Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya yardım edin yanıyom yaaa

oyunu kurdum her şeyi yaptım diabloturk wow hesabı açılmıoooo yarrdııımmmm

• quote:

Orjinalden alıntı: rialto

Teşekkürler gladden.Beyler bu arada birşeye açıklık getirmek istiyorum bu oyun ve site hakkında.Bu hata denen olaylar oyunun orjinalinde de mevcuttur(hem oynayan arkadaşım var hemde netteki wowun kendi forumlarını okursunuz)sitedeki yönetici ve bununla uğraşan arkadaşların kesinlikle yapabileceği birşey değil oyundaki texture obje ve net hatalarını gidermek.Oyunu yapan yazılım mühendisleri bile halen(şu an 1.3.0 patch çıktı)bu sorunlara bir çözüm bulamamıştır.Son çıkan patchde bile birçok hata mevcuttur ve aynı hatalar devam etmektedir(texture yerine obje hatası veriyor yani aynı b.kun laciverdi)YANİ ANLAYACAĞINIZ ORJİNALİNİ ALIRIM AYIN 15 İNDE DERSENİZ VE EVE GELİP GENE TEXTURE.CPP OLURSA İŞTE OZAMAN BU OYUNUN TAM OLARAK NEAKADAR TAMAMLANMIŞ OLDUĞUNU ANLARSINIZ.Bu sorunların ana kaynağı internetteki tüm forumları okuduğumda çıkardığım sonuç

1-Ekran kartı en az 128mb nvidia olmalı.Yani bendeki 9500pro den daha sorunsuz mx440 bu oyunda.
    2-Oyun hızlı küçük ve sürekli birleştirilen bir diskte oynanmalı
    3-Oyun kesinlikle hiç bir firewall,antivirüs olmadan oynanmalı(portları açmak yetmiyor oyun içi bazı uygulamalar sürekli değişken randow port kullanıyor)
    4-internet bağlantısı dsl değil kablo olmalı(counter ping olayı gibi paket geç gelirse netclient hatası oluyo)
    5-ses kartı creative olmalı yeni modellerden 24 bit
    6-Sistem sürücüleri sürekli güncel ve sorunsuz olmalı(anakart-ekran kartı-ses kartı)

Bunları sağlasanız bile bu hataları almamanız için bir garanti verilmiyor.Şunuda söyliyeyim hemen wow home forumundan bi yazıda texture.cpp hatası aldığını söyleyen bir kullanıcıya;admin yukarıya yazdıklarımın birkaçını cevap olarak vermiş.Kullanıcı sonra bu ortamı sağladığı halde sorunların devam ettiğini ve parasını geri istediğini söylemiş.Artık siz anlayın durumu...

Sorun Firewall'da DSL'de falan değilde sorun Teknik destekde. Girip forumlara bakarsanız 100lerce insanın yardım için yığıldığını görürsünüz. Teknik destek elemanları oluşan sorunları size yüklüyor. 1000 başlıktan 10 ila 15 ine yanıt veriyorlar. E-mail ile desteğide kestiler.. (en azından ben alamıyorum). Bir şifre problemim oldu bugün 6. gün ve hala bekliyorum. Para almasınıda beceremiyorlar işin komik tarafı. "N" sayıda insan var kredi kartlarının çalıştığını savunan ama firma tarafından red edilen.. oyunda trilyon tane BUG cabası... bir çok insan hesabını iptal ettirdi. sonuç olarak; teknik desteği ile ve oyunun kensisi ile halen BETA diyebiliriz.

Ama bağımlılık yaratmıyor da değil.

• Haha oyunda bug namina karsilastigim tek sey bazen loot alirken karakterin takilmasi sorunu idi, oda 1 hafta sonra ortadan kalktı. 1,5 aydır oynuyorum ve hiçbir zaman oyundan düşmedim, yeni patchten sonra grafiklerde sorun oldu onuda grafik kartımı update ederek çözdüm. Adamlar kazandığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor valla. 1,5 milyon kişinin oynadığı serverların forumlarında elbette sorunu çıkan oyuncu olarak sonuçta bu bir program. Ama 1000de bir bile etmeyen bir sorunlu oyuncu varken tutupta zaten orginalindede böyle sorunlar var bıdı bıdı demenin gereği yok. Bu başlığı taa başında böyle acemi serverlarda oynamayın günü gelince hem zamanınıza hem de emeğinize yazık olacak, üzüleceksiniz demiştim herkes üstüme çullanmıştı ama işte görünen köy kılavuz istemiyordu, tabi anlayana....
    Nerden baksan 20 kişilik arkadaş çevremde oyuna dair bir şikayeti olan sorunu olan çıkmadı. Beceremeyince bok at izi kalır taktiğini uygulamayın lütfen. Adamlar sanıyomusunuz ki sizin freeserver kurmanızı destekliyor, o kodlar elbette sizin gibi acemi programcıları engellemek üzere türlü zorluklarla doludur eminim. Herkesin kolayca indirip kurabileceği bir emülatör yapıp neden 4 senelerini sokağa atsınlar ki bir düşünün.
    Sonuç olarak kaçak serverda sürünüp zamanımı boşa harcayacağıma ayda 20 milyon veririm çatır çatır oynarım oyunumu. Param yok durumum yok diyenlerede bir çift söz. Saatlerce online takilip, son model bilgisayarları kullanıp sonra benim ona ayıracak 20 milyonum yok demeniz de abes kaçıyor.

• Sisteme üye oldum ama onay kodu gelmedi ...
  • ben de yıllardır dıablodayım bana bır server adresı verırsenız ve baglantılarla ılgılı bılgılendırme yaparsanız cok sevınıcem
  • ehm deniyim serverları
  • Eğer diabloturk un forumlarini incelerseniz bir çok hatadan (132 ya da 0 latency gibi ) nasıl kurtulacağınıza dair guzel dokumanlar var. Yani şimdi bir çok kişi araştırmadan bilmem kim şoyle oynuyor hata almıyor diyip haybeye sallamasınlar gitsinler world of warcraft in resmi forumlarına ve 132 gibi bir çok emulasyonla kurulmus serverda cıkan hataların aynılarını orjinal kullanıcılarında aldıklarını gorecekler. Hatta oyle birşey ki 132 hatasına dair acılmıs thread en son baktıgımda 260bin kere okunmustu. Son sozum diabloturk iyi hizmet veriyor. Oynarsınız,ya da oynamazsınız. Blizzard her daim yeni kullanıcılarını bekliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanb

quote:

Orjinalden alıntı: batis

oyunu yapan ecnebilere para gidecene o para ülkemde kalsın bende kaçak serverlarda oynıyayım var mı ötesi :)

ABİCİM CAHALETE BAK YA YAZILAR OLSUN BU TURK İNSANINA YA DEGİGİ LAFA BAK HELE ECNEBİYE PARA GİTMESİN NE DEMEK YA PARA ULKEMDE KALSIN NE DEMEK KARDESİMN ECNEBİYE PARA GİTMESİN DİYE ULKENİ HIRSIZMI YAPICAN YAZIKLAR OLSUN SANA VE SENIN GIBILERE HERKEZ HIRSIZ OLMUS ZATEN KIMSEDE BU ADAMA BİSE DEMİYOR BEN ONA ASIL UZULIYORUM SIMDI HERZEK BANA LAF ETMEYE KALKAR BENİMDE O OYUNA VERECEK KADAR BUTCEM YOK AMA CALMIYORUM EN AZINDAN OYNAMIYORUM OLIYOR BITIYOR INSANLAR SENIN DEDIGIN OYUNU YILLARCA UGRASIP NE EMEKLERLE EKMEK PARALARI ICIN KAFA PATLATIYORLAR INASANLAR OYNASIL EGLENSIN O DA COLUGUNA COCUGUNA BAKSIN DIYE AFEDERSİNİZ AMA ARKADASLAR BU ARKADAS GIBI ARTIK İNSANLIKTAN NASIBINI ALMAMIS INSANLAR YOK ECNEBIYE PARA GITMESİN BEN CALIYIM CIRPIYIM ONLAR SALAK SEN AKILLISIN DIMI BIZ BOYLE HIRSIZ OLDUKCA AB YE DE GİREMEYIZ BİR ARPA BOYUDA İLERLİYEMEYİZ SURUYA BAKSANA ADAM 100LERCE HERİFİN YAPTIGI EMEGİ ECNEBİ O DIYIP GECTİ YA OSMALIDA GIBI HISSETTİM KENDIMI NE BU YA BİZ ATATURKUN EVLATLARIYIZ Bİ ALLAHIN KULUDA KARSI CIKSIN MİLLETİNİ SEVEN DURUS İNSANLAR SİTE YONETİCİLERİNEDE SOYLUYORUM BOYLE KOTU VE HIRSIZ RUHLU INSANLAR HERKEZE KOTU ORNEK OLIYOR BUNLARI LISTEDEN SILELEIM BI FORUMDA 18 DEN KUCUK ARKLARDA VAR COCUKLAR BU ADAMLAR YUZUNDEN HIRSIZ OLICAK
    DESTEK OLUN BANA LUTFEN ARKADASLAR

kardes osmanlıya laf atma sen ataturkun cacugu olabılırsın ama ben ovunerek soluyorum osmanlı cocuguyum ne olmus osmanlıda hıssettınse osmanlı adam yemıyo en azından.
    Sozlerinize dikkat edin benım atamı burada kotuleyemezsın ..
    ayrıca sunuda solıyım osmanlı tarihinde hickimse haksızlıklar yapıldıgını ıdda edemez yıgıt gıbı savsatılar yıgıt gıbı olduler ve yıgıt gıbı yonettıler herdevletı her mılletı haata ecnebılerı bılee
    lutfen laff larımıza dıkkat edelım..

• Arkadaslar bana oyuna nası gireceğimi söyyleeee güzel bi sekilde anlatacak bi baba yiğit varmı aranızda.
    -bende oyunun bi kopya ama tam sürümü var onunla oyuna girebilirmiyim
    -bu üyelik bi türlü olmuyo (diabloturk.com a tabi) bu aktive mesajı gelmiyo hiç bi halt anlamadım ben bu saçmalıktan. Adam gibi bi üyelik işi olsa da bizde rahatca bi WoW oynasak
    -oyunu bilgisayara yükledikten sonra ne yapmalıyım

()biliyorum çok sey istedim ama bana biraz yardımcı olurmusunuz :) biraz cahillik var benim hamurumda
    yardımcı olursanız sevinirim yadaaa bana baska bi server önerin
  • İlk basta selam lar wow u oynatacak bi server arıyorum diabloturkten nasıl oynayacagımı bilen birisi bana yardım edebilirmi buraya forum yazrsanız cok sevinirim şimdiden saolsınız
  • Yaw ben insanların nasıl olup da bu kadar ahmak olabildiklerini anlamıyorum.Sizin haklarını savunduğunuz o insanlar yedi gün yirmidört saat babanızın annenizin ve eğer çalışıyorsanız sizin haklarınızı yemekle meşguller.Oyunu oluşturmak için harcadıkları milyonlarca dolar sermayeyi nerden bulabildiklerini zannediyosunuz siz.çalışarak mı kazandılar o kadar parayı.O sermayede yüzlerce ülkenin ve milyonlarca insanın yenmiş emeği var.bana sorarsanız ben wow'un ve çıkmış tüm oyunların orijinallerini ve ömür boyu üyeliğini alıcak kadar para verdim o adamlara.DAHA FAZLASINI VEREMEM KUSURA BAKMAYIN.Siz vermek istiyorsanız verin.Bi arkadaşım da oyunda emeği geçenlerin listesinin ne kadar kabarık olduğundan bahsetmiş.O adamlar sabit ücretli insanlar.Sizin verdiğiniz paralar şişman, ağzında puroyla vegasta kumar oynayan insanların cebine giriyor arkadaşım.biraz iktisatla ilgilenirsen anlarsın.Umarım yakın zamanda türkiyede birçok kaliteli wow serveri açılır da siz de verdiğiniz paraya yanarsınız.

• arkadaşlar bende sizin gibi bir diablo hastasıyım benim

barbar 22

ben internetten multi yapmak istiyorum ama ıyun orjinal değil yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.