Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DE5CH41N

Site hacklendi boşuna uğraşma

O hack leyen hangi ananın evladı ise yazsın açık açık kim olduğunuda delikanlılığını görelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

quote:

O hack leyen hangi ananın evladı ise yazsın açık açık kim olduğunuda delikanlılığını görelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

quote:

Ne yapacaksın kim olduğunu?
  • oyunda belirli aralıklarla düzenlemeler ve iyileştirmeler yapıldıgı icin bazı zamanlarda server'a girilemiyor ama genelde server'ı belli aralıklarla denerseniz oyuna girebildiginizi goreceksiniz.
  • Arkadaslar cıldırmak uzereyım dıabloturk kapalı neden benım sansıma yaa bende dıabloturk de turk kardeslerımle oyun ıstıorum arkadasların verdıgım tum lınkler kapalı dıabloturk ıcın olanlar bır cozum bana kendımı dograya Kolay gelsın valla
  • yaw ben hiç giremiom yaw!!
  • Size Frozen Shadow diye başka bir server tavsiye edebilirim, bence diablotürk'ten daha güzel.www.frozenshadows.com adresinden girebilirsiniz.
  • Dedıgın server down durumunda
  • diablo turk acıldı dıozunuz bı yardım eden ılgılenen yok oynamak ıstıoruz kardesııııım
  • Ben şu anda orada oynuyorum
  • wowstatus.sub.cc adresinden wow control panel i çek, 3. sırada Frozen Shadow yazacak, ona tıkla, create account a bas, play game e bas, oyun frozen throne server ında açılacak.
  • halla halla servera nasıl baglanacagımı solersen sevınırım ozaman :D
  • gırdım ama kımse yok moruk warrıor um
  • Şu an yaklaşık 75 kişi oyunda, social a basıp who ya basarsan görebilirsin
  • oyunda nıck nedır senın yazıorum kımse gormıor benım sexmachıne human paladın ım warrıor
  • Ben undead mage im düşmanız yani=) benim nick Deschain
  • ıyıde bız nasıl konusacaz yenıyım cozemedım msn felan varmı
  • özel mesaj at bana
  • des o server sana fazla dayanamaz, orayı ne zaman dağıtırsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChRoNoSR -- 21 Mart 2005, 18:26:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChRoNoSR

des o server sana fazla dayanamaz, orayı ne zaman dağıtırsın?

walla şu an ilk defa undead oynadığım için belli bir zaman söyleyemiyorum=) (insanların tahtında ss aldım ama)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DE5CH41N -- 21 Mart 2005, 18:53:10 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.