Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yapanın Amigaman olmadığını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DE5CH41N -- 21 Mart 2005, 22:30:18 >
  • Bazı mesajları okudum uzunlar baya şuan zamanım yokta oyun çalışıyosa bu arkadaşların serverında hll derim sorunlarınız varsa elimden geleni yaparım programcıyım ayrıca işte şöle olmazsa (kopyacd sanırım) blizzard dan izin alır server açarız demiş serverın sahibi arkadaş sanırım bu imkanzı çünkü blizzard hiçbir koşulda legal bile olsa blizzard dan dahi isteseniz servera izi nvermiyor sadee kendi açabiliyor tamamen yasadışı blizzard izin vermez yani :D böle bi kelime eden arkadaşın serverı çalışıyosa tebrik ederim bide hayal ürünü kelimeler umut verici sözler kullanmayın good luck on ur server :D
  • Arkadaşlar bende şu an diablturk serverında oynuorum ve çok yeni olmasına rağmen sorunlar fazla deil eminim 2 aya kadar hiçbir sorunu kalmayacaktır.Tek şikayetçi oldugum konu accountların her yenilemede silinmesi umarım bu sefer de böyle olmaz....Diabloturk e sonuna kadar destek veriyorum
  • iyi düşünce çok iyi de siteye girmiyor
  • oyunu yapan ecnebilere para gidecene o para ülkemde kalsın bende kaçak serverlarda oynıyayım var mı ötesi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: batis

oyunu yapan ecnebilere para gidecene o para ülkemde kalsın bende kaçak serverlarda oynıyayım var mı ötesi :)

evet 1000lerce insanla oynamak baska, 100kisiyle oynamak bambaska, ya da daha azdir belki sayiyi bilmiyorum.
  • Oyun boş iştir. Zamanınıız boşaaahrcamamanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 6 Mayıs 2006; 18:48:17 >
  • arkadaşlar bende diablo türk açılmıyo wow online oynamak istiom biribana yardım etsin?????????
  • quote:

oyunu yapan ecnebilere para gidecene o para ülkemde kalsın bende kaçak serverlarda oynıyayım var mı ötesi :)

ABİCİM CAHALETE BAK YA YAZILAR OLSUN BU TURK İNSANINA YA DEGİGİ LAFA BAK HELE ECNEBİYE PARA GİTMESİN NE DEMEK YA PARA ULKEMDE KALSIN NE DEMEK KARDESİMN ECNEBİYE PARA GİTMESİN DİYE ULKENİ HIRSIZMI YAPICAN YAZIKLAR OLSUN SANA VE SENIN GIBILERE HERKEZ HIRSIZ OLMUS ZATEN KIMSEDE BU ADAMA BİSE DEMİYOR BEN ONA ASIL UZULIYORUM SIMDI HERZEK BANA LAF ETMEYE KALKAR BENİMDE O OYUNA VERECEK KADAR BUTCEM YOK AMA CALMIYORUM EN AZINDAN OYNAMIYORUM OLIYOR BITIYOR INSANLAR SENIN DEDIGIN OYUNU YILLARCA UGRASIP NE EMEKLERLE EKMEK PARALARI ICIN KAFA PATLATIYORLAR INASANLAR OYNASIL EGLENSIN O DA COLUGUNA COCUGUNA BAKSIN DIYE AFEDERSİNİZ AMA ARKADASLAR BU ARKADAS GIBI ARTIK İNSANLIKTAN NASIBINI ALMAMIS INSANLAR YOK ECNEBIYE PARA GITMESİN BEN CALIYIM CIRPIYIM ONLAR SALAK SEN AKILLISIN DIMI BIZ BOYLE HIRSIZ OLDUKCA AB YE DE GİREMEYIZ BİR ARPA BOYUDA İLERLİYEMEYİZ SURUYA BAKSANA ADAM 100LERCE HERİFİN YAPTIGI EMEGİ ECNEBİ O DIYIP GECTİ YA OSMALIDA GIBI HISSETTİM KENDIMI NE BU YA BİZ ATATURKUN EVLATLARIYIZ Bİ ALLAHIN KULUDA KARSI CIKSIN MİLLETİNİ SEVEN DURUS İNSANLAR SİTE YONETİCİLERİNEDE SOYLUYORUM BOYLE KOTU VE HIRSIZ RUHLU INSANLAR HERKEZE KOTU ORNEK OLIYOR BUNLARI LISTEDEN SILELEIM BI FORUMDA 18 DEN KUCUK ARKLARDA VAR COCUKLAR BU ADAMLAR YUZUNDEN HIRSIZ OLICAK
    DESTEK OLUN BANA LUTFEN ARKADASLAR

• ya yazık bilizzarda 3. dünya ülkelerinin parasını aldığı için.Bıraksın bizim memurumuz haftada 60-70 saaat çalışır 500 alır onların ülkelerindeki 20 saat çalışır 2000$ alır.Bırakın bu işleri yok işte alım gücü....
  • Oyun boş iştir. Zamanınıız boşaaahrcamamanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 6 Mayıs 2006; 18:48:08 >
  • ABİ OSMANLI NİYE COKTU BİRAZ HATIRLA TARİHİ ONLAR GAVUR İCADI YOK ONLAR ECNEBİ ONLARIN YAPTIGI HARAM FILAN SONRADA TEPE TAKLAK AYNI ZIHNIYET NASIL SURER HALA BUNA SASIRIYORUM CAGDAS TURKIYE DE YASADIGMIZI SANIYORUZ AMA HALA KAFALAR OSMANLI
  • HASTA ETTİ BENİ BU ARKADAS SİTE GOREVLİLERİ AZICIK ZİCDAN VARSA SİZ CEZASINI VERİN BİR UYARI FILAN GONDERİN BEN AGIR KONUSMAK İSTEMIYORUM
    AYRI YETTEN ALIM GUCU YOKSA ALMICAKSINNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! İYİ M3 DE ALAMIYORSUN ALIM GUCUN YOK ONUDA CALSANA HADİİİİ CAL ONUDA MANTIKLI OLUN BIRAZ EMEGE SAYGI GOSTERIN AYRICA ORANIN SARTLARI IYI NIYE IYI CUNKU ORDA BURDAKI ARKADAS GIBI KENDINI AKILLI ZANNEDIP MİLLETİ ENAYI ZANNEDEN ONLAR UGRASSIN YAPSIN BEN BURDA CRACKLERIM BELES OYNARIM ONLAR SALAK DIYE DUSUNEN INSAN SAYISI COK AZ AMA BURDA OYLEMI HERKEZ BİRER KUCUK HORTUMCU HIRSZ ONUN ICIN BIZ 1000 2000 DOLAR KAZANAMIYORUZZZZ BU BOYLE BILINE BIZIMKILER YOK ALIM GUCU YOK O ZAMAN BASKASINI HAKKINI YE CAL CIRP ZATEN HERKEZ BOYLE YAPSA ALIM GUCU OLUSTURICAK ORTAM NASIL OLSUN DURUS IS YAPAN PARA KAZANAMAZ BU ARKADAS GIBI EN IGREN ONRNEK ECNEBILERMIS YAPIYOR O ARKADAS AKILLI YA BELES KACAK MACAK OYNIYOR YARIM YAVALAK HARM BIR KERE EN BASTA NE BICIM BIR DUSUNCE BEN ANLAMIYORUM

KARDESİM O ECNEBI AMA CATIR CATIR YAPMIS OYNIYOR OYNATIYOR ZEVK ALIYOR PARA KAZANIYOR RAHAT RAHAT YASIYOR SEN UZANAMADIGIN CIGERE NIYE MINDAR DIYORSUN NIYE CALIYORSUN CALDIGIN ICIN BOYLE DUSUNEN INSANLAR COK OLDUGU ICIN ONLAR SANA HEP ECNEBI OLICAK HEP SEN BOYLE DIL UZATICAN DIL UZATTIGINI SANICAKSIN ZAVALLI ZAVALLI PARAZIT GIBI YASICAKSIN YAZIK YA BU NE KADAR KOTU ORNEK YAZIKLAR OLSUN BOYLE DUSUNEN INSANLARA VE BURDA DUYARLILIK ISTIYORUM ARKADASLAR BIZ DURUS INASANLAR OLARAK BU INASAN BİR TEPKİ GOSTERIN SILIN BUNU UYELIGINI BOYLE PISKIN PISKIN IGRENC LAFLAR ETMESIN IBRETI ALEM OLSUN BU YETKİLİ KİSİLER KİMSE KİM SOZ SAHİPSE SİTEDE VE FORMDA BİR EL ATSINLKAR BENİM VE DURUST INSALARIN ICI RAHATLASIN BILELIMKI DOGRULGU DURUSLUGU TEMIZ TURKIYEYI DESTEKLIYEN INSANLAR BU SITENIN YONETICILERI GOSTERIN HERKEZE BUNU

• quote:

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sober122 -- 20 Mart 2005, 10:48:10 >
  • diablo türk ve worldofturk açılmıyo defaul plesk page diyo niye??... online oynamak istiom ama yapamiom yardıım*
  • yahu ermanb kardeşim ne alakası var m3 filan.Hiçbir konuda yarışamadığımız ve bizi her şekilde sömüren ülkelerin hakları seni niye bukadar çok ilgilendiriyor anlamış değilim.Zaten m3 üretemeyen devletimiz katır yükü parayla onların 100$ a malettiği şeye 5000$ verip alıyor.Birde bizim almamıza gerek yok zati...ha bu arada büyük harf kullanma bu forumda.Karşındaki insanlara bağırdığını ifade eder bu. Saygısızlık etme insanlara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

birde bana burda pvpgn serverında "abi lvl 20 lik charım var benim bak gör" diyebilecek arkadaş varmı? kısacası demek istediğim şu bu tür kaçak serverlar uzun soluklu olmaz(yeni nesil 3d mmo lar için).. olsada paso hacklenir yada başka birşeyler olur.. olan sizin ben lvl 40 olim de binek alim dediğiniz charınıza ve emeklerinize olur.

4 martta yazdık bunu ve bizi resmen taşlıyacaklardı belki ders alan olur
  • yaw acılmıor dioz burda ne oldu göçtümü yoksa server ww.diabloturk.com AÇILMIOOO plesk falan bişiler dio
  • Site hacklendi boşuna uğraşma
  • Bu konuda soylenecek soz cok,
    Almanlar bu gun avrupanın en guclu konumunda iseler amerikaya karsı direnmeleri ve kapalı kalarak kendi urunlerini tercih etmelerindendir.Bir cok filmleri,urunleri amerikan kopyası olmasına karsın kimse onlara su an hırsız diyemiyor.Kısacası bu zihniyet gerilikci degil,olması gereken dusuncedir zira biz cari acigi cok yuksek bir ulkeyiz ve bunun sıkıntısını cekiyoruz.Bu gun bizim memurumuz,iscimiz in alım gucu dusukse bunun bir numaralı nedeni ithalat ile ihracat arasındaki acıktan dogan kredi borclarının faizleridir.Once ithalaihracat acigini kapatalim ondan sonra disariya para aktarabiliriz,ama once parayi iceri cekmeliyiz.

bu oyunun emulatoru alman kaynaklı.Bir japon veya uzak dogu ulkesine ait degil.databaseleride oyle.Amerikaya ve emperyalizmine karsı cıkacak bir kopyacı cin olmazsa gelir iki gun sonra bizim topraklarımızı da isgal etmeye kalkacakları kesin.Karsılarında bir guc bulmaları gerekli.Yesil kagıtları basıp bunu dısardaki ulkelere para karsılıgı satan bir ulkenin savunuculugunu bir turkun yapması beni cok uzuyor.Ben kommun bir dusuncenin karsıtı biriyim ama milliyetciyim.Madem bu kadar telif haklarını koruma meraklısınız once kendi sanatcılarınızıiyazarlarınızı ihya edin.

Simdi biri cıkıp onlarda wow gibi oyun yapsınlşar diycek o konuda haklı fakat ben bu oyunu onlar yaptı diye onlara para vermek zorunda degilim.Cunku bizim de o kadar teknoloji ve egitime yatıracak kaynagımız olsa bizimde o kadar teknolojimiz olur oyle de oyunlar yaparız.Ama bu sartları elde etmek icin once kendi kaynaklarımızı tutmalı gelistirmeliyiz.Bunun icin biraz daha bilincli bi toplum olup tuketici degilde uretici bi toplum haline donusmeliyiz.Yoksa milyonlarca dolar harcanmıs opel gibi bir fabrikanın kapanması gibi her fabrika kapanır biz de gene toplu igneyi bile dısardan alır duruma geliriz.Her somurge silahla yapılmıyor artık bunun bilincine varmamız lazım.

Bu zihniyet hala size hırsızlık gibi geliyorsa.Onlar bizim paralarımızı ve kulturumuzu calıyorlar asıl hırsız onlar bunu lutfen degerlendirin.Ayrıca yuzyıllarca topraklarında barıs saglamıs ve bize bu toprakları ve refahlıgı saglamıs atalarınızı da lutfen kucumsemeyin.Aslını inkar eden bi toplum asla uzun yasamaz.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinerfru -- 21 Mart 2005, 1:10:00 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.