Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
51
Favori
109.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öne çıkaralım da herkes görsün. Twitter gibi yerlerde hatta tv'de yayınlanması lazım. Konuyu açan arkadaş bence bir video çekip show tv'ye yolla. Belgelerini de al. Ropörtajdan para bile kazanabilirsin belki...

• O kadar yazıda bunu görmüşsünüz. Şizofren olduğunu zaten küfür ettikten sonra anlamış arkadaş. Şizofrenlere küfür edebiliriz dememiş. En yakın sağlık merkezine başvurmalısınız sizde.
  • HektorCupes H kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun reis hepsini okudum uyarilarin icin tesekkurler boyle tezgahlara dusmemek icin tekrar tekrar okunmali bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: realove19

O kadar yazıda bunu görmüşsünüz. Şizofren olduğunu zaten küfür ettikten sonra anlamış arkadaş. Şizofrenlere küfür edebiliriz dememiş. En yakın sağlık merkezine başvurmalısınız sizde.

SJW lik yapma. Küfür dünyanın her yerinde suçtur. Küfür etmek suçtur deyince tedavi olmak gerekiyormuş babababa. Hey allahım ya.

• Küfür suç değildir dediğim cümleyi gösterin. Haddinizi bile bilmiyorsunuz :) saygılı olun önce. Tavsiyemi yineliyorum. Ama yinede siz bilirsiniz.
  • Baştan son a okudum büyük geçmiş olsun hocam. Farkındalık oluşturmak adına yazıya döktüğünüz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Küfür suç değildir dediğim cümleyi gösterin. Haddinizi bile bilmiyorsunuz :) saygılı olun önce. Tavsiyemi yineliyorum. Ama yinede siz bilirsiniz.

Daha önceki bahsettiğin mesajımda küfür etmek suçtur yazmışım. Küfür ettiğin kişinin şizofren olması bunu değiştirmez yazmışım. Asıl sen tedavi ol. Ne konuştuğunun farkında değilsin SJW lik yapacam laf sokacam diye

• Baştan sona okudum ve özet geçeyim. İnternet ortamında yüzünü görmediğiniz birisine atar gider yapmayın. Dikkatli olun. Gencecik çocuklarsiniz. Atar gider yaparsınız. Hiç uğraşmak istemeyeceğiniz bir tip çıkar karşınıza. Açıkçası turboyu desteklemiyorum ama internet ortamında hakaret, küfür ve aşağılama gibi şeyleri genç kardeslerimiz çok rahatlıkla yapabiliyor. Çoğu insana bu ders olur umarım. Yalan yok hakkıma yapılan haksız ve zevkine yapılan hakaretleri bende mahkemeye veriyorum. İnternette aslan kesilenler mahkemede karşıma çıkınca dut yemiş bülbüle dönüyorlar. Özür dilerim abi, amca, dayı diyip karşıma çıkıyorlar. Dersini almissindir umarım diyip şikayetimden duruma göre vazgeçiyorum. Hala akıllanmadıysa mahkemenin merdiven sayılarını öğreniyor zaten.

Hiçbir şekilde para istemiyorum. Yalnız devlete cezasını ödettiriyorum. Mahkeme masraflarını ödettiriyorum. Bunları size caka satmak için yapmıyorum. Karsinizdakinin kim olduğunu bilemezsiniz. Görmediğiniz , nicki saçma sapan olan birisi amcaniz dayınız yaşında birisi çıkabilir.

• oha olaya bak

e sizofren raporunu veren doktor art niyetli ise?

sizofreniyi art niyetli kullanma gibi bir durumun cezasi yok mu?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Cevaplarda en az 10 tane şizofren nasıl dava açıyormuş ama ya minvalinde cevap okudum. Burada konu hakkında bilgisi zayıf insanların o şekilde anladığı aşikar. Senin derdin ne yani. Adam küfretmek suçtur hangi sebeple kime karşı olursa olsun suçtur diye belirtsin deyince sen neden rahatsız oldun.

• Tolga gel de cevap ver la
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    I care a lot filmi bununla ilgiliydi geçenlerde izlemiştim
  • Haberi yapılacak olay. Bizimkine bak sen
    Düzeltme: ekmek vermeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 8 Mart 2021; 1:0:2 >
  • Çıldırda mısın nerdesin la
  • bende böyle bir şeyi yapan biri varmıdır diye düşündüğüm olmuştu . 5 kez yazdım cümleyi sildim sonra benide dava eder diye . neyse . geçmiş olsun . çok yararlı bi konu efsane diyebilirim .

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Sizin yaptığınız zaten normal olan . Anormal olan ise hakaret edilmeye teşvik edip sonra mahkemeye vermek .
  • Herkesin bilmesi bilgilenmesi gereken bir konuymuş...
  • Bi saniye bahsi geçen kişi turbolinea mı? Turbolineanın açtığı eczacılık konuları fln komple troll değil mi, ciddi mi bütün konularında
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.