Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar oynamak ısteyenler buraya BIR BAKSIN... Ufak tefek bır kac ayardan sonra oldukca ıyı bır server olucaktır.. Oldukca hızlı ve stabıl sayılır... bu saatte bı kac ayar yapılıyor sanırım... Demın gırdım cunku bakarsınız...

Üye olmak için

http://lokal-lenasen.mine.nu:8080

ip = lokal-lenasen.mine.nu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 23 Mart 2005, 2:20:14 >
  • Ya ii güzelde ben WoW oynamak istiyorum ama site açılmıo deliricem yardımcı olun sitenin linkini verin diabloturk falan olmuo

• Birde burası var burasıda hızlıdır...

http://81.231.155.102/

ip=81.231.155.102
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChRoNoSR

rialto bende texture hatası da var. Zaten mesajımdan az çok belli. (meşhur olan diğer hatamız demişim)
    Neyse sen şu texture hatasından nasıl kurtulduğunu yazarsan bizlerde sebeplenelim.

cosmos kurdum ve WDB klasorunun içeriğini sildim.Daha sonra cosmos optiondan hepsini enable yapıp adamımı birkaç adım hareket ettirip daha az grafik olan bi şekle getirdim.Sonra 2-3 kez daha giriş denedim servere.En sonunda düzeldi...
  • Yakında 1.2.4'ten 1.3.0'a geçecekmişiz, bu sürümde bu sorunlar giderilmiş.
  • 1.3.0 Amigaman'ın verdiği adresten(lokal-lenasen) çekilebiliyor

edit:Ama sakın çekmeyin, ben böyle bir hata yaptım ve şimdi hiçbir şekilde oynayamıyorum, eski patch i de yükleyemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DE5CH41N -- 23 Mart 2005, 23:25:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DE5CH41N

1.3.0 Amigaman'ın verdiği adresten(lokal-lenasen) çekilebiliyor

edit:Ama sakın çekmeyin, ben böyle bir hata yaptım ve şimdi hiçbir şekilde oynayamıyorum, eski patch i de yükleyemiyorum

Bencede ellemeyin... Bende epey uğraştım geri dönmek için. Oyunu tekrar kurdum ve WARCRAFT a bağlanıp update dediğimde direk 1.3.0 çıkıyordu 1.2.4 falan kalkmıştı hehe.. Epey uğraştım Bende 1.2.1 full vardı... 1.5mb ile 1.2.4 ü hallettim... SAYGILAR...

• çekin ama kurmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

çekin ama kurmayın...

• Beyler diaboturk sitesine giriyorum ama birtürlü login olamıyorum.Acount almak isteyen arkadaşlarımında durumu aynı nası siteye login olucam.Bi problem var sitede sürekli bu modül aktif değil diyor girmeye çalışınca isimle...
  • Slm baya bısıler konusulmus burda herkesın cok sorunu var anlasılan neyse suan yenı uye kaydı almıyoruz fakat sıte uylerının wow hesapları acılıyor emulasyonu 1.3.0 icin duzenledik fakat suan 1.3 versıonu ıle oyunun oynandıgı realma kullanıcı almıyor texture hataları patchten dolayı kaynaklandıgı ıcın bu oyunu 1.2.4 versıonuyla oynatan her yerde kacamayacagınız bır durum sonuc olarak bız gelısıyoruz ek sunucularımızın acılmasınada az bı zaman kaldı kısaca hersey yolunda
  • Teşekkürler gladden.Beyler bu arada birşeye açıklık getirmek istiyorum bu oyun ve site hakkında.Bu hata denen olaylar oyunun orjinalinde de mevcuttur(hem oynayan arkadaşım var hemde netteki wowun kendi forumlarını okursunuz)sitedeki yönetici ve bununla uğraşan arkadaşların kesinlikle yapabileceği birşey değil oyundaki texture obje ve net hatalarını gidermek.Oyunu yapan yazılım mühendisleri bile halen(şu an 1.3.0 patch çıktı)bu sorunlara bir çözüm bulamamıştır.Son çıkan patchde bile birçok hata mevcuttur ve aynı hatalar devam etmektedir(texture yerine obje hatası veriyor yani aynı b.kun laciverdi)YANİ ANLAYACAĞINIZ ORJİNALİNİ ALIRIM AYIN 15 İNDE DERSENİZ VE EVE GELİP GENE TEXTURE.CPP OLURSA İŞTE OZAMAN BU OYUNUN TAM OLARAK NEAKADAR TAMAMLANMIŞ OLDUĞUNU ANLARSINIZ.Bu sorunların ana kaynağı internetteki tüm forumları okuduğumda çıkardığım sonuç

1-Ekran kartı en az 128mb nvidia olmalı.Yani bendeki 9500pro den daha sorunsuz mx440 bu oyunda.
    2-Oyun hızlı küçük ve sürekli birleştirilen bir diskte oynanmalı
    3-Oyun kesinlikle hiç bir firewall,antivirüs olmadan oynanmalı(portları açmak yetmiyor oyun içi bazı uygulamalar sürekli değişken randow port kullanıyor)
    4-internet bağlantısı dsl değil kablo olmalı(counter ping olayı gibi paket geç gelirse netclient hatası oluyo)
    5-ses kartı creative olmalı yeni modellerden 24 bit
    6-Sistem sürücüleri sürekli güncel ve sorunsuz olmalı(anakart-ekran kartı-ses kartı)

Bunları sağlasanız bile bu hataları almamanız için bir garanti verilmiyor.Şunuda söyliyeyim hemen wow home forumundan bi yazıda texture.cpp hatası aldığını söyleyen bir kullanıcıya;admin yukarıya yazdıklarımın birkaçını cevap olarak vermiş.Kullanıcı sonra bu ortamı sağladığı halde sorunların devam ettiğini ve parasını geri istediğini söylemiş.Artık siz anlayın durumu...

• KuzGun Human Paladin 13
    tama Tauren Shaman 48
    SouL Orc Shaman 32
    KeLeBeK Human Warlock 62
    Coottius Gnome Mage 13
    BARBARpala Human Paladin 34
    Gag Dwarf Priest 7
    SaykoGuner Undead Rogue 20
    RoM Human Paladin 14
    Myers Human Mage 1
    Keenfox Dwarf Hunter 29
    Tyrant Undead Mage 8
    fat Troll Mage 5
    Mictian Undead Mage 18
    Fallen Night Elf Druid 39
    Biryoku Gnome Warlock 20
    sheroo Undead Mage 15
    AhmetBeY Human Paladin 36
    Xaeron Human Paladin 10
    gandal Human Warlock 48
    Dronega Human Mage 53
    Oreon Night Elf Druid 10
    LuXOoR Undead Warrior 13
    BatusaJ Human Mage 8
    Berkantor Human Mage 15
    sweety Human Mage 10
    Tarraguu Orc Shaman 23
    DedeKorkut Undead Mage 18
    Lady Human Warlock 2
    Intensly Night Elf Druid 27
    Rena Night Elf Hunter 1
    SeLaM Human Mage 41
    Mustafa Human Warlock 8
    Jaintlaw Human Paladin 14
    Alperen Human Paladin 5
    IoriYagami Night Elf Druid 5
    LindaLizborn Human Mage 11
    metalmilitia Troll Hunter 11
    ReNNie Human Paladin 10
    Eudor Night Elf Hunter 13
    40 players

saat 15:57 gunun en bos saati World of TURK

• ya hersey iyi guzelde ben 15 gün boyunca bi türlü hesap acamadim(kullan1c1 hesab1ndan bahsediyorum) simdi de durdurulmus al1mlar. ben bi sey anlamad1m 100 200 kisi icin mi acold1 bu server
  • Rialto sallama lütfen, benim oyunu orj oynayan çok arkadaşım var, bilgisayarları da çok iyi değil ve bu hataları hemen hemen hiç almıyorlar!

Yuso senin ne yapmaya çalıştığını anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DE5CH41N -- 25 Mart 2005, 18:41:12 >
  • lütfen hangi realimste ve hangi nickle girdiklerini soyleyinde gorelim sizin o sorunsuz arkadaşlarınızı.Burda kimsenin birşeyleri öğretmek gibi derdi yok.Girersiniz wow forumuna gerçekleri görürsünüz...
  • Realmistlerini bilmiyorum, ben orj serverda oynamadığım için öğrenme ihtiyacı duymadım. Hatırladıklarımın nickleri: Meldwyn, Roland ve Mefisto
  • Ben düşünüyorum orjinalini yaz aylarında almayı, herhalde o zamana kadar epey birşey düzelir. Yoksa yanılıyor muyum?
    Bu arada yukarda sormuştum, tekrar sorayım; oyunun kopyasını edinebileceğim bir yer söyler misiniz? Ben Ankara'da oturuyorum ve internetten indirme gibi bir şansım bulunmuyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  • diabloturk.com daki admin arkadaşlara sorarsan onlar sana 1 taneyi kargoyla gönderir.Yada internetin varsa ve beklerim diyorsan emuleden çekebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

blizzard'in sitesine baktim ama emulate yapilan serverlar yasak diildir gibi bir ibare bulamadim.
    verdiginiz site ise zaten tamamen blizzard'dan alakasiz bir sitedir.
    zaten tartisacak birsey yok, orjinal olmayan oyunlar ile orjinal olmayan bir serverda oyun oynatma cabasi nasil bir emege saygi gerektirir o da tartisilir.
    koca bir blizzard firmasi milyonlarca dolar harcayarak kac yilda bir oyunu yapmistir, ve bunu tabiki satip da para kazanma amaciyla yapmistir. orjinal olmayan oyunlarin emulate edilmis serverlarda oynanmasina izin vericek olsa zaten bu ise hic girismez.
    size kolay gelsin.

senelerdir sphere serverde millet babalar gibi ultima oynuyor ve bi allahın kuluda cıkıp hoop siz ne ediyonuz demiyor eğer orjinal wow serveri emule edilirse oynanabilir bi sorun cıkmaz cıksa dunyadaki tum free ultima shardları kapatılırdı

+12165416

Bu arada Ultıma'nın sonu geldi sayılır, bu son TEOT dalgasından sonra..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.