Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
51
Favori
109.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saatten sonra kim ne derse desin kimseye küfür etmem aga en güzeli küfür etkisi yaratan kelimler kullanmak.

• Madem öyle herkes işi gücü bırakıp kendine küfrettirsin ve para kazansın hocam. Yasal sonuçta. Bence kılı kırk yararak ve bir avukat yardımıyla suç teşkil edebilecek her şeyi araştırıp harekete geçsinler. Ulaşabildikleri her yere ulaşsınlar. Hukuki olarak bir şey elde edebilirler ne âlâ. Elde edemezlerse de insanlar bilinçlenir ve malum sahsi tanırlar. Bu da bir kazançtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Madem öyle herkes işi gücü bırakıp kendine küfrettirsin ve para kazansın hocam. Yasal sonuçta. Bence kılı kırk yararak ve bir avukat yardımıyla suç teşkil edebilecek her şeyi araştırıp harekete geçsinler. Ulaşabildikleri her yere ulaşsınlar. Hukuki olarak bir şey elde edebilirler ne âlâ. Elde edemezlerse de insanlar bilinçlenir ve malum sahsi tanırlar. Bu da bir kazançtır.

Küfredenlere müstehaktır hocam yapabilen yapsın küfür yediğinde. Küfür normal birşeymi hocam allah aşkına?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 17 Haziran 2021; 3:3:21 >
  • Arkadaşım adam şizofrense vekalette veremez avukata, kendisine vasi atanması gerekir sulh hukuk mahkemesince, tek başına şikayet hakkını da kullanamaz, verdiği vekaletname de geçersizdir.

• Bunun gibi yüzlerce hatta binlerce örnek var.Bu ülkede dolandırıcılık,gasp, hırsızlık vb.suclar ne yazık ki suç sayılmıyor.Baksaniza aynı şahıs yüzlerce kişiye aynı mağduriyeti yaşatıyor ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebiliyor.Ote yandan hırsız ve gaspçılar ki sadece haberlere yansiyanlardan bile yüzlerce sabıkası olan var ve aynı suça gayet rahat bir şekilde devam edebiliyor.Adalet sisteminin çarpıklığı sırf bu olaydan bile anlaşılabiliyor.

Geçmiş olsun tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: dagger05

Arkadaşım adam şizofrense vekalette veremez avukata, kendisine vasi atanması gerekir sulh hukuk mahkemesince, tek başına şikayet hakkını da kullanamaz, verdiği vekaletname de geçersizdir.

Şizofrenler kanunla özel olarak korunur. Çocuk gibi muamele edilir. Yani savcı ruhen kendini savunamayacak birisine yapılan suçu duyduğunda şikayet bile aramayacaktır soruşturma açmak için. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.

• nası bi zamanda yaşıyoruz Allah akıl fikir versin
  • escanor_ kullanıcısına yanıt

Özelden bir çok kişi yazıyor zaten bir kaç gündür

• Arseyus kullanıcısına yanıt

Kendisine nasıl ulaşabilirim? Kendisinin burada hesabı varmı? Efe Aydal'la iletişimi olanlar en azından şu linki paylaşsın o da okusun. Veya benim irtibat kurmam için yardımda bulunurlarsa çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Kendisine nasıl ulaşabilirim? Kendisinin burada hesabı varmı? Efe Aydal'la iletişimi olanlar en azından şu linki paylaşsın o da okusun. Veya benim irtibat kurmam için yardımda bulunurlarsa çok sevinirim

Youtube kanalına girip elmas üye ol katıl butonuyla. elmasların yazılarını okuyor.

• Bana sarf ettiği Anana sor kelimesini savcıya ve hakime gösterdim. Evet çok ağır bir kelime fakat hukuken ne yazık ki suç teşkil etmiyor dedi 2 makamda ve dava sonucu en alt seviyeden ceza aldım. Yani karşı tarafın haksız olduğunu amacını onlarda biliyordu. Kaldı ki yazının sonunda başka bir Cumhuriyet Savcısının tespitini mavi yazı içerisine alarak sizlerle paylaşmışım. Savcılar bile bu adamın amacını gayesini biliyor. Yoksa ben küfür ettim diye masumum suçsuzum demiyorum. Ama konu burada benim kullandığım cümlenin suç olup olmadığı değil, bu kişinin hukuki terimler çerçevesinde insanları kasti olarak kışkırtıp o kişilerden arabulucu aracılığıyla ve mahkemede tazminat yoluyla maddi kazanç sağlayıp, mahkemeleri kendisine gelir kapısı haline getirmesi. Yoksa ikimizde hem fikiriz ettiğim cümlenin yanlış olduğunu ama siz ayrıntıyı kaçırıyorsunuz.

YAPMAYIN HOCAM BİR BEN DEĞİLİM..

ONLARCA YÜZLERCE HATTA YILLARDIR SÜRE GELEN BİNLERCE MÂDUR VAR..

HERKES SUÇLU FAKAT BU TEZGAHI KURAN BU ADAMMI MASUM?

• quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Bana sarf ettiği Anana sor kelimesini savcıya ve hakime gösterdim. Evet çok ağır bir kelime fakat hukuken ne yazık ki suç teşkil etmiyor dedi 2 makamda ve dava sonucu en alt seviyeden ceza aldım. Yani karşı tarafın haksız olduğunu amacını onlarda biliyordu. Kaldı ki yazının sonunda başka bir Cumhuriyet Savcısının tespitini mavi yazı içerisine alarak sizlerle paylaşmışım. Savcılar bile bu adamın amacını gayesini biliyor. Yoksa ben küfür ettim diye masumum suçsuzum demiyorum. Ama konu burada benim kullandığım cümlenin suç olup olmadığı değil, bu kişinin hukuki terimler çerçevesinde insanları kasti olarak kışkırtıp o kişilerden arabulucu aracılığıyla ve mahkemede tazminat yoluyla maddi kazanç sağlayıp, mahkemeleri kendisine gelir kapısı haline getirmesi. Yoksa ikimizde hem fikiriz ettiğim cümlenin yanlış olduğunu ama siz ayrıntıyı kaçırıyorsunuz.

YAPMAYIN HOCAM BİR BEN DEĞİLİM..

ONLARCA YÜZLERCE HATTA YILLARDIR SÜRE GELEN BİNLERCE MÂDUR VAR..

HERKES SUÇLU FAKAT BU TEZGAHI KURAN BU ADAMMI MASUM?

Hocam sizde beni yanlış anlamayın. Adamın yaptığının elbette savunulacak bir tarafı yok. Ama hukuken zemin var. Yapamaması için kanunun değişmesi lazım. Hepimiz biliyoruzki kanunlar esnetilemez kişiye göre değişik uygulanamaz. Türkçesi her küfürün cezası olacak demektir bu.

Benim konu altında ısrarlı yazmamın sebebi kimsenin küfredip bu hallere düşmemesi için.

• Aynı hassasiyetinizi insanları ne ne kadar mağdur bir duruma düşüren bir ruh hastasına göstermenizi bekleriz.

Bu insanlar robot değil. Bir çok kişi parmağında oynatan savcıyı bile çaresiz duruma getiren satırlarca kabahati olan birisinin yaptıklarından ziyade hala küfür konusunda burdaki insanlara akıl vermeye çalışıyorsun. Kimsenin senin vereceğin bu ucuz nasihatlara ihtiyacı yok birdaki bir çok insan damarına basılmadığı sürece küfür etmeye meraklı insanlar değil bu kadar kasma kendini tüketme enerjini.

Konuda yorumlarını takip ediyor olacağım.

Basit nasihatlarında al ve çekil kenarınada daha fazla bu ciddi soruna problem çıkarma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arseyus

Aynı hassasiyetinizi insanları ne ne kadar mağdur bir duruma düşüren bir ruh hastasına göstermenizi bekleriz.

Bu insanlar robot değil. Bir çok kişi parmağında oynatan savcıyı bile çaresiz duruma getiren satırlarca kabahati olan birisinin yaptıklarından ziyade hala küfür konusunda burdaki insanlara akıl vermeye çalışıyorsun. Kimsenin senin vereceğin bu ucuz nasihatlara ihtiyacı yok birdaki bir çok insan damarına basılmadığı sürece küfür etmeye meraklı insanlar değil bu kadar kasma kendini tüketme enerjini.

Konuda yorumlarını takip ediyor olacağım.

Basit nasihatlarında al ve çekil kenarınada daha fazla bu ciddi soruna problem çıkarma.

Bi SJW miz eksikti yargı dağıtacağını sanan.

• Ben burda insanlık adına yapıcı anlamda bu sorunun çözülmesi ve tekrarlanmaması için kendime yakışanı yapıyorum.

Senin gibi insanlara ucuz nasihat vererek ne kendime hakaret ederim nede karşı taraf sanki sürekli küfürbazmış gibi bir muamle yaparım.

Adam defalarca olmasaydı daha iyi olurdu dedi ve bunun iyi bir şey olmadığını belirtti.

İkide bir gelip küfür küfür diyip bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun.

Kimsenin senin bu tür ucuz nasihatlarına ihtiyacı yok kasma kendini bu kadar.

Biz sivil hayatımızda birebir hakaret yiyip ailemizin başına bir iş gelmesin die bunu yutan insanlarız.

O yüzden sakın insanlara bu tür basit nasihatlar verme  

• quote:

Orijinalden alıntı: Arseyus

Ben burda insanlık adına yapıcı anlamda bu sorunun çözülmesi ve tekrarlanmaması için kendime yakışanı yapıyorum.

Senin gibi insanlara ucuz nasihat vererek ne kendime hakaret ederim nede karşı taraf sanki sürekli küfürbazmış gibi bir muamle yaparım.

Adam defalarca olmasaydı daha iyi olurdu dedi ve bunun iyi bir şey olmadığını belirtti.

İkide bir gelip küfür küfür diyip bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun.

Kimsenin senin bu tür ucuz nasihatlarına ihtiyacı yok kasma kendini bu kadar.

Biz sivil hayatımızda birebir hakaret yiyip ailemizin başına bir iş gelmesin die bunu yutan insanlarız.

O yüzden sakın insanlara bu tür basit nasihatlar verme  

Tamam kardeş adam zaten iftiraya uğramış küfür etmediği halde bu hallere düşmüş ortada bişey yokken.

Ve sende bana sataşarak konuyu çözümledin tebrik ederim seni. Yılın SJW si ilan ediyorum seni bu gurur senin.

• ben mafyayım

• Verilecek en güzel cevap, cevap vermemektir, milyon tane mesaj mı atıyor, parmaklarını yoracağına engellersin olur biter

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.