Açtığı dava sayısının 10'a, 20'ye, 50'ye ulaşması, hakimler, savcılar, avukatlar nazarında bir şüphe uyandırmıştır, peki bir şey yapmışlar mı ? Herkese göre suçlu olan kişi, hukuğa göre suçsuz olabiliyor, birilerinin bunu düzeltmesi gerekiyor. |
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (18. sayfa)
-
-
Arkadaşlar okuyun gerçekten her insanın başına gelebilir -
Kendisi gibi raporlu birine denk gelir belki birgün :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında en baştan kendin kaşınmışsın.. adam ne yazarsa yazsın sen işe girmeyeceksen kapat ekranı gitsin. tanımadığın adama salça olursan başına her türlü bela gelebilir bu hikayeden bu anlaşılıyor.. adamın işi üç kagıtmış sen öylesine bulaşmışsın.. birde telefon ettiğinde daha değişik biri çıksa küfürden sonra adresini ver deyip yanına gelip bambaşka işler olsaydı?
kıssadan hisse: tanımadığın bilmediğin seninle alakası olmayan işlerle veya kişilerle uğraşmayacaksın... klavye başına geçen herkes rahat küfür ediyor acaba reelde de böylemi bu gençlik
-
quote:
Orijinalden alıntı: ornitologanlamadım sadece cep numarasından kişinin kim olduğunu nasıl buluyor?
ayrıca dava açmak ücretsiz mi,her davaya nasıl bütçe ayırıyor
Cep telefonu numaraları TC kimlik uzerine kayıtlı olarak alinabilir . E devlette uzerine kayıtlı hatlar görünüyor.
Geçen yıllarda ozellikle uyarilar yapildi kullandığınız hatti devir alin. Devrini yapin sonra başınız agrimasin diye.
Kazanirsa mahkeme masrafını avukat ucretini aliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Mart 2021; 2:24:29 >
Yeryüzünde böyle bi trol görülmemiştir net. -
İnşallah bu şizofren şahıs "akıl hastanesine" kapatılır ve ömrünün sonuna kadar hak ettiği şekilde, deliler ile birlikte yaşamak zorunda kalır.
-
Adama SJW diyorsunuz ama adamın söylediğinin sjwlikle, politik doğruculukla alakası yok.
-
yazı uzun diye okumayan çok şey kaybeder....!!!!!!!!!
-
Şimdi bir şey yazacağım bana da açar dava diye korkuyorum ya, Silivrinin değerini bilememişiz :D
Gerçekten hepsini okudum. Bu şahıs akıl hastası madem, Sağlık bakanlığı üzerinden mahkeme açıp ruh ve sinir hastalıklarına aldırabilirsiniz :) Tüm yaptıkları da yeterince delil olur. Anlamadığım şey ise bugüne kadar hiç mi deli birisine denk gelmemiş? Açık adresi belli sonuçta?? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuLbu elemanla en çok donanım haber adminleri ilgilenmeli her başlığını silip mahkeme yada avukatlar ip istediğinde müvekkiliniz kim diye sorarak kendi avukatları ile bu adamın iyi bir dolandırıcı olduğunu söyleyerek itiraz etmeleri gerek
anlaatamam acayip kıl oldum varya
Ben şunu söylemek istiyorum.
FORUMDAN KİMSEYLE NUMARASİNİZİ PAYLAŞMAYIN ARKADAŞ OLACAKSANİZ BU FORUMDA KALSİN REELDE DEĞİL.
13 yıldır bu forumdayim ve blok listemdeki tek kişi turbo
. Dikkatli ol:). Adam hala burda. Ekran görüntüsü alır savcılığa veririm diyen o üst mesajlarda.
Hangisi? Ve kimi uyardınız? Benimi?
Sabah sabah okuyup tüm uykum açıldı, işe daha verimli başlayacağım resmen. Sabırla yazdığın için sabırla okudum ve bu adam hasta falan değil bence. ALLAH yardımcınız olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 8 Mart 2021; 8:42:22 > -
Baştan sona okudum. Konuya emek vermişsin bilgilendirme için teşekkür ederiz sana da çok geçmişler olsun.
-
Maalesef böyle insanlar var yaşadığımız bu dünya iyi insanlarla ar damarı çatlamış ahlaksız insanları karşımıza çıkarmasın birde bakıyorum olan hep iyilere oluyor kötüye hiç bişey olmuyor Buda üzücü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X