Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternet üzerinden Online ve bedava Diablo 2/LOD - Warcraft II-III - Starcraft oynamak isterseniz iste adres

http://www.diabloturk.com

Sunucusu gayete hızlı ve yakın zaman icersinde WORLD OF WARCRAFT oyunu nu da aynı imkanlarla burda
    oynayabileceksiniz nasıl oynanır neler yapmalıyım diyorsanız siteyi ziyaret etmeniz yeterligerekli dosya
    ve yapmanız gerekenler sitede mevcut iyi oyunlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 7 Mart 2005, 14:25:49 >

• up
  • cdkey vs olayları istiyor mu?(orjinal cdkey) bi de hangi sürümler onları da yazıver bi zahmet
  • biraz daha bilgi verebilirmisin . ben diablo oynayacaktım vs.1.10 olacaktır tahminimce ayrıca server ne zaman açıldı onu söleyebilirmisin .
  • Fazla uzun sürmez kapanması illegal wow serverlarının o yüzden çok fazla kasmayın karakterinize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregozz

cdkey vs olayları istiyor mu?(orjinal cdkey) bi de hangi sürümler onları da yazıver bi zahmet

quote:

Orjinalden alıntı: Pisipisi

biraz daha bilgi verebilirmisin . ben diablo oynayacaktım vs.1.10 olacaktır tahminimce ayrıca server ne zaman açıldı onu söleyebilirmisin .

quote:

Orjinalden alıntı: griswold

Fazla uzun sürmez kapanması illegal wow serverlarının o yüzden çok fazla kasmayın karakterinize...

CD-KEY VE ORJINAL OYUN GEREKTIRMIYOR DIABLO 2 LOD 1.10 surumune sahip olmanız yeterli Sunucu yeni acildi ve severın kapanması söz konusu değil ayrıca WoW konusunda çok ciddi bir çalışma içersinde yiz ön yargılı yaklaşmayalım lütfen kalıcılıgını ve kalitesini gördükten sonra harcanan emege saygısızlık ettginizi anlarsınız...

• kalici olmasi icin serveri cracklemeniz gerekiyor.
    ama o serveri cracklerken o oyunu bilmem kac senede yapan insanlarin emegine acaba siz saygi gosteriyor musunuz?
    is saygiya gelince once kacak olarak kuracaginiz oyun serverinin yapimcilarina siz saygi gostermeyi ogrenin. ondan sonra insanlardan saygi bekleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

kalici olmasi icin serveri cracklemeniz gerekiyor.
    ama o serveri cracklerken o oyunu bilmem kac senede yapan insanlarin emegine acaba siz saygi gosteriyor musunuz?
    is saygiya gelince once kacak olarak kuracaginiz oyun serverinin yapimcilarina siz saygi gostermeyi ogrenin. ondan sonra insanlardan saygi bekleyin.

Bakın bilmediginiz konular var hicbir sekilde sunucu icin oyunun kodunu kırmıyoruz bu is icin yapılması gerekenleri isterseniz sizde bir arastırın bu tarz oyun sunucuları dusundugunuz gibi acılmıyor cesitli sunucu emulasyonları kullanılarak yapılıyor ve tabiki WoW u battle nette ayda 13$ karsılıgı oynamak isteyen arkadaslarda olursa kendi secimleri
  • arastirmak yerine siz kaynak gosterin de bilgilendirin bizi. tabi bu kaynak blizzard firmasina ait olur heralde.
  • oynayan varmı iyiyse ben diablo oynamaya varım bilgisayarımda orjinal wow da yüklü ama benim değil kuzen geldikçe kullanıyor olursa onuda burda kullanabilirim
  • Buyrun inceleyin bu tarz emulasyon sunucular cogu oyun ıcın avrupanın her yerınde kuruluyor cogu kisi tarafından oynanıyor bizimde biryelerden baslamamız lazım dıye dusunuyorum yada herzaman yaptıgımız gıbı hep dısardakılerın yapmasını bekleyıp onların olusturdukları platformlardaki azınlık olarak devam edelim.
    http://www.wddg-online.com/forum/portal.php
  • blizzard'in sitesine baktim ama emulate yapilan serverlar yasak diildir gibi bir ibare bulamadim.
    verdiginiz site ise zaten tamamen blizzard'dan alakasiz bir sitedir.
    zaten tartisacak birsey yok, orjinal olmayan oyunlar ile orjinal olmayan bir serverda oyun oynatma cabasi nasil bir emege saygi gerektirir o da tartisilir.
    koca bir blizzard firmasi milyonlarca dolar harcayarak kac yilda bir oyunu yapmistir, ve bunu tabiki satip da para kazanma amaciyla yapmistir. orjinal olmayan oyunlarin emulate edilmis serverlarda oynanmasina izin vericek olsa zaten bu ise hic girismez.
    size kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caitlin -- 28 Şubat 2005, 22:35:58 >
  • OYNAYIP OYNANAMAK ISIN ELINIZDE BIZ ORJINAL OYUN ALAMAYAN VE BU OYUNU OYNAMAK ISTEYEN TURKLER ICIN UGRASIYORUZ SIZE BATTLE NETTE BASARILAR DILIYORUM...

Tekrar soyluyorum buyurun ziyaret edin pisman olmayacaksınız..

http://www.diabloturk.com
  • Peki ne zaman açılacak WoW sunucunuz?
  • hayırlı olsun
  • 15 gun ıcerısınde WOW Sunucuda aktif duruma gelicek su anda gerekli testleri kendi sistemlerimzde yapıyoruz asıl sunucu uzerine kuruldugunda kusursuz sekilde kullanımınıza acılacak
  • up
  • üyo oldum ama bi türlü mail gelmedi
    başka bi mail açıp gönderdim yine gelmedi
    starcraft broodwar ve diablo 2 oynucaktım ama kısmet değilmiş
  • @caitlin, farklı bir olay bu wow da, eğer senin dediğin gibi oyunu yine blizzard dağıtsaydı (sc,wc gibi) dediğin gibi illegal olacaktı ama bu sefer wow un dağıtımı ea e ayit. Blizzard hiçbir zaman free-server a izin vermiyor yani şu andaki sc, d2 sunucuları dediğin gibi yasal değil ve bulunduğu taktirde yaptırımları olmasıyla beraber wow için ea tarafından izin çıkarıldı. Şu andaki free private server yasal değil, ama şimdilik çünkü beta client ile çalışıyorlar, yaklaşık yaz başı gibi free-server larda kullanılmak için hazırlanan client tamamlanmış olacak ve o zaman private serverlar yasal olacak.
    Ea i, bir tek konuda destekliyorum oda bu şekilde, yeni programcılara yok açması.
    @gladden, private server açmak, sadece server ı açık acc işlemleri ile bitmez, umarım yükünün farkındasındır, şimdiden kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

kalici olmasi icin serveri cracklemeniz gerekiyor.
    sen bir orjinal oyun kaç para bilirmisn
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.