Şimdi Ara

Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu üniversite hakkında ne düşünüyorsunuz ?Bir çok özel üniversitenin sağlayamadığı yurt dışı imkanlarına sahip sizce bu sene kaçla kapatır?

• quote:

Orijinalden alıntı: anarşistgenç

Arkadaşlar bu üniversite hakkında ne düşünüyorsunuz ?Bir çok özel üniversitenin sağlayamadığı yurt dışı imkanlarına sahip sizce bu sene kaçla kapatır?

http://forum.donanimhaber.com/m_77628793/tm.htm Daha önce biraz tartışıldı.Belki işinize yarar.
  • Gençler bi el atın bu üni hakkında cemaatçi diyolar doğru mu?
  • Bu üniversiteyi kimse yazmak istemiyor binası yok geçici binada eğitim verecek kampüsü yok kısacası normal bir üniversite hayatınız olamayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatorXxX

Bu üniversiteyi kimse yazmak istemiyor binası yok geçici binada eğitim verecek kampüsü yok kısacası normal bir üniversite hayatınız olamayacak..

Bir sene sonra yeni binalar yapılıypmus,ayrıca akademik kadro çok zengin,inanılmaz yurtdışı imkanları var.Bu üni 3-4 seneye kadar istanbulla aynı sevyeye gelir hatta puan olarak onu geçer demedi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarşistgenç -- 16 Temmuz 2013; 17:31:34 >
  • quote:

quote:

Bu üniversiteyi kimse yazmak istemiyor binası yok geçici binada eğitim verecek kampüsü yok kısacası normal bir üniversite hayatınız olamayacak..

Bir sene sonra yeni binalar yapılıypmus,ayrıca akademik kadro çok zengin,inanılmaz yurtdışı imkanları var.Bu üni 3-4 seneye kadar istanbulla aynı sevyeye gelir hatta puan olarak onu geçer demedi deme

1 -2 sene sonra yeni binalar hazır olmayacak ben kendim gittim görüştüm daha bu sene eğitim öğretim yılında yapımına başlanacak 4 yıl sonra binalar hazır olacak deniyor ??
  • quote:

quote:

quote:

1 -2 sene sonra yeni binalar hazır olmayacak ben kendim gittim görüştüm daha bu sene eğitim öğretim yılında yapımına başlanacak 4 yıl sonra binalar hazır olacak deniyor ??

Tek eksiği kampüsünün olmaması yoksa diğer dallarda sağladığı avntajlar,istanbul ya da başka devlet hukukları sağlamıyo.Bi kere çifte diploma veriyo ikincisi almanyaya gönderiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anarşistgenç A kullanıcısına yanıt
    hukuk için çift diploma durumu yok bizzat mail atip öğrendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.