51
Favori
109.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçma sapan yasalar yaparlarsa böyleleri kötüye kullanır.

• Oha ya adamın uğraştığı şeye bak.
    Daha fazla prim yaptırmayın şuna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider_hip

Bu arada Amerika'da da bunu (meslek!) yapanlar var. Hatta youtube videosu vardı. Özellikle eyalet kanunlarını bilip, polislerin sinirlerine dokunup daha sonra polis departmanından çok ciddi tazminatlar alanlar var. Örneğin bir videoyu izlemiştim. Adam polis karakolunun gayet şüpheli bir şekilde fotoğraflarını, videolarını çekiyor sokaktaki kaldırımdan. Maksadı kanunları tam bilmeyen polis düşürmek. Neyse geliyor en sonunda iki polis yanına, buna neyi çekiyorsunuz, neden çekiyorsunuz diyor, bu cevap vermiyor. Cins cins davranıyor. (hepsi kanunlara uygun) polis kızmaya başlıyor tabi, kamerayı almaya kalkıyor. (böyle bir hakkı yokmuş), cevap vermek zorunda değilmiş. Halka açık alanda (kaldırım) polis karakolunu çekmek yasak değilmiş. Adam bunları biliyor. Polis bu detayları bilmiyor ve bunu gözaltına alıyorlar. Tak adam bir dava açıyor. 70 bin dolar mı ne tazminatı kaldırıyor. Bazı videolarda da daha yetkili polis son anda yetişip, daha çömez olan polise, dur kanunlara göre buna hakkı var falan deyip polisi geri çekiyor :)

Arkadaşa fikir vermiş gibi olmayayım ama az biraz Amerikan kanunlarını öğrenip, orada bu işi yapsa milyoner olabilir. Hem de Tr'de uğraşacağına Amerikalıların paralarını götürsün.

Ve yine abd de eğer bir kişi şizofreni, bunak vb.. ise yasal vasi şirketleri var. Özellikle zengin olanlara takıyorlar.

Mesela senin annenin sağlık durumu iyi değil. Doktorlar bakıma muhtaç raporu veriyor. Bu nokta da doktorların tanıdığı, anlaştığı veya işin içinde olan yasal vesayet şirketleri işin içine giriyor. Sonrasında o vesayet şirketi eğer annen zenginse kanunun açıklarından faydalanıp mahkemeye dava açıyor. Vasiliği almak için. Eğer çocukları, akrabaları mahkemeye müdahil olmazsa ve bakımını üstlenecek kimsede yoksa geçmiş olsun. Ananızın her şeyini vesayet şirketi hesabına geçiyor. Kanun aslında yaşlıları korumak için yapılmış dediğim gibi adamlar boşluktan yararlanıyorlar. Hatta mafyanın birisi bu vesayet şirketi sahibi bile olmuş.

Ancak yıllar sonra adamın teki çıkıp anamı zorla deli ettiniz deyip vesayet şirketi sahibini öldürüyor. Hem de çok acı şekilde. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar sonra altına zıçarmış.

• İlginç gerçekten
  • Bir insanın aklı sorunları ( hastalık şizofren vs.) varsa ve bunla ilgili ceza davası acilamiyirsa ona; onunda açmaması lazım ailesinin açmasi lazım bence yoksa böyle suistimal edilebilir ki ediliyorda

Yanlış dir doğrudur bilemem benim şahsi düşüncem bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Bir insanın aklı sorunları ( hastalık şizofren vs.) varsa ve bunla ilgili ceza davası acilamiyirsa ona; onunda açmaması lazım ailesinin açmasi lazım bence yoksa böyle suistimal edilebilir ki ediliyorda

Yanlış dir doğrudur bilemem benim şahsi düşüncem bu

Kim demiş şizofrenlere dava açılamıyor diye. Davada açılır güvenlik tedbiri uygulanıp kapalı akıl hastanesinede konulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Hoşgeldin hocam :)

Aleykümselam hoş bulduk,

• Yukarda biri cezai ehliyeti yok demişti ona istinaden dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Yukarda biri cezai ehliyeti yok demişti ona istinaden dedim

Cezai ehliyetinin olmaması yargılanmadan salınması anlamına gelmez. yargılanıp ceza süresi kadar kapalı hastaneye yatırırlar. Kapalı hastane cezaevinden 10 kat daha bktan bir yerdir.

• Bu bir kayra 2

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Cezai ehliyetinin olmaması yargılanmadan salınması anlamına gelmez. yargılanıp ceza süresi kadar kapalı hastaneye yatırırlar. Kapalı hastane cezaevinden 10 kat daha bktan bir yerdir.

Alıntıları Göster
    Neden ki hasta insana işkence filan mi yapıyorlar üstüne

İyi bakmiyorlar mi

• Cezai ehliyeti yoksa ancak vasi dava açar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Neden ki hasta insana işkence filan mi yapıyorlar üstüne

İyi bakmiyorlar mi

Alıntıları Göster

Hiç bir şikayetine itimat edilmez çünkü hastasındır.

Bütün itirazların zaten deliliğinin ispatıdır.

Her itiraz edişinde kafana elektriği dayarlar elini ayağını bağlayıp.

Hekim seçme hakkın yoktur.

Zaten demir parmaklıkların arkasındasındır.

Her kaçma girişiminde dayak yersin zor kullanma adı altında.

İlaç verip zombiye dönüştürürler.

Geceleri diğer çığlık atan hastalar yüzünden uyuyamazsın.

Bunlar yok ceza evinde en azından.

Daha vahim olanıda söyleyim, TCK 32. madde sadece delilerin hastaneye gönderilmesini kapsamıyor. Hastaneye hasta olup olmadığının tespit edilmesi amacıyla hakime gönderebilmesi için yetki veriyor. Bu şu anlama geliyor. Bir suçtan ötürü hakim karşısına çıkarsan ve hakim senin davranışlarından şüphelenirse hasta olmasan bile seni hastaneye gönderip 21 güne kadar o hayatı yaşatabiliyor sana. Kimse başıma gelmez demesin koskoca savaş pilotlarını böyle yapa yapa meslekten soğutup istifa ettirdi fetöcüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 7 Mart 2021; 22:38:50 >

• bu çakma şizofren insanları dava ettikçe başı derde girecek haberi yok. en sonunda insanlar birleşip dava açacaklar ya da manyağın teki gidip vuracak. keşke bana da dava açsa da uğraşsam onunla biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramozdem

Cezai ehliyeti yoksa ancak vasi dava açar

https://www.milliyet.com.tr/gundem/adnan-hocaya-cezai-ehliyet-soku-2024926

Cezai ehliyet kavramı her suç için ayrıdır ve özeldir. Her suç için ayrı tespit edilir. Her hasta olan insanın vasisi yoktur. Vasi atananlar kesinlikle umutsuz olan vakalardır.

• HektorCupes H kullanıcısına yanıt

Valla bana böyle bir şey yaşatsaydı parasıyla döverdim yani kendisinin izni ve rızasıyla.

korkudan daha fazla yazamıyorum çok geçmiş olsun hocam.

• nasıl oluyor böyle bir şey aklım almadı. Allah akıl fikir versin kendini başka insanlardan üstün görenlere.

• Sahte raporu var adamın bunun için dava aç raporu sahte diye kazanırsan üstünede tazmnat davası aç zaten senin ardından herkes dava açar sürünsün dursun

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.