Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar laf eden insanların herşeyi orj. heralde, baksan işletim sistemleri bile %99 kopyadır, iyiki bir oyunu orj aldılar şimdi kendilerine yediremiyorlar heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -soth-

bu kadar laf eden insanların herşeyi orj. heralde, baksan işletim sistemleri bile %99 kopyadır, iyiki bir oyunu orj aldılar şimdi kendilerine yediremiyorlar heralde...

Amma büyümüş burda olaylar ha... Cidden sizin herşeyiniz orjinal mi? baştan aşşağı.. Ne kadar rahat konuşuyor insanlar yahu... Bende orjinal alıcaktım oyunu hemen ama SERVER parası her ay ödemek bana çok gelir açıkçası... neyse...He birde sanki para falan ödüyormuşsunuz gibi yok serverınız illegal yok HACKLENIRSINIZ, yok hile yapılır falan YAHU girmessiniz kardeşler bu kadar basit adamlar yapmış... Hala boş boş konuşuyonuz size ne... Gidin orjinal oynayın allah allah... Yani bir faydanız olmaz bide üste TURŞU olursunuz ya ona YANARIM...

Bu arada ben küfür falan etmedim.. Cem yılmaz ın film içi bir repliğini dile getirdim... Ben değil o söylüyor... Ona saldırın bana değil. hehhee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 4 Mart 2005, 20:11:56 >

• hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecel -- 4 Mart 2005, 20:27:54 >
  • ben korsan oyunların büyük destekçisiyim herkes yabancı oyunları korsan alsın ülkeden para çıkmasın derim ama wow başka.. bunu orj. almak lazım adam akıllı oynamak için dierlerini orj almasanda olur.. doom3 ü orj. alıp napıcaksın sonuçta doom3 için yapılan emeğin karşılığını zengin ülkeler fazlasıyla karşılıyor ama wow da böyle bi olay yok single player bi oyun deil mmorpg o nedenle bunu orj. alın derim Arathor serverınada gelin beklerim.. ilk 2000 tanelik parti bitmiş dier parti 2-3 haftaya geliyomuş bimekslerde ve D&R ları takip edin bulursunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 4 Mart 2005, 21:01:57 >
  • bu 1.2.4 patch i nerde indirecez oyuna giremiyoruz 1.2.3 kurulu çünkü bi türlü de bulamadım.yardım ederseniz sevinirim....
  • diabloda create acc. diyom yazıyom acc. yi açılmadı dio hata veriyo . neden olabilir?
  • BILERININ GUILD LERINI BOZUYORUZ HERALDE BILMEDIGINIZ KONULARDA TAKTIGINIZ AT GOZLUKLERI SAYESINDE HICBISEY GORMEDIGINIZ ORTADA ONCELIKLE SUNU SOYLIM BIZIM KURDUGUMUZ SUNUCU KESINLIKLE KAPANMAYACAK O YUZDEN KISA OMURLU OLUR VS. GIBI SEYLERI BOSUNA YAZMAYIN " ISI OLMAYAN BU TARZ WOW OYNAMA ISTEMEYEN ARKADAS BURALARA ZIPLAMASIN " HA ILERDE BABALAR HARCLIKLARI KESER HELAL PARANIZ BITERSE OZAMAN GORUCEM BEN KARAKTERINIZIN NE KADAR UZUN OMURLU OLDUGUNU....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 5 Mart 2005, 8:48:37 >
  • DIABLO DA OYUN UZERINDEN ACCOUNT ACILMIYOR SITE UZERINDEN MURACAT EDIYORSUN ADMINLER ONAYLIYOR HESABINI SONRA O MURACAT EDERKEN KULLANDIGIN SIFRE VE KULLANICI ADI ILE GIRIYORSUN KARATERINI OLUSTURUP BASLARSIN
  • evet aynen öle emeği geçen herkese saygılarımı sunarım

• up
  • abi sallamayın bedeva server merver yok diablo sitesine bakiom bi bok yok!
  • bencede haklısın abi ama serveriniz laglımı?
  • Aslında bu konu baya karmaşık bi konu
    Nasreddin hocanın bir fıkrası var ya hani
    evet Sende haklısın
    hah işte her iki tarafta öyle
    Karşı olanlarda haklı
    server açanlarda
    Kolay Gelsin
    (Nasılki emulatorlerle Mu,Uo,Ro,Ko Sunucuları açılabiliyorsa Bence wow içinde açılmalı Çünkü Bu bir Emulator..)
  • Arkdaslar sunucu sistemi cok yeni ve bizde bu konuda yeniyiz yasanan aksaklıkların tek cozumu zaman ve yeni surumler onemli olan konu bizim bu isin pesi bırakmayacak olmamız diablo 2 de suan en guncel sunucu versionu ve mukemmel bir database ile sorun suz oyun oynatıyorz bu WOW icinde aynı olacak bunun granatisini veriyorum ve Orjinal cd alıp para vermek isteyenler icinde durumu arastırıyorum gerekırse blizzard dan yasal sunucu acma izni alıp o arkadaslarada turklerle para vererek oynama sanısını sunucaz
  • malesef natura haklı
  • ama gladeen senide kutlarım bravo helal olsun gururumuzun!
  • yeni bir kaç resim eklendi... ilk sayfada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gladden

yeni bir kaç resim eklendi... ilk sayfada...

• up
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.