Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanrım dıabloturk un dalgasıyla kımse ılgılenmıorr serverıyla ısteee hızmet super sıte kapanmısh nedır bu ya
  • @DE5CH41N, des orjinal alacak mısın?

@SeXMaCHiNe, siteye ddos attack falan var diyorlar, koruma yükleyeceğiz v.s. dediler ama ne oldu haberim yok zaten, server gündüz saatlerinde pek açık kalmıyor.
  • Alacaktım fakat bu server beklediğimden iyi çıktı, yine de alma şansım var. Sen alacak mısın?
  • Orjinalini gördükten sonra hiçbir serverin official serverın yerini tutamayacağını gördüm. Açıkçası alıp almamakta kararsızım, çünkü bu halde bile sosyal hayatım yeterince baltalanıyor. Hele bir nisan15 gelsin o zaman bakacağım.
  • Selam beyler :) Yine Ben FALLEN

DE5CH41N selam nasılsın ;)
  • Benim de sınavlar başlıyor, orjinalini alırsam kesin sınıfta kalacağım. Sen alırsan mutlaka haber ver
  • Hehe selam critical, sağol sen nasılsın?
  • Yok arkadaşlar almayın bence de , ben düşündüm almıcam sosyal hayat ve sorumlulukların - düzeylere inior.. Arda bir oynasam desem aylık para boşa gider şimdilik böle ama sonra ne olur bilinmez ;)
  • Ben çok kararsız durumdayım, bir oyun için nasıl olsa bir kere sınıf tekrarı yapabilirim diye düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi
  • ben başta orj aldım.... 2 hafta mı aldı... analdım bu böyle olmaz... sattım acc... şimdi kuzenina cc ile keyfim gelince giriyorum
  • Aman sakın
  • site hacklendigi icin suan eskisi gibi accaunt veremiyorlar..site cogu zaman acılmıyor calismalardan dolayı fakat girmeyi basarabilirseniz forumdan administratorlere özel mesaj atın kullanıcı adı sifre ve emailinizi acıyorlar...

hangi şerefsiz hacklediyse.............hayret yaw birde turkmus bunu yapan ne insanlar war yaw
  • Bilip bilmeden konuşuyorsunuz ya en çok ona gülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CriTicaL

Aman sakın

Ya zaten kalma ihtimalim büyük bu sene, yoksa tabi ki derslere verirdim kendimi
  • Oooo! Bizim takım toplanmış.

ddos saldırıları halledilmiş galiba, server online ama şimdiki sorun daha büyük. Ah ne güzel bağlandım derken texture kaynaklı exe hatası geliyor. Bugüne kadar hiç almıyordum, umarım en kısa zamanda düzeltirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChRoNoSR -- 21 Mart 2005, 22:56:59 >
  • ERROR #132 texture.cpp

aynı hatayı ben de almaya basladım.oyun oynanmaz hale geldi.girmesiyle atması bir oluyor ancak oyundaki bu hatayı gideren patch cıkmıs ama yeni emu henuz cıkmamıs.bu emu nun cıkısı bekleniyor.bu emu ile beraber bircok sorun ortadan kalkıcakmıs.

umarım bir an evvel duzelir ve diabloturk te kaldıgımız yerden devam ederiz.
  • serv aynı, oyun sürümü aynı, emu aynı yani dünden yana değişen birşey yok, bugün ne değişti anlamadım valla. Diğer serverlar da aynı durumda.
  • chronos bende senin yanına geliyodum teldrasil e, shadowglen e girer girmez kitlendim kaldım oyuna her girişde aynı hata, halledilir heralde bu arada hp ler düzeltilmiş mana nın hp nin yenilenme hızıda daha orjinal olmuş yavaşlamış yani...
  • alyy druidleri halletmişler ama benim warrior uçmuş health3000küsurdu, est.de de 2000küsur. Girebilsek iyi olacak ama server off.
  • 3000 mi tek başına Guard kesersin beaa :)

Evet Druidler için sevindirici , bende hayvani bir mace buldum , Druid druidlikten çıktı.. :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.