Şimdi Ara

Türk dizileri işkence be yeter artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyonda izleyince ekran karşısında yatarak ve araya reklamlar girdiği için fazla sıkılmadan izleniyor yinede.. Ama yabancı dizi izler gibi Karadayı izlemeye niyetlendim geçenlerde... Severim böyle kabadayı,ağır abi dizileri... Arkadaş 7.bölümdeyim günlerdir çektiğim işkence ya yemin ediyorum. 2 saat dizi nedir arkadaş? Dizi güzel kurgu güzel de 2 saat nedir ya? İzlenmiyor ne kadar güzel olsa bile izlenmiyor... Şu dizileri 40 hiç olmazsa 60 dakikaya indirin 110 120 dakika dizi mi olur ya..

• Sende her gün 60 dakika izle hocam

Şaka bi yana haklısın, ben o yüzden izlemek istediğim türk dizilerine valla başlamadım çünkü Kore dizileri bile 1 saat fazla gelebiliyor.
  • zaten hafta boyu tanıtımları kaç saat eder bir düşünün başladığı vakit özeti 1 saat kadar oluyor bu meletlerin
    dizi ve arasındaki reklamlarla siz hesap edin, ben türk dizileri izlemiyorum komedi tarzında olanlara denk gelirsem
    diğer türlü zamanımı bu saçmalıklara ayırmıyorum, adamlar 5 dkkalık kamera görüntüsü ile 10-15 dk sahne yaratıyorlar işe bak
    birbirinin gözünün içine dakikalarca bakmalar resmen simultene çekmişler, dakikalarca klipvari müzikler, dizi mi klip mi belli değil
    reklam üstüne reklam, bir zamanlar bir kanun çıkmıştı ama mikleyen yok, ilk 20 dk reklam yok, son dakika reklam yok ama uymuyorlar

o yüzden bırakalı çok oldu bu dizileri, filmleri hep aynı mantık yenilikçi hiç bir şey yok, sadece yabancı dizi izlerim internetten
    ben zamanı yolda bulmadım bu tv sektörüne de beynimi ve vaktimi köle etmem...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 11 Mart 2014; 23:31:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.