Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

Orjinalden alıntı: Meteora

gladden seni kınıyorum bi de utanmadan emeğe saygı gosterin diosun ya bizim alın terimizle kazandığımız parayla oyunu dürüstce oynarken senin bu yaptığının nesine saygı duyayım gerekirse sen ve senin gibileri şikayet bile ederim asıl sen emeğe saygı duy haddini bil insanları hırsızlığa yonlendirme boşuna heveslendirme

şttttttt sen git yabancı serverlarında oyna bakıyım... Sanamı kaldı kınamak... isteyen istediği yerde oynar yada açar... Sonuçta ortada bir emek var ama Türkiye şartlarında yaşayan bizler bunu karşılayamayız (genelde) malesef... Her ay 15$ server parası ödenmese tamam ama birde o olay yıkıyor... Türkiye de bir bu oyun mu kaldı savunulacak... Gelmiş burda ahkam kesiyonuz... SAdece komik derim ben buna.Sanırım çok dokundu para ödemek sana neyse.. Ama bıde su yönden bak BUG Lar en aza ınıyor sende + her an destek var (nede olsa para verdın) + bazı calısmayan olaylar sende calıscak oyun ıcı seyahatler falan..

+1 tamamına katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rialto -- 17 Mart 2005, 11:28:34 >

• cd ler konusundawww.diabloturk.com da gerekli aciklama var arkadaslar
  • beyler 256k adls'le oynanio mu lagsiz? oynayan warsa solieblr mi plz, su sistem we 256k adsl'le lag/kasma sorunu yasar miyim?

amd athlon 64 3000+
    1024 ddr
    radeon 9600 xt 128

ozellikle internet hizinin yeterliligi konusunda yardm edersenz sevinirim, simdiden tesekkurler
  • firewall'ı kaldırır, portları açarsan canavar gibi oynarsın. Aynı anda dl bile yaparsın. Zaten 512 olmamıza az kaldı.
  • arkadaşın dediği gibi, 256 ile normal şartlar altında rahat rahat oynanıyor, 512 olayını görücez bakalım ...
    bu arada bu kadar büyütmeye gerek olduğunu da düşünmüyorum, arkadaş kendince server ını açmış isteyen girer isteyen girmez zaten.
    şimdiye kadarki her işiniz düzgünmüş, hemen yamukları meydana çıkarmaya çalışmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChRoNoSR

firewall'ı kaldırır, portları açarsan canavar gibi oynarsın. Aynı anda dl bile yaparsın. Zaten 512 olmamıza az kaldı.

eyw
  • arkadaşda 64 k kablo var o bile server sorunsuzsa lag sız oynuyo 64k kablo yok demeyin onların siteye özel koç net e ait bi sistem var, server a gelince iii görünüyo dahada iyi oluca söyleniyo herkes türk yeterli sayıda oyuncuyu kaldırırsa çok zevkli olur...
  • Sadece emek için saygı diyenler var ama şöyle söyleyim bazı arkadaşlar kendi emeklerinle server programı yazarlar bunu kullanırız emulatör gibi bir şey de değildir.Ama bu site için bilmiyorum ne kullanıyor.İyi oyunlar millet.Unutmadan diğer emeğe saygısızlık için firmanın hakkını arayanlar için buyrun daha kaybolan değerlerin anlatılması gereken çok ülke var :http://www.pvpgn.com burdan live servers bölümüne girmeniz yeterlidir.
  • iyi tamam da, koskoca blizzard'in battle net'ini hackliyo millet, buna ragmen cok cok cok zor onlemler ancak alinabiliyoken, sizin serverinizin hacklenmicegini, misal, milletin diablo 2 de psikopat itemlar ve psikopat statlar alamicagini nasil garantiliyosunuz? Bence sizi havada karada hacklerler; tabi eger bunun icin baya bi hazirlik yaptiysaniz bilemem, sadece merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguen -- 4 Mart 2005, 2:07:28 >
  • BATTLE NET BAZI YAZILIMLARI KENDI SATIYOR + AYRICA SUNUCU SISTEMI FARKLI OLDUGU ICIN BATTLE NETTE CALISAN BIR DUNYA SEY BIZIM SUNUCUMUZDA ETKISIZ OLUYOR item olarak Hack edilme soz konusu degil fakat oyun icin yazilan 3rd yazılımlar var bunlar otomatik item kapma ölümsüzlük gibi seylere yarıyor buna karsıda bır uyarı server tarafında bu program taleplerı hack olarak log lanıyor bızde hesabı sılıyoruz :)
  • WoW konusunda çok ciddi bir çalışma içersinde yiz ön yargılı yaklaşmayalım lütfen kalıcılıgını ve kalitesini gördükten sonra harcanan emege saygısızlık ettginizi anlarsınız...

sen saygısızlık ettini anlıonmu???????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meteora

gladden seni kınıyorum bi de utanmadan emeğe saygı gosterin diosun ya bizim alın terimizle kazandığımız parayla oyunu dürüstce oynarken senin bu yaptığının nesine saygı duyayım gerekirse sen ve senin gibileri şikayet bile ederim asıl sen emeğe saygı duy haddini bil insanları hırsızlığa yonlendirme boşuna heveslendirme
    dostum sen internetten mp-3 veya film indrip izlemiyonmu???????? onların yaptıkları emek değilmi??
  • Amigaman ettiğin küfürü aynen sana iyede ediyorum o senin terbiyesizliğin benim kızdığım nokta illegal bir olay üstünde emek harcanıp sonra ustune basa basa emeğe saygı duyun denmesi herkes istediğini yağmakta ozgur kimse kimseye kufur etme hakkına sahip değil
  • emeğe saygıymış.. zuhahaha
    Hırsızlığa saygı desen daha doğru olur arkadaşım.. adamlar ömürlerini çürütüyo oyun yapıyo sen para vermeden server açıyosun oynuyosun oynatıyosun burdaki emeği söylermisin..
    bu server hiç bi zaman blizzardın serverları gibi olamaz hem populasyon açısından hem de kalite açısından.. aylık 20 milyon neye vermiyosunuz ki bence gayet makul fiyat bu oyun için değer gidin orj. alın derim..
    orj. de turkler hergeçen gün artıyor gavurlardan sıkılan ing. bilmiyen varsa turk guildi kursun takılsın..
    varsa orj. le yeni başlıyacaklar ARATHOR serverına bekliyoruz 6 kişiyiz turk guildi için ilgilenenler beni bulsun..
  • 1. emek diyip durucanız ilk once oyunun sinematiğini ve credits ini izleyin bakalım ne yazıyor? ten years of warcraft ... ne demek bilirsiniz belki warcraft için 10 yıl !!! credits bölümünü tam okuyamadım bile baydı en az 100-200 kişi var .... ve adamlar 10 yıl boyunca bu oyun için uğraştılar.. siz gidip 2-3 dosyayaı değiştirip 2-3 şey ayarlayıp emek diyorsunuz ya.... neyse .. doğrudur Türkiye şartları zordur hatta çoğu kişi veremez parayı onlarda kimsenin birşey demeye hakkı yok... ama emek demeyin bari saygı demeyin bari...
    edit: KO dada gördüke ditsi hilesiz serverları ne diyelim başarılar... blizzard tonlarca elemanıyla zor götürürken siz ne yapacaksınız bakalım... ayrıca sizin yaptığınız legald eğildir.. pvpgn yeni emulator oluşturduğu için yırttı ama onlarda hackten başını kaldıramıyo bi sabah bakmışın charın ucmuş.. sizde emuda olmadığına gore yakında belirir durumunuz...korkmayın sizden daha akıllılarıda vardı oyun çıkmadan actılar serverları(ismini ahtırlayamıyorum) bliz 2 günde kafasına cokunce kapadılar..

• ayrıca para yok diyenlerin çoğu malbora (!) sigara içerler ....
    edit oyunda 200 den fazla turk var ... neyse çok soze gerek yok siz eğlenin ne diyelim...
  • Gorduğunuz gibi arkadaşlar demek ki benim gibi düşünenlerde varmış farklı fikirlere saygı duymayı oğrenin ve seviyesizleşmeden KUFUR ETMEDEN konuşun
  • birde bana burda pvpgn serverında "abi lvl 20 lik charım var benim bak gör" diyebilecek arkadaş varmı? kısacası demek istediğim şu bu tür kaçak serverlar uzun soluklu olmaz(yeni nesil 3d mmo lar için).. olsada paso hacklenir yada başka birşeyler olur.. olan sizin ben lvl 40 olim de binek alim dediğiniz charınıza ve emeklerinize olur... en son eurobattle.net te bi girim tr lerle dota oynayayım dedim hacklenmiş :)(not: eurobattle.net pvpgn nin en ünlü serverıdır) admin yazmış napalım gardaşlar hacklendi silindi tüm charalar yazmış .. :) o an kopmuştum zati :)
    edit:neyse bende girimde bari maphack speedhack fln deniyeyim ee napalım orjs erverda bliz yakaladımı öpüyor adamı :)
  • Kaçak server açıp emeğe saygı bekleyin demek ve oyunun koduyla oynamıyoruz demekte ilginç. Bide önyargı olayı var tabi. Serverın ömrü maximum 2 hafta. Ne yapar ne eder kapattırırlar onu.

Ayrıca, şu anda benim oynadığım realm (1 server yani) 10000~ kişilik. Bu serverda bile belirli saatlerde adam olmazken siz kaç kişilik bir sunucu ve ne kadar doluluk bekliyorsunuz? Blizzard bile serverı oturtamamışken (o kadar imkana rağmen) siz ultima serverı açar gibi server açıp oyun oynatabileceğinizimi sanıyosunuz?

200, maximum 300 kişi ile wow tecrübesi oldukça değişik olacaktır, koca dünyada birbirini bulmaya uğraşır insanlar, allahtan spawnlar ve yaratıklar yok. Belli başlı 2-3 firmada var böyle bir altyapı ve donanım. Siz artık dual xeon bile kullansanız yapabilecekleriniz wow'un yanına bile yaklaşamaz. Belki belli başlı şehirlerin yanına spawn point atabilirsiniz. Görevsiz lvl atlamakta zor olacaktır.

Hala yapıcaz diyerek iddia ettiğine göre ya blizzard'ın eski çalışanı yada bizim duymadığımız yeteneklere sahip bir kod yazarısın. Tekrar söylüyorum, oldu ya açmayı başarabildiniz, 200 kişi girsin o servera, sağ salim çökmeden oynasın, kafamı kırarım. 2 haftayıda geçmez makinaları kolunuzun altına alıp götürmeniz.

• ehee kardeş doru söze ne denir... birde avaturk forumlarında şöyle bir muhabbet geçiyor ... kardeşin biri açmış cafesine lanla wow u oynuyor 10 makinada.. gelmiş hava atıyo forumlara... ya gülmekten yatıcaktım yerler... nerdeyse 20 km2 oyun alanı var bunlar ma 10 kişiyle oyun oynicaklar :)... birde demezmiş ya herşeyi çözdümde şu kuşlara nasıl biniliyor diye :)....bide demiş ya kardeşler atları buldumda bunlara nasıl binicem ben ....:) ya neyse ben gireyim açıksa şuan turk serverımıza bazı fikirlerim var bişeler yaparız...
    birde arkadaşım (serverda yıllar çalışma yapan ve emeklerine saygı(!) bekleyen kardeş) şimdi bişe dicem biz speed hack fln yapsak bizim emeklerede saygı göstercen dimi? yani nede olsa hacklerken bizde kodlarla oynuyok emek(!) harcıyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.