Mil ve pervane değişimi 150 TL (Usta mil ve pervanede problem olmayacağını söylüyor)
Benim merak ettiğim sorular ise şunlar;
Daha önce burda turbo revizyonu yaptıran var mı?
Tavsiye edebileceğiniz inandığınız ve güvendiğiniz bir yer var mı?
Sizce fiyat yüksek mi?
Gerçekleşen revizyon sonrasında turbom bana uzun süre hizmet eder mi? (Mesela 120.000 km)
Aramızda turbo revizyonu yapmış ve uzun süre aracını kullanmış arkadaşlar var mı ?
Hocam mekanik turbo işini çok güzel ve profesyonelce yapan bir işletmedir. Çınar yolunda tır garajının hemen karşısında, otomobillerden ziyade yıllarca tırların ve kamyonların da turbo bakım onarımlarını gerçekleştiriyorlar, gayet tecrübeliler. 1.5 dci aracımı götürmüştüm aylar önce. Aracı serviste bakıma soktuğumda bana turbo masrafı çıkardılar, sebep olarak da turbom yağ basmış. Birkaç yere götürdüm 600 yeni turbo, 150 de işçilik istediler. Sonra mekanik turboyu tavsiye etti birisi. Gittim araca baktılar, şişman bir usta vardı :); Araban hiç yağ eksiltti mi bundan önce dedi, evet dedim. Sen bu arabayı yeni mi aldın dedi, evet dedim. Daha önce hiç turbo dizel kullanmışmıydın dedi, kullandım ama sahibi olmadım dedim. Senin araban yağ eksiltmemiş, sen fazladan yağ koymuşsun arabaya dedi. (ki doğru.) Turbo da bu yağı mecburen dışarı atmış. Kimseye ellettirme turbonu, 40 000 km sonra gel belki bakıma ihtiyacı olur dedi :) Teşekkür ettim, masrafsız şekilde ayrıldım. Turbo sorunum olduğunda benim veya yakınlarımın, buraya yönlendiriyorum.
Oradaki fiyatlar yazın benim aracım için, komple tamir 300 sıfır turbo 600 şeklindeydi, işçilik vs. de içinde.
peki tamirattan sonra randıman alabilir miyiz?
Garanti veriyorlar sonuçta, randıman alınamasa bu kadar zamandır bu işi yapamazlardı. Ama 120000 km gibi değerler beklemeyin açıkcası
mili ve palleri değiştirdiğimizde neticede turbo sıfırlanıyor bu bizim uzun kilometrelerce gitmemizi sağlamaz mı?
Sonuçta aşınmış bir turbo sisteminiz olur. Yani buna hortumlardan tutun da, yağ kanallarına kadar bayağı bir parçayı düşünebiliriz. Bence kafanızı karıştırmasın söylediğim. mil ve pervaneler yenilecek. Bizim araçlarda demir 1 lira büyüklüğünde, sizin aracı bilmiyorum ne kadar büyüktür pervaneler. Sonuçta yeni gibi olacak, ama sıfırla aynı olur mu, onun garantisi yok. Sonuçta sökülüp takılan parçalar..
Nekadar gideceğini hiç bilemezsin ve tahmin edemezsin fiyat normal ben yerinde olsam işciliğini sorgulardım önemli olan işcilik.
Merhaba arkadaşlar Turbo tamiri revizyon olduktan sonra yag ve hava filitrelerini deyiştirmeniz gerekmektedir
bu değişimleri yaptığınız sürece tamirede 1 yıl garanti verilmekte isterseniz bana ulaşabilirsiniz mekanikturbo olarak isterseniz turbolarınıza modefiyede yapılabilir. iletişim: 0507 111 89 57
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme