Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de oynamaya başladım gayet iyi gidiyor.expler az geliyor gibi ama.
  • Walla bende niyetli değildim ama girdim.Eğer populasyonu(kişi şayısı) artırırsak harika bir server olacağı kesin.Hızda gayet iyi...Başkalarıda girecek bence şimdiden girip exp.toplamak lazım:)
  • karakterlerim 2-3 günde bi gidiyo bide xp sistemi orjinal oyuna göre çok yavaş ama daha yeni olur böyle şeyler inşallah düzelir ...
  • server açmak kolay iş deildir bilmeden etmeden insanların emegine saygisizlık etmeyin . ben girdim servera diablo oynuyorum server da lag olmuyo . wow u bilmiyorum ama diablo da lag yok valla . server da bazı şeyler zaman la olur .
  • SERVER HAKKIDA GELISMELER

DIABLO 2 VE WOW OYUNLARINI AYRI CATIRALARA TASIMAK ADINA YENI DOMAIN ALINDI SITE TASARIMI VE DIZAYNI YAPILIYOR

DIABLO 2 WACRAFT STARCRAFT OYUNLARI ICIN

http://www.diabloturk.com

WORLD OF WARCRAFT ICIN

http://www.WorldofTURK.com (hazırlanıyor) domain alındı

yeni domain konusundaki elestirileri bekliyorum

EXPENTION SORUNU GIDERILDI !!!!

Bu arada charların silinmesi durumu sunuc yenileme calismalari sonrası yasanıyor
    chari silinen arkadaslari madur etmeyiz simdilk diabloturk.com uzerindeki forumdan benimle(yusuf) irtibata gecerlerse yardımcı olurum

Wow Sunucusunun yonetiminde yer almak isteyen bu ise zaman ayırabilecek orjinal kurguları olan DM arkadaslar ayrıca scp yazmaktan anlayan arkadaslar da benle irtibata gecerlerse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 7 Mart 2005, 15:53:50 >

• devam bence herşey harika gidiyor:)
  • eyvallah char lar silinsin canınız sağolsun zaten yeni başlamışdık inşallah daha iyi olur...
    quote:

Orjinalden alıntı: gladden

Bu arada charların silinmesi durumu sunuc yenileme calismalari sonrası yasanıyor
    chari silinen arkadaslari madur etmeyiz simdilk diabloturk.com uzerindeki forumdan benimle(yusuf) irtibata gecerlerse yardımcı olurum

• En iyi olucaz insallah turklerın serverımızda oynamak ısteyen bır dunya yabancı oldugunda emeklerımızın karsılıgı nı ve bunca yılın ıntıkamını almıs olucaz :)
  • Bravo , ben de bizzat destekliyorum bu hareketi. Zaten isteyen, istediğini, istediği yerde oynar. Battle.net ve Türkiye'de oynamanın avantajları ve dezavantajları var. Ben de bu oyunların (WoW, Diablo2) ama yine de başarılar!! Umarım bir gün WoW server'ında görüşürüz.
  • diabloturk serverinde epey çalıştım level 38 oldum.

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 8 Mart 2005, 6:31:44 >
  • BEYLER SERVERDA SUAN HICBIR SORUN YOK YENI EKLEMELER YAPILDI BUTUN HUMAN QUESTLERI EKLENDI HORDE TAMAMLANMAK UZERE ZEPLINLER AKTIF HERHANGIR BIR PROBLEM YOK CHARLARINIZ DA FULL YEDEK ALINDI HICBIRSEKILDE CHAR SILINME DURUMU OLMAZ ARTIK IYI GUNLER..
  • up
  • bazı oynayan arkadaslar 140- 155 levelle ortalarda tempra gibi dolaşıyor, buna bi çözüm bulmak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebEX -- 11 Mart 2005, 3:59:44 >
  • 155 ile tempra gibi dolanamazsın, (ne demekse) AmigamaN online ise yanında bitiverir. paran ve levelin eski haline döner, sroun kalmaz. Sadece skill için biraz kasarsın.
    not: Bu arada gece serverın ilk kanını döktük. Biri level20 diğeri level1 2 tane orc'u kendi şehirlerinde kestik. Ayrıca diablotürk forumunu takip edenler tahtta screenshotlarımızı görebilir. (Çok yürüdük ama değdi.)
  • BEN DIABLOTURK TE WOW HESABI AÇAMIYORUM, O SAYFAYA GELİYORUM şu login, create account falan olan sayfaya giriyorum kullanıcı adı falan Bad login diyor, nasıl üye olacam, sonra passphrase ne?? benim username broker , burada diabloturk ten sesimi duyan biri varsa bna acc açabilir mi yada yardım edebilir mi???
  • herşeyi açık açık söylememmi gerekio,herkez biliyor zaten (tempra)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebEX -- 11 Mart 2005, 12:46:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

BEN DIABLOTURK TE WOW HESABI AÇAMIYORUM, O SAYFAYA GELİYORUM şu login, create account falan olan sayfaya giriyorum kullanıcı adı falan Bad login diyor, nasıl üye olacam, sonra passphrase ne?? benim username broker , burada diabloturk ten sesimi duyan biri varsa bna acc açabilir mi yada yardım edebilir mi???

Yukarı
  • FIREFOX hata verıyor IE ıle deneyın ve onceden alınmıs bır account sa bu hatayı alırısınız
  • Süper Kardeşim Ben Oynarım İllegal Ve de Oynuyorum MageLady Char ismi Buyrun Beklerim Daha Yeni Kasıyoruz Tabiki....

Sanki Herşeyleri Legalde Konuşuyorlar..

İsteyen Gelir İstemeyen Gelmez...

Gelmiyorsanda Bi zahmet B. Atmayın Servera...

Sonuna Kadar Server dayım...
  • ben daha üye olamiyorum aaba server da bir sorun mu var?
    5 kez üye oldum ama onay mesaji gelmedi gladden nas1l onay mesaji alacaz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.