Cıx |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (21. sayfa)
-
-
Vay be. En son biri çekip vurur ama o zamana kadar akıllanmaz. -
banlı mı bu linea?
-
vay be ben de bunu zararsız, geyiğinde bir eleman sanıyordum. bayadır da görmüyordum. görürsem bloklayim de hiç uğraşmayalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 8 Mart 2021; 13:52:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: snomask
CSB olduğu çok belli. Sahibinden de iş ilanı ara, sen adama mesaj at, adam atarlı yazsın, sen küfür et, seni dava etsin, bu işi meslek haline getirip tazminat koparmaya çalışsın, üstüne üstelik adam hukuk fakültesini bırakmış ve şizofreni ehliyetli olsun. BaşarılarNe csbsi ya olay bilinen bir olay zaten. Daha önce de insanları uyaran konular açıldı hatta efe aydalın bile videoları var konu hakkında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mükemmel yorum.
-
Şizofreni raporu olanlar nasıl dava açıyor?
Yapar mısınız bilmiyorum ama;
- Sizin gibi kancayı takmaya çalıştığı herkese ulaşmaya çalışın.
- Organize olun ve bir çok noktada mağdur olduğunuzu ve bu şahsiyetin toplum içinde yaşamasının sakıncalı olduğunu dile getirin.
- İnsanları sırf para kazanmak için tahrik ettiğini, insanları suça sürükledikten sonra onlardan anlaşma adı altında para koparmaya çalıştığını, kendisine karşı işlenen sözde suçlardan gerçekten rahatsız olsa bütün davalarda uzlaşmaya gitmek yerine davasının arkasında durup sözde suçları işleyen kişilerin ceza alması için uğraşması gerektiğini ifade edin. Senaryoyu hep aynı şekilde yazdığını, oyunu hep aynı şekilde oynadığını ifade edin.
- Arkasına sığındığı hastalığa dair tekrar muayene edilmesini istediğinizi, cezai ehliyeti olmayan birinin bu kadar dava açmasının tesadüf olamayacağını belirtin.
- Muayene sonucunda gerçekten hasta olduğu ortaya çıkarsa tedavi edilmeden toplum içinde yaşamasını istemediğinizi, şahsın insanlara zarar verdiğini, herkesi bunalttığını, kendisine karşı çok büyük bir kamuoyu oluştuğunu ifade edin.
- Türk milletine karşı sarf ettiği sözlerin kabul edilemez olduğunu ve bu konuda da şikayetçi olduğunuzu belirtin.
- Bütün ana haber bültenlerine ulaşın. Toplu halde haber kanalları ile görüşmeye gidin.
- Sosyal medya üzerinden delillerle birlikte ulaşabildiğiniz kadar çok yere ulaşın.
- Mağdurları siz organize edin ve sizi organize etmesi için sağlam bir avukata başvurun. Avukatınız bu saydığım maddeleri daha da artıracaktır muhtemelen.
- Bugüne kadar insanları tahrik ederek zorla elinden aldığı bütün paralarin yasal faiziyle birlikte iadesini isteyin. Yasal olarak mümkünse tazminat dahi isteyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bişey merak ettim kusura bakmayın. Bunu hukuki bilginize dayanarakmı yazdınız yoksa fikirlerinizden mi ibaret.
-
hesabı çizili ztn -
Fikirlerimden ibaret hocam. O yüzden birçok yere başvurmalarını söyledim. Hukuki bilgim olsa "hukuken mümkün ise tazminat isteyin" demezdim. Ya da birçok yere başvurmalarını istemek yerine kanun maddelerini sıralar, "şu şu maddeden dava açın" derdim. Şahsen direkt dava açmanın etkili olacağını düşünmüyorum. Ama bu şekilde organize hareket edip, kamuoyu oluştururlarsa ve gündem olursa dikkate alınabilir. Bireysel davaların adaleti sağlayacağına, hele ki böyle bir durumda inanmıyorum. Bu ülkede peşine düşmeden, işi farklı yollardan kovalamadan hiç bir şey elde edilemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 8 Mart 2021; 14:35:59 >
quote:
Orijinalden alıntı: brktmrFikirlerimden ibaret hocam. O yüzden birçok yere başvurmalarını söyledim. Hukuki bilgim olsa "hukuken mümkün ise tazminat isteyin" demezdim. Ya da birçok yere başvurmalarını istemek yerine kanun maddelerini sıralar, "şu şu maddeden dava açın" derdim. Şahsen direkt dava açmanın etkili olacağını düşünmüyorum. Ama bu şekilde organize hareket edip, kamuoyu oluştururlarsa ve gündem olursa dikkate alınabilir. Bireysel davaların adaleti sağlayacağına, hele ki böyle bir durumda inanmıyorum. Bu ülkede peşine düşmeden, işi farklı yollardan kovalamadan hiç bir şey elde edilemiyor.
Hocam ortada küfür varsa maalesef suç var. Bundan kurtulmanın tek yolu karşı tarafında küfür etmiş olup haksız tahrikin meydana gelmiş olmasıdır. Bunuda mahkemede ispatlamalısın, ispatlayamazsan onunda faydası yok. Mahkemeler gelir kapısı haline getirdiği ile ilgilenmez. İlgilenemez. Adalet birine farklı birine farklı işleyemez çünkü.
Gelir kapısı haline getirme olayına gelirsek, bunu zaten devletin kendisi istedi davalarla uğraşmamak için, uzlaşmacı arabulucu sistemini getirdi. Bu sistemin amacı zaten tarafların birbirlerinden menfaat karşılığı dosyaların mahkemeye initkal etmeden kapatmalarıdır.
O yüzden bilakis gençleri uyarıyorum. Kesinlikle internet ortamında küfür etmeyin. Küfür yersenizde etmeyin. Gidin şikayet edin.
Ekleme yapayım, bu muhabbetten bağımsız olarak, hala şizofrenler nasıl şikayet edebiliyor diye düşünenler var. Gayet rahat şikayet ederler. Hatta şizofrenler ruhen kendini savunamayacak şekilde tanımlandığı için türk ceza kanununda şizofrenlere karşı işlenen suçlarda ceza yarı oranında artılır, bu suç cinsel suç olursa çocuğun cinsel istismarı kategorisinde yargılanır ve yüksek ceza alır suçu işleyen. Ruh hastaları anayasa tarafından özel olarak korunur arkadaşlar. Yanlış düşüncelere kapılmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 8 Mart 2021; 14:50:19 >
-
Söylediklerinizde haklısınız fakat söz konusu şahsın "anana sor" demesini, bu meseleyi detaylı bir şekilde internet ortamında araştırmasını, bütün ama bütün davalarda uzlaşmaya giderek para kopardığını ve daha birçok art niyetli davranışını atlıyorsunuz. Gerekli kamuoyu oluşturulursa üzerine gideceklerini düşünüyorum ben. Adnan Oktar da hukuken ceza alamıyordu ama sonunu gördük. Bireysel çabalar sonuç vermeyecektir fakat organize olurlarsa sonuç alma ihtimalleri var diye düşünüyorum. Bana kalsa bu mesele başka bir şekilde çözülmeli. Malum şahsın bir daha dava açmayı aklının ucundan dahi geçiremeyeceği yöntemler var. Fakat yazarsam ağına düşeceğim malum şahsın.
Ben konu sahibi arkadaşın yerinde olsam efe aydal ile görüşür olan biteni anlatıp gerekli aksiyonların alınması için organizasyonun düzenlemesini rica ederdim.
Bilmeyenler için yazayım. Efe aydal youtuber işi yapıyor.
Bu turbo onun video içeriklerinden belli kısımlardan açık bularak dava açmış ve efe aydal sürekli bunun yüzünden mahkeme gidip gelmek zorunda kalmış.
Varsa forum da bir avukat insanlık adına oda bir destek sağlasa kısayoldan bu olay hızlıca çözülebilir.
Bu iş buraya kadar gelmişken eğer bu turbo gerekli incelemelerin başlatılması için aksiyon alınmazsa yazık olur bu konuya.
-
Kesinlikle bu da yapılmalı. İnternet ortaminda duyurmak için güzel bir hamle.
quote:
Orijinalden alıntı: brktmrSöylediklerinizde haklısınız fakat söz konusu şahsın "anana sor" demesini, bu meseleyi detaylı bir şekilde internet ortamında araştırmasını, bütün ama bütün davalarda uzlaşmaya giderek para kopardığını ve daha birçok art niyetli davranışını atlıyorsunuz. Gerekli kamuoyu oluşturulursa üzerine gideceklerini düşünüyorum ben. Adnan Oktar da hukuken ceza alamıyordu ama sonunu gördük. Bireysel çabalar sonuç vermeyecektir fakat organize olurlarsa sonuç alma ihtimalleri var diye düşünüyorum. Bana kalsa bu mesele başka bir şekilde çözülmeli. Malum şahsın bir daha dava açmayı aklının ucundan dahi geçiremeyeceği yöntemler var. Fakat yazarsam ağına düşeceğim malum şahsın.
Hocam zaten arkadaş anana sor dediğini savcı beye gösterseydi soruşturma direk kapatılırdı. Haksız tahrik bu oluyor.
Gelir kapısı haline getirme konusunda hala yanılıyorsunuz. Bu imkanı zaten kanunla el etmiş. Uzlaşmacılık daha yeni koyuldu. Uzlaşma kanunla yürürlüğe girmese dediğinizde haklısınız. Davaları para için açıyor diyebilirdiniz. Uzlaşma ile devlet bunu serbest hale getirdi. O şahsın zedelenen maneviyatının bedelini almasına engel değil yani bu durum. Bunun tek çözümü herkes akıllı olacak koz vermeyecek küfredip.
-
Zamanında iyi direkten dönmüşüm
-
Okudum ve şaşkınım, elinizde deliller varsa birçok arkadaş yazmış başına gelebilecekleri. Peşini bırakmamanızı öneririm..
-
quote:
Orijinalden alıntı: HektorCupesAslında herkesin bilmesi, bilgilenmesi gereken çok önemli bir konu fakat haklısın çok uzun bir yazı dizisi.. Ama kimse mâdur olmasın bilgilensin dikkatli olsun diye yazmıştım.. Umarım okuyan olur ve konu yayılır
hocam ilk önce geçmiş olsun. umarım başınıza tekrar bela olmaz. ufak bir tavsiye vereyim;
bu şekilde uzun yazı hazırlayacaksanız, aralara konuları özetleyen başlıklar atın, mesela;
- TURBO KIMDIR
- NEDEN DAVALIK OLDUK
- BUNU MESLEK EDINMIŞ
vs. bu şekilde dikkat çekici başlıklar olursa, insanların dikkatini çeker ya da okumak istediği alanı okur.
tekrar geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin..!
-
quote:
Orijinalden alıntı: sdenizhanhocam ilk önce geçmiş olsun. umarım başınıza tekrar bela olmaz. ufak bir tavsiye vereyim;
bu şekilde uzun yazı hazırlayacaksanız, aralara konuları özetleyen başlıklar atın, mesela;
- TURBO KIMDIR
- NEDEN DAVALIK OLDUK
- BUNU MESLEK EDINMIŞ
vs. bu şekilde dikkat çekici başlıklar olursa, insanların dikkatini çeker ya da okumak istediği alanı okur.
tekrar geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin..!
Alıntıları GösterNeden İnternette kimseye küfredilmemesi gerektiği
böyle bir başlık çok daha yardımcı olacaktır gençlere.
kanları hızlı akıyor anlık aman nolacak yeaa deyip basıyorlar küfürü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X