Şimdi Ara

TURK D2&WORLD OF WARCRAFT SERVERS 'WORLDOFTURK'&'DIABLOTURK' (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
0
Favori
11.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya abi sitede cok problem varya adamın server ına baglanmak deil daha login olamıon ki ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChRoNoSR

155 ile tempra gibi dolanamazsın, (ne demekse) AmigamaN online ise yanında bitiverir. paran ve levelin eski haline döner, sroun kalmaz. Sadece skill için biraz kasarsın.
    not: Bu arada gece serverın ilk kanını döktük. Biri level20 diğeri level1 2 tane orc'u kendi şehirlerinde kestik. Ayrıca diablotürk forumunu takip edenler tahtta screenshotlarımızı görebilir. (Çok yürüdük ama değdi.)

• quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE

ehee kardeş doru söze ne denir... birde avaturk forumlarında şöyle bir muhabbet geçiyor ... kardeşin biri açmış cafesine lanla wow u oynuyor 10 makinada.. gelmiş hava atıyo forumlara... ya gülmekten yatıcaktım yerler... nerdeyse 20 km2 oyun alanı var bunlar ma 10 kişiyle oyun oynicaklar :)... birde demezmiş ya herşeyi çözdümde şu kuşlara nasıl biniliyor diye :)....bide demiş ya kardeşler atları buldumda bunlara nasıl binicem ben ....:)

• BEYLER SITE UZERINDE AKTIVASYON MAILI UYGULAMASI KALDIRILDI KAYIT OLDUN VE GIRIN EMAIL BEKLEMEYIN AYRICA YAKINDA cok guzel ve phpnuke kullanılmayan bir sistemle worldofturk.com da devam edicez :)
  • sevgili gladden su soruna bir cozum bulman mumkunmu acaba..
    internet explorer, firefox, avant browser, opera gibi 'browser' naminda gecen butun programlari denememe ragmen wow account'u acmayi beceremedim.. surekli 'bad login' diye hata veriyor..
    username veya pass 5-6-7-8 char'dan uzun.
    benmi yapamiyorum yoksa bi problemmi var?
    ilgine alakana tesekkur ederim.
  • Uzun zamandır oyun dergisi almıyorum ve oyun sitelerine girmiyorum.

Bu oyunu diğer online oyunlardan ayıran nedir? Özet olarak WOW 'ın oynanışını anlatır mısın?
  • wow da kaç kişi oynuyor?? Şöyle çok kişi de olsa tadından yenmez, böyle baya kasaba gibi olsa, BM den toprak isteriz artık
  • Bu server içiin ugrasanlara ve vakıt ayıranlara tesekkur edıyorum.Aksamları server super hiçbir sorun yok,en kısa zamanda umarım herseyı halledersınız..

• sunucu sisteminde dolayı cok aksaıklık oluyor ama bad login hatasını aynı acountu tekrar acmak ıstersenı alıyorsunuz
    bana pm at sana char acayım sıfre kullanıcı adı maıl seklınde Maximillan
  • ben bir girdim server a sonra attı, şimdi hep unable to connect ...
  • Ortalıkda dolşana 60 üstü levellı insanlara ,sonsuz buglara bir çare bulmanız dileğiyle başarılar.
  • oncelikle account scripti yenilendi ve oyunda kı buglar ve eklenmesi gerekn konusunda calısıyoruz battle net gıbı
  • 256 adsl'le lag oluo mu?
  • Diablo okadar da zor bir oyun değil. Bu kadar ciddiye alma. item bulmak çok da zor deil...1 hafta lvl 70 yaptım druidimi...

quote:

Orjinalden alıntı: penguen

iyi tamam da, koskoca blizzard'in battle net'ini hackliyo millet, buna ragmen cok cok cok zor onlemler ancak alinabiliyoken, sizin serverinizin hacklenmicegini, misal, milletin diablo 2 de psikopat itemlar ve psikopat statlar alamicagini nasil garantiliyosunuz? Bence sizi havada karada hacklerler; tabi eger bunun icin baya bi hazirlik yaptiysaniz bilemem, sadece merak ediyorum...

Ayrıca server mükemmel. yapanlara çok teşekkür...
  • Server kesinlikle berbat, etrafta dolaşan level 60 adamların yarısını gm yusuf ve gariban yapıyor, ve buna itiraz ettiğinizde üyeliğiniz siliniyor(yaşadım da biliyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DE5CH41N

Server kesinlikle berbat, etrafta dolaşan level 60 adamların yarısını gm yusuf ve gariban yapıyor, ve buna itiraz ettiğinizde üyeliğiniz siliniyor(yaşadım da biliyorum)

Oyunculara gereken ilgiyi gösterin... Amaç oyuncuyu memnun etmek. Milleti bezdircekseniz Bu işe neden girdiniz... Bundan sonra benden + puan yok size KELEK YAPANLARA
  • serveriniz hayırlı olsun yalnız bende 5 kere denememe rağmen üye olamadım aktive kodu maile gelmiyor bunun nedeni ne olabilir herşeyi düzgün bir şekilde yaptığıma eminim birde bugün itibarı ile web sunucunuz kapalı bu gecicimi yoksa her zaman böyle aksaklıklar olacakmı...
  • çok yakında server açılacaktır...

Gerekli Korumalar yüklenmektedir...

www.diabloturk.com vewww.worldofturk.com dan takip ediniz....
  • Serverda bizden kaynaklanan bir sorun yok amigaman yada farklı bir lammer tarafından yapılan attacklar neticesinde siteleri kullanıma kapadık sunucuda suan gayet rahat oyun oynanıyor hicbiryerde olmayan bir cok seyi kendi ozverimizle ekledik (portallar gibi) fakat artık bu emekleri hakeden insanlara icin vermek istiyoruz "Amigamanin servera katkılarını ben hıcbır yerde inkar etmedim fakat agresif tutumu hakkındaki endiselerimden dolayı kendisine vermis oldugum gm yetkilerini geri aldıgımda ona yanlıs yapmıs bir pozisyonda kaldım bu konudaki emeklerinden dolayı haklıdır bunu dusunmekte fakat malesef yapabilecegim bir sey yok"

Site acıldıgında gereklii guvenlik onlemleri alınmıs olucaktır ayrıca uye olmak ısteyen herkes sıte admınlerınce onaylanacak onaylanmayan hickimse bu platforma sokulmayacaktır biz bu serverın gelecegini sizlerden gelen paralara gore ayarlamıyoruz bu sunucu icin gerken sunucu yazılımlarına kadar kendımız yazarak bu dunyayı genısletıcez hala herkesin bu calısmalardan faydalanmasını istesekte malesef kendi kendimize yaptıklarımız sonucu bu tarz kararlar almak zorunda kalıyoruz

Diabloturk - World of TURK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladden -- 18 Mart 2005, 17:59:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gladden

Serverda bizden kaynaklanan bir sorun yok amigaman yada farklı bir lammer tarafından yapılan attacklar neticesinde siteleri kullanıma kapadık sunucuda suan gayet rahat oyun oynanıyor hicbiryerde olmayan bir cok seyi kendi ozverimizle ekledik (portallar gibi) fakat artık bu emekleri hakeden insanlara icin vermek istiyoruz "Amigamanin servera katkılarını ben hıcbır yerde inkar etmedim fakat agresif tutumu hakkındaki endiselerimden dolayı kendisine vermis oldugum gm yetkilerini geri aldıgımda ona yanlıs yapmıs bir pozisyonda kaldım bu konudaki emeklerinden dolayı haklıdır bunu dusunmekte fakat malesef yapabilecegim bir sey yok"

Site acıldıgında gereklii guvenlik onlemleri alınmıs olucaktır ayrıca uye olmak ısteyen herkes sıte admınlerınce onaylanacak onaylanmayan hickimse bu platforma sokulmayacaktır biz bu serverın gelecegini sizlerden gelen paralara gore ayarlamıyoruz bu sunucu icin gerken sunucu yazılımlarına kadar kendımız yazarak bu dunyayı genısletıcez hala herkesin bu calısmalardan faydalanmasını istesekte malesef kendi kendimize yaptıklarımız sonucu bu tarz kararlar almak zorunda kalıyoruz

Diabloturk - World of TURK

Bana bak burası senin çöplüğüne benzemez... LAmer sana benzer... Ağzını yada AĞIZ DENEN PARÇALARINI TOPLAYIVER... Durduk yere sataşma, Yapsam en başında yapardım böyle bir şeyi... RAhat dur durdugun yerde... Ne sitene uğruyoz nede oyununa giriyoz... Hala benden bahsetmeyi yada dalaşmayı bırak kardeşim... GELMIYORUM, ISTEMIYORUM senle muhattap olmak ANLA ARTIK YAHU... Şimdi burda benden niye bahsediyorsun... Server açmak falan bunnar ÇOLUK ÇOÇUK oyuncağı. Kaldıki sen daha bu yolun başındasın... Server açmak maharet değil. Adam gibi oynayabilmek yada oyuncuları memnun etmek MAHARET... ki siz bunların hiçbirini yapamıyorsunuz.. Bizzat kendim işin içinde olup gördüğüm için söylüyorum... 2 kişi ile olacak işler değil bunlar... Neyse çok yazıpta KLAVYEMDEKİ TUŞLARI eskitmeyeyim... Tuşlarımı Daha değerli kişiler ve konular için saklıyorum... Bilip bilmeden bir daha yorum yapma... HE BU ARADA SITEYE KIM NE YAPTIYSA ELLERINDEN OPERIM AZ BILE YAPMIS(Muhtemelen siz ve yönetiminizden memnun olmayan bir delikanlı yapmıştır ve Lamer olan biri olsaydı KAPAMANIZA GEREK kalmazdı DEMEKKI sağlam bişiler olmuş ki BU DURUMA DÜŞMÜŞSÜNÜZ. Bence adama LAMER DEMEYIN KIZDIRMAYIN HACKER derseniz sizle uğraşmaz bir daha belki )... SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN2 -- 18 Mart 2005, 18:29:09 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.