ben iyi, trol sanıyordum, hatta bazılara güler geçerdim de kötüymüş ya la. oğlum ne kadar masumuz lan biz, millet ne çakal olmuş.. |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (19. sayfa)
-
-
Ben bu eleman yüzünden "Konu Dışı" bölümüne mesaj yazmayı bile bırakmıştım çünkü olaylar artık "selam verdik, borçlu çıktık" boyutuna kadar gelmişti.
Eleman hukuk sisteminin resmen açığını bulmuş, bu işi ekmek kapısı haline getirmiş. Sizin sayenizde "raporlu" olduğunu, ve bunu bir çeşit "dokunulmazlık" gibi kullandığını da öğrenmiş olduk. Yani normal bir vatandaşın bu elemana karşı dava açabilmesi de mümkün değil gerçekten kurduğu tezgahın bu boyutlarda olduğunu bilmiyordum.
Türkiye'nin insanı artık dinamit gibi olmuş, ufak bir kıvılcım çıksa da patlasam diye yer arıyor yani insanların artık sabrı kalmadı ülkenin durumu ortada. Bu malum elemanda bu durumun farkında, insanların biraz damarına basınca nasıl tepkiler alacağını gayet iyi biliyor. Bu kadar şeyi kafasında düşünen ve planlayan bir insan nasıl "raporlu" olabiliyor o da ayrı bir konu.
Yazılacak daha çok şey varda bu elemanın ağına düşmemek adına daha da uzatmak istemiyorum.
-
Keşke ilk aşamada engelleseydiniz .
-
peki raporlu bir insan eczane açabiliyor mu eczacılık yapabiliyor mu?
gerçi google kalıcı olarak kapanmış diyor
-
Sonuna kadar okudum. Öne çıkardım. Geçmiş olsun
-
İbretlik paylaşım olmuş. Konu her başlığa sabitlenmeli. Birine hakaret/küfür edecek duruma gelindiğinde açıp okunmalı.
-
Konu uzun oluna herkes gibi okumadan geçerdim. İlk defa sonuna kadar okudum. Başına gelenler hiç akla gelmeyecek türden. Böyle insanların olması geldiğimiz ahlaki durumu gösteriyor. Hiç vasfı olmayan ve kendine küfür ettirip bununla geçimini sağlamak nedir. Seni tebrik ederim. Umarım cezasını alır , bir baltaya sap olmak ister.
-
Konuyu baştan aşağı okudum. Zor zamanlar atlatmışsınız, diğer aynı durumda olan arkadaşların da Allah yardımcısı olsun ne diyelim.
-
ben ne yapardım?
ilk 5000tl yi öderdim
daha sonra peşine düşer bulurdum
toplayabildiğim kadar adam toplar sanki sokak kavgası çıkmış kim kime vuruyor kim kime saldırmış belli olmuyormuş gibi (kendimin içinde olmadığı)(kesici delici dahil hiçbir silahın kullanılmadığı) bir kavganın içinde bir daha yürüyemeyecek ve o ellerini kullanamayacak hale getirtirdim. en fazla bi 5000tl daha gider o kadar.
10bintl ye böyle bir zevki ukrayan da bile alamazsınız.
niye yalan söylüyeyim okurken bunlar geldi aklıma. elim ayağım titreyince bunları düşündüm.
-
4 yıl önce bloklamışım ben de.... İyi ki bloklamışım dedim konuyu okuyunca....
-
Tam hollywood filmi hikayesi adamın hayatı.
Hatta başrol bile belli: Leonardo DiCaprio
-
ibretlik paylaşım, konuyu öne çıkardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okurken şok oldum turbo adlı arkadaşı tebrik etmek lazım baya uğraşıyor zor iş!
-
Hepsini okudum, ama bu forumda bu kadar uzun yazıyı okumayacak çok kişi vardır.
En başa çok kısa 1 paragraf özet geçebilirsiniz bana kalırsa.
Raporu, kendisine küfür hakaret ettirmek için tuzak kurduğu, arabuluculuk ile maddi menfaat sağladığı ve dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden 1 paragraf bile olsa, çok uzun olduğundan okumak istemeyenler için kısa özet diye belirtip yazarsanız en azından konuya girmeleriyle çıkmaları bir olmaz.
-
Elinizdeki su mavi yazili kagidi heryerde paylasin emsal olarak diğer insalarda kullansinlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.
Biz de bilirdik ama bu kadarını bilmezdik.
Yazık...
-
Yeni nicki ne bu meşhur arkadaşın merak ettim de
-
Konuyu hayretle komple okudum, bazı mesaj ve konularını biliyordum ben hep makarasına yapıyor sanıyordum gülüp geçiyordum olay baya ciddiymiş demekki...
-
Sert kaya ya denk gelmemesini beni şaşırtan bir durum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X