Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
51
Favori
109.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitterın vermediğini biliyorum da , facebook, youtube falan dava sonucu ip veriyor mu Türkiyeye?

• Vay be neler dönmüş. Arkadaşlar hiç bir yerde küfretmeyin, böyle fırsatçılara göz açtırmayın. Direk engelleyip geçeceksin böyle insanları.

• Müge anlı gibi şu olaylı yayınlara verin, TV ye çıkartıp bülbül gibi şakıtsın bir. Millet te tanımış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7r7 -- 8 Mart 2021; 11:35:54 >
  • Tüylerim ürperdi okurken. Çok geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Bir insanın aklı sorunları ( hastalık şizofren vs.) varsa ve bunla ilgili ceza davası acilamiyirsa ona; onunda açmaması lazım ailesinin açmasi lazım bence yoksa böyle suistimal edilebilir ki ediliyorda

Yanlış dir doğrudur bilemem benim şahsi düşüncem bu

O konuya bir açıklık getireyim. Kişilerin psikiyatri tedavisi gördüğünü belirtmeleri ve hastane raporları sunmaları karşısında, suç tarihi itibariyle akıl hastalığı veya zayıflığı nedeniyle, işlediği fiillerin hukukî anlam ve sonuçlarını algılayıp algılayamadığı veya bu fiillerle ilgili olarak davranışlarını yönlendirme yeteneğinin azalmış veya önemli derecede azalmış olup olmadığı” konusunda usulünce sağlık kurulu raporu alınması gerekiyor. Bu durumda heyete girecek ve çıkan sonuç beklenecek. 45 ve üzeri engelli sıfatını alır fakat cezai sorumluluk taşımadığı anlamına gelmez. 80 ve üzeri ağır bir rapordur fakat kimse bu raporu almak istemez sosyal ve profesyonel hayatının negatif yönde etkilenme riski bulunur. Bu raporlar menfaat sağlama şeklinde de alınabiliyor malesef. vergi indirimi maaş bağlatma şeklinde o detaylara girmek istemiyorum.

Sonuç : konuyu açan arkadaşın her zaman haklarını arama durumu mevcuttur 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lütfen yanlış anlamayın ama 10 dakikanızı alacak bir yazıyı okumuyorsanız siz hayatınızda ne okuyorsunuz? kitap okuyabiliyor musunuz? yok eğer kitap okuyorsanız tek oturuşta bir kahve içim süresinde okunacak bir yazıyı neden okumuyorsunuz? sonuçta anlatılanlar hikaye değil birisinin yıllarca yaşadığı derdi 10 dakika da okumaya üşenmek sıkıntılı bir durum diye düşünüyorum. Hadi diyelim okumuyorsunuz bari uzundu okuyamadım yazmayın normal birşeymiş gibi algılanmasın.

• geçmiş olsun. yüzlerce belki binlerce kişiyi mahkemeye vermiş anlaşılan.

anlamadığım hiç mi piskopatına denk gelmemiş.

5 lira 10 lira vermedin diye adam öldürenler, bilezik için kol kesenler,

ya trafikte bana yan mı baktın diye silah çeken sopalı bıçaklı saldıranlar var bu ülkede.

daha geçen gün yol vermedin kavgasında birkaç kişi vefat etmişti yanılmıyorsam.

hiç üzülmeyin bu olaydan dolayı.

bir gün öyle birine denk gelir ki hiç kimsenin ahı kalmaz bu arkadaşta toplu tahsil ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: abil13

lütfen yanlış anlamayın ama 10 dakikanızı alacak bir yazıyı okumuyorsanız siz hayatınızda ne okuyorsunuz? kitap okuyabiliyor musunuz? yok eğer kitap okuyorsanız tek oturuşta bir kahve içim süresinde okunacak bir yazıyı neden okumuyorsunuz? sonuçta anlatılanlar hikaye değil birisinin yıllarca yaşadığı derdi 10 dakika da okumaya üşenmek sıkıntılı bir durum diye düşünüyorum. Hadi diyelim okumuyorsunuz bari uzundu okuyamadım yazmayın normal birşeymiş gibi algılanmasın.

her gün makaleler okuyorum yabancı dillerde

bu metne 10 dk vereceğime gider bir makale daha okurum.. : )

• Sizinle aynı durumu yaşamış birkaç kişi daha bulup müge anlının programına çıkarsanız tüm türkiye bu konuyu konuşur.

• Sevgili turbo bana ulaş. En son banlanmıştın. Hakkımda dava açmanı istiyorum. Bakalım cezai ehliyeti yokken kaç dava açmış.
  • Sen DH'de hiç takılma kardeş, makale okumaya devam et.

Değerli zamanın burda hiç olmasın. TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! 

• tam netflix'e film konusu ama ekmeğine yağ sürmek olur , telif falan ister onlardan da

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmeram

Sen DH'de hiç takılma kardeş, makale okumaya devam et.

Değerli zamanın burda hiç olmasın.  

öteki tarafa hadi gülüm

• turbo dediğiniz kim? şu bizim eczacı turbo linea mı?

• Konuyu mümkün mertebe üstte tutalım ağzım açık okudum hocam çok geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun hocam.Dikkatli olmasında yarar var herkesin.

• Evet
  • Hukukçu arkadaşlara bir şey sormak istiyorum Adli mercileri meşgul etmek diye bir suç yok mu ?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.