Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo2 için iyi haber bende uzun zaman diablo2 oynayacak yer aramıştım eskisi gibi yavaşta değil bağlantılarımız. Karakter dosyalarını zipten çıkarma vakti geldi demek :)
  • Hayırlı olsunda ben pcye format atmıştım bi daha kasçam ya puffffffff en son 56. levelımdaydım gitti char :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: sober122

quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

kalici olmasi icin serveri cracklemeniz gerekiyor.
    ama o serveri cracklerken o oyunu bilmem kac senede yapan insanlarin emegine acaba siz saygi gosteriyor musunuz?
    is saygiya gelince once kacak olarak kuracaginiz oyun serverinin yapimcilarina siz saygi gostermeyi ogrenin. ondan sonra insanlardan saygi bekleyin.
    sen bir orjinal oyun kaç para bilirmisn

bilirim arkadasim, sen bir oyun kac yilda kac paraya mal oluyor onu bilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -soth-

@caitlin, farklı bir olay bu wow da, eğer senin dediğin gibi oyunu yine blizzard dağıtsaydı (sc,wc gibi) dediğin gibi illegal olacaktı ama bu sefer wow un dağıtımı ea e ayit. Blizzard hiçbir zaman free-server a izin vermiyor yani şu andaki sc, d2 sunucuları dediğin gibi yasal değil ve bulunduğu taktirde yaptırımları olmasıyla beraber wow için ea tarafından izin çıkarıldı. Şu andaki free private server yasal değil, ama şimdilik çünkü beta client ile çalışıyorlar, yaklaşık yaz başı gibi free-server larda kullanılmak için hazırlanan client tamamlanmış olacak ve o zaman private serverlar yasal olacak.
    Ea i, bir tek konuda destekliyorum oda bu şekilde, yeni programcılara yok açması.
    @gladden, private server açmak, sadece server ı açık acc işlemleri ile bitmez, umarım yükünün farkındasındır, şimdiden kolay gelsin.

SELAM ONCELIKLE DIABLO 2 WACRAFT VE SC OYUNLARI CLOSED SUNUCULARDIR YANI KENDI MAKINENIZDEKI KARAKTER DOSYALARINI BU SUNUCULARDA KULLANAMAZSINIZ KARAKTERLER SUNUCU DATABASE IMIZDE OLUSTURULUR O SEBEPLE HERHANGI BIR EDIT VE HILE DURUMU SOZ KONUSU DEGIL

2 NCI OLARAK SUNU BELIRTMEK ISTIYORUM WORLD OF WARCRAFT SUNUCUMUZ FAALIYETE GECMIS VE SUNUCU YAZILIMLARI VE GUVENLIGI KONUSUNDA CALISMALARIMIZDA AYNI PARALELDE ILERLEMEKTEDIR CIKACAK BUTUN YENILIKLERE ANINDA ADAPTE OLMAK ICIN YAPILMASI GEREKEN BILINMESI GEREKEN HER KONUYU DETAYLICA ARASTIRIYORUZ BIZ TURKIYEDE BIR ILKI BASARMAK ISTIYORUZ BU OYUNA GONUL VEREN TURKLERIN FUN CLUBI OLMAKTAN OTE BU OYUNA YAKISAN BIR SUNUCUYU KURUP YABANCI VE SONU BELLI OLMAYAN YERLERDE DEGIL KENDI DILLERININ KONUSULDUGU KENDI ORTAMLARINDA OYNAMALARINI ISTIYORUZ.

PARA VERİP BU OYUNU ALAN ARKADASLARA KESINLIKLE HAKLILAR OLMASI GEREKENI YAPIYORLAR AMA ALAMAYAN ARKADASLARINDA BU TARZ SEYLERI YASAMAYA HAKKI VAR O YUZDEN GEREKSIZ TARTISMALARA GIRMEYELIM HERKESIN KENDI SECIMI

• gladden orjinalini bulabilsem gelmezdim ama elim mahkum.

sizin servera geleceğim gelmesine ama öncelikle oyun lazım. oyunu indirebileceğim url var mı yoksa p2p'mi tarayayım?
  • Gerçketen güzel bir çalışma 'BAŞARILARINIZIN' devamını bekliyorum...Bazıları laf bazıları iş yapıyor gene...Anlamadığım bari köstek olmasak.Wow oynamıyorum ama sırf destek için üye oldum...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sober122

quote:

kalici olmasi icin serveri cracklemeniz gerekiyor.
    ama o serveri cracklerken o oyunu bilmem kac senede yapan insanlarin emegine acaba siz saygi gosteriyor musunuz?
    is saygiya gelince once kacak olarak kuracaginiz oyun serverinin yapimcilarina siz saygi gostermeyi ogrenin. ondan sonra insanlardan saygi bekleyin.
    sen bir orjinal oyun kaç para bilirmisn

bilirim arkadasim, sen bir oyun kac yilda kac paraya mal oluyor onu bilir misin?
    tamam sende haklısında yani bu oyunu alamayan arkadaşalarımız var biliyosunki serverlarda paralı herkes oynayamamıyo maddiyat yüzünden

• quote:

blizzard'in sitesine baktim ama emulate yapilan serverlar yasak diildir gibi bir ibare bulamadim.
    verdiginiz site ise zaten tamamen blizzard'dan alakasiz bir sitedir.
    zaten tartisacak birsey yok, orjinal olmayan oyunlar ile orjinal olmayan bir serverda oyun oynatma cabasi nasil bir emege saygi gerektirir o da tartisilir.
    koca bir blizzard firmasi milyonlarca dolar harcayarak kac yilda bir oyunu yapmistir, ve bunu tabiki satip da para kazanma amaciyla yapmistir. orjinal olmayan oyunlarin emulate edilmis serverlarda oynanmasina izin vericek olsa zaten bu ise hic girismez.
    size kolay gelsin.

senelerdir sphere serverde millet babalar gibi ultima oynuyor ve bi allahın kuluda cıkıp hoop siz ne ediyonuz demiyor eğer orjinal wow serveri emule edilirse oynanabilir bi sorun cıkmaz cıksa dunyadaki tum free ultima shardları kapatılırdı

• EVET BEYLER BUTUN FREE SERVERLAR BU IS ICIN UGRASAN AVRUPALI AMERIKALI ALMANYALI VS. COCUKLARIN KENDI BILGISAYARLARINDA KURULU BIZ THEPLANET.COM DAN KIRALADIGIMIZ DUAL XEON 100 MBPS UPLINKI OLAN BIR SERVER UZERINE KURDUK WOW SUNUCUSU HIZ OLARAK MUKEMMEL CALISIYOR COK BUYUK KAPASITELERI COK RAHATLIKLA KALDIRABILECEK DUZEYDE OYUNDAKI BUGLARDAN SUNUCU SISTEMLERININ YENI OLMASINDAN DOLAYI YASANILAN BI KAC KUCUK SORUN DISINDA KI(BATTLE.NET DE DE AYNI SORUNLAR VAR) BUNLARDA ZAMAN ICERSINDE OLGUNLASTIKCA ORDATAN KAYBOLACAK SEYLER BIR PROBLEMIMIZ YOK BENhttp://www.diabloturk.com uzerindeki WOW FORUMLARINDA GEREKEN ACIKLAMALARI YAPIYORUM CDLER OYUN AYARLARI HESAP ACILMASI GIBI BURDADA SOYLEYEYIM

1 HESAPLARINIZI SUAN ICIN KENDIM ELLE ACIYORUM MURACAT YAPAN HERKESIN HSAPLARI ACILDI
    2 OYUNU BIZIM SUNUCUMUZDA OYNMAK ICIN SADECE WOW KLASORUNDEKI REAMLIST.WTF DOSYASINDAKI ADRESIwww.diabloturk.com olarak degistrimeniz yeterli oluyor
    3 CD LERI EMULE UZERINDEN RAHATLIKLA BULABILIRSINIZ AMA CALISMAMA GIBI SORUNLAR OLUYOR YADA DOWNLOAD IMKANI OLMAYAN ARKADASLAR VAR O YUZDEN BEN BENDEKI CD LERI 10YTL+KARGO UCRETI KARSIGILI ISTEYEN HERKESE KOPYALAYIP YOLLUYORUM

BASKA SORULARINIZ OLURSA BUYRUN SORUN BIRDE SU VAR ORJINAL CD ALAN ARKADAS LAR OYUNUN USTUNE HER AY 15 $ ODEYIP OYNAMAK ZORUNDA KALACAKLAR UMARIM BU KONUNUNDA FARKIDADIRLAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 3 Mart 2005, 12:11:51 >

• Gladden, dostum çalışmalarınız inşallah yakında biter sabırsızlıkla bekliyoruz serverin açılmasını.
  • ACILDI ZATEN :) ACCOUNT ICIN MURACATT EDIN BASLAYIN OYNAMAYA SUNUCU HAZIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 3 Mart 2005, 12:26:50 >
  • herşey iyi güzel görünüyor, ancak kiralanan sunucunun masrafaları çok değildir umarım.sitede reklam falan da yok, gelir getirecek ,olurya allah korusun , bütün oyuncuların kastıkları yanlarına kalır paranız biterse :)
    şaka bi yana bikaç reklam alında tıklayalım arada (google adsense falan)
    siz bu işi iyi yapacaanız gibi geliyo bana.teşekkürler gayretleriniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 3 Mart 2005, 12:54:09 >
  • WWW.TRGEN.COM SPONSORLUGUNDA YIZ MERAK ETMEYIN PARA SORUNUMUZ YOK :) SUAN SUNUCUDAYIM BAYADIR YURUYORUM KACIYORUM BI KAC KURT FALAN KESTIM KESKE BU OYUNADA TOWN PORTAL FALAN KOYSALARDI :) YADA BEN HALA BULMADIM :)
  • siteye kayıt olamıyorum mail gelmiyo ...
  • SITE KAYIT SERVISINDE BIR SORUN YOK BEN BURDAN DA TAKIP EDIYORUM MURACATLARI

SIZE BI KOLAY LIK GETIREYIM BU KONUDA ASAGIDAKI ADRES UZERINDEN KENDI KAYDINIZI YAPIN

http://www.diabloturk.com:5555

burdan olsturdugunuz hesap ile WOW sunucusuna girebilirsiniz

iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladden

SELAM ONCELIKLE DIABLO 2 WACRAFT VE SC OYUNLARI CLOSED SUNUCULARDIR YANI KENDI MAKINENIZDEKI KARAKTER DOSYALARINI BU SUNUCULARDA KULLANAMAZSINIZ KARAKTERLER SUNUCU DATABASE IMIZDE OLUSTURULUR O SEBEPLE HERHANGI BIR EDIT VE HILE DURUMU SOZ KONUSU DEGIL

Bu olay çok dikkatimi çekti. Yani benim böyle bişeyden haberim yoktu. Demek kayıt olan herkez sıfırdan karakter yaratmak zorunda böylelikle edit charlar safdışı bırakılmış oluyor. (yanlış anlamadım umarım) Dolayısıyla şu anda serverınızdaki çoğu oyuncu dşk lvl seviyesinde. Ben d2 lod oynamak istiyorum benim için hiç önemli değil sıfırdan karakter açarız beraber kese kese gelişiriz. Multiplay daha zevkli olur herşey. Şu anda d2 lod serverın durumu nedir? Bağlanan varmı? Gerçi ben bi siteye üye olayımda ordan öğrenirim sanırım herşeyi

• gladden seni kınıyorum bi de utanmadan emeğe saygı gosterin diosun ya bizim alın terimizle kazandığımız parayla oyunu dürüstce oynarken senin bu yaptığının nesine saygı duyayım gerekirse sen ve senin gibileri şikayet bile ederim asıl sen emeğe saygı duy haddini bil insanları hırsızlığa yonlendirme boşuna heveslendirme
  • METEORA SANA CEVAP BILE VERMEK ISTEMIYORUM LUTFEN UZAK DUR OLURMU...

HUNTER EVET CLOSED SUNUCLARDA HILE YOKTUR HERKES 0 DAN BASLAR VE LEVEL KASAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meteora

gladden seni kınıyorum bi de utanmadan emeğe saygı gosterin diosun ya bizim alın terimizle kazandığımız parayla oyunu dürüstce oynarken senin bu yaptığının nesine saygı duyayım gerekirse sen ve senin gibileri şikayet bile ederim asıl sen emeğe saygı duy haddini bil insanları hırsızlığa yonlendirme boşuna heveslendirme

şttttttt sen git yabancı serverlarında oyna bakıyım... Sanamı kaldı kınamak... isteyen istediği yerde oynar yada açar... Sonuçta ortada bir emek var ama Türkiye şartlarında yaşayan bizler bunu karşılayamayız (genelde) malesef... Her ay 15$ server parası ödenmese tamam ama birde o olay yıkıyor... Türkiye de bir bu oyun mu kaldı savunulacak... Gelmiş burda ahkam kesiyonuz... SAdece komik derim ben buna.Sanırım çok dokundu para ödemek sana neyse.. Ama bıde su yönden bak BUG Lar en aza ınıyor sende + her an destek var (nede olsa para verdın) + bazı calısmayan olaylar sende calıscak oyun ıcı seyahatler falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 17 Mart 2005, 11:28:09 >

• hayırlı olsun oyunu bulursam bende oynamak isterim lan sanki oyun firmaları tüyü bitmemiş yetim ,okadar para kaldırıyorlar bide aylığa bağlayacaklar milleti....isteyen verir istemeyen vermez, o oyunu üretenin emeği varda crack leyenin emeği yokmu sanki ülkede herkez hak etiiğini alabiliyor bi oyun firmalarına hakkını vermiyor, o ülkeler sömürge kurarak hak yiyeyiye bu hale geldi şimdi oyunlarını özel sunuculardan oynadık diyemi hak yemiş olacaz yerim ben öyle hakkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3dfx -- 3 Mart 2005, 18:01:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.