|
TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (15. sayfa)
-
-
Burda olay kufur degil. Bahsedilen sahsin actigi konulara dikkat ederseniz; amaci toplulugu kiskirtip, mahkeme de aleyhine dava acip sonra ondan vazgecmesi karsiliginda para talep etmek. Ilk hakaret eden kisi de zaten kendisiymis.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
csb mi bu? çok çelişki var gibi geldi bana.
-
Cumhuriyet savcısının tespitini paylaşmışım orada hocam. Csb gibi duruyormu sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam adama hukuk fakültesinden terk diyorsunuz bir yerde, diğer bir bölümde forumlardan bilgi dileniyor yazmışsınız. Neyse geçmiş olsun. Zaten bu bilinen birşey, Kimseye telefonda hakaret etmeyeceksiniz, kayıt alınan bir yerde darp etmeyeceksiniz. Bunun gibi bir sürü örnek var. Tekrar geçmiş olsun.
-
Eski bir hukuk fakültesi öğrencisi. Hukukla eskiden beri biraz olsa haşir neşir ve hukukla ilgili az çok temel bilgisi var. Bilgisinin olmadığı güncel yerlerde de hukuk sitelerine girip fikir danışıyor, hukukçulardan bilgi alıyor. Dediğim şeyleri google'yi kullanarak çok rahat ulaşabilir doğruluğunu öğrenebilirsiniz. Ama isterseniz elimdeki dökümanları dosyaları özelden sizinle paylaşabilirim. Kimsenin gözünde yalancı gözükmek veya konunun inandırıcılığını kaybedip bu tarz olayların ciddiye alınmamasını istemem.
Yok hocam ya :) ben konuyu oraya çekmek istemedim. Yani başınıza gelen olay o kadar sıradışı birşey ki, insan ilk başta okuduğunda inanamıyor. Tekrar geçmiş olsun -
Çok teşekkür ederim sağ olun hocam
Olaya bak,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bence avukat işbirlikli dolandırıcılığa denk gelmişsiniz. Yok arkdaşımdı da son kez yapıyorumda vs... Kimbilir kaç kişiye demiştir. Avukatta işin içinde olabilir ki birlikte parayı kırışıyorlar. Tavsiyem bu haberi Show tv gibi kanallara ulaştırın. Çünkü çok ilginç bir durum var. Bildiğiniz dolandırıcılık ve bu tarz program sunanlar var tv de onlar kesin herşeyi meydana çıkarır.
-
Hoşgeldin hocam :)
Duymuştum bu arkadaşı ama işin bu kadar detayını bilmiyordum. Valla ayda ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama herkesin elinde bu kadar delil varken, şizofreni raporu da kurtarmaz, bir gün fena paçasını bozabilirler. Hem can tehlikesi var, bir gün tehlikeli birine denk gelir, ara bulucu, para mara derken adam gelir bulur öper, ya da başka takık ve yükseklerden tanıdıklı birine denk gelir, **** gibi içeri alırlar, hem en az 10 sene çıkamaz hem de tüm paralarına el konur, üste muhtemelen faizlerle, cezalarla bayağı borçlanır. Hani iyi para falan yaptıysa şimdiye kadar, bence yol yakınken dursa yine yırtar. Ama şansını zorlarsa muhtemelen bir 5 seneye patlar en fazla.
-
Turbo dediğin eczacı olanmı ?
-
-
arkadaş birinin aklına gelmez mi bu adama vasi ihbarında bulunmak? birisi mi şikayette bulunmaz bu durumu dolandırıcılık mesleğine çevirmiş, meslek icraa ediyor diye hakkında suç duyurusunda bulunmaz? birisi mi tek tek her küfürden şikayet edilemeyeceğini, dosya açılamayacağını tek konuşma üzerinde devam eden yazışmaların tek bir dosya ile ilişkilendirileceğini birisi mi akıl edemez?
-
Şizofreni olan bir kişi cezai ehliyeti yoksa ceza alamiyorsa nasıl dava açıyor dava da açamamasi lazım degil mi?
Bu arada Amerika'da da bunu (meslek!) yapanlar var. Hatta youtube videosu vardı. Özellikle eyalet kanunlarını bilip, polislerin sinirlerine dokunup daha sonra polis departmanından çok ciddi tazminatlar alanlar var. Örneğin bir videoyu izlemiştim. Adam polis karakolunun gayet şüpheli bir şekilde fotoğraflarını, videolarını çekiyor sokaktaki kaldırımdan. Maksadı kanunları tam bilmeyen polis düşürmek. Neyse geliyor en sonunda iki polis yanına, buna neyi çekiyorsunuz, neden çekiyorsunuz diyor, bu cevap vermiyor. Cins cins davranıyor. (hepsi kanunlara uygun) polis kızmaya başlıyor tabi, kamerayı almaya kalkıyor. (böyle bir hakkı yokmuş), cevap vermek zorunda değilmiş. Halka açık alanda (kaldırım) polis karakolunu çekmek yasak değilmiş. Adam bunları biliyor. Polis bu detayları bilmiyor ve bunu gözaltına alıyorlar. Tak adam bir dava açıyor. 70 bin dolar mı ne tazminatı kaldırıyor. Bazı videolarda da daha yetkili polis son anda yetişip, daha çömez olan polise, dur kanunlara göre buna hakkı var falan deyip polisi geri çekiyor :)
Arkadaşa fikir vermiş gibi olmayayım ama az biraz Amerikan kanunlarını öğrenip, orada bu işi yapsa milyoner olabilir. Hem de Tr'de uğraşacağına Amerikalıların paralarını götürsün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dublex06
Şizofreni olan bir kişi cezai ehliyeti yoksa ceza alamiyorsa nasıl dava açıyor dava da açamamasi lazım degil mi?Çocuklar dava açamıyor diye çocuk tecavüzü tacizi suçu oluşmamışmı oluyor. Tabiki dava açabilir. Deli diye insan sayılmaz diye bir kural yok. Çok tehlikeli düşünce yapınız. Her şizofren bunun gibi değil. yüzde 95 i melek gibi çocuk gibi rüzgar esişinden korkan narin ruhlu insanlardır. Psikopatlık çok başka bişey şizofrenlik çok başka şeyler.
-
Ne meslekler var dedirten bir yazı olmuş. Ve ayrıca biri şizofren raporu aldığında daha sonrasında bu raporun düşmesi gibi bir şey yok mu? Adam resmen sistemdeki açığı bulmuş.
Ayrıca bu kişi bu forumda kayıtlı bir kullanıcı ise yönetim tarafından kara listeye alınıp bloklanması gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X