Şimdi Ara

Türk futbolcuların oynadığı futbol?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün antepli oyunculara bakıyorum attıkları golden önce özellikle. Yada bizim Türklere bakıyorum selçuk erman falan neden futbolu kalas gibi oynuyorlar? Önündeki adama top atamıyorlar boş pozisyonda topları kaptırıyorlar bildiğin topu adama kendileri isteyerek veriyor.

Yani şunu iddaa ediyorum. Ben veya okuyan arkadaşlarım siz emin olun şu oyuncuların bizden hiçbir farkı yok çıksak aynı ve daha iyi oynarız. Kendim için iddaa ediyorum çok üstün hareket yeteneği olmayan ( ronaldinho ronaldo messi vs. ) futbolcular haricinde şu an sahadaki burak selçuk erman vs. antepli futbolcuların oynadığı futbolu bizde oynarız. Onların tek bizden farkı yorulmamaları koşmaları çünkü idmanlı kondisyonlular. Yani biz çıksak 2 yıl idman yapıp bir takıma girsek aynı şekilde oynayabilceğimizi idaa ediyorum Aksini iddaa eden futboldan anlamıyordur. Çünkü tek yaptıkları koşmak hiçbir yetenek yok özellikle Türklerde ?

• Nick-mesaj uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

Nick-mesaj uyumu

Sen çık 2 yıl idman yap sen bile iyi oynarsın bu kafayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: DROGPA

quote:

Nick-mesaj uyumu

Nick-mesaj uyumu vol. 2
  • Foruma 5 yıldır üyeyim, ilk defa kendimi bu kadar çaresiz hissettim. Yazacak bir şey bulamadım.
    Siz de 00.00 itibariyle dün üye olmuşsunuz. Tebrik ederim analizinizden ötürü.
  • %100 katılıyorum türklerde yetenek yok bin yılda bi çıkıyo sergen falan gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

%100 katılıyorum türklerde yetenek yok bin yılda bi çıkıyo sergen falan gibi

Aynen.. Ya extra bilek hareketi yapıpta değişik hareket yapan futbolcular gibi olamayız dediğim gibi ronaldinho falan filan. Ama antep defansına bakıyom yada bizim türklere o oyuncuların bizden tek farkı güçlü olmaları 90 dakika koşabilmeleri biz 10 dakikada gideriz.

Ama 2 yıl idman yapalım onların yaptıklarının aynısını yaparız hatta fazlasını. Yani adamlarda yetenek yokki tek yaptıkları topa koşmak top kapmaya çalışmak? yetenek dediğin adam çalımlarsın olmucak yerde arapas atarsın yada orta açarsın. Ama bizim türkler düz oynuyor sanki PES oynar gibi dümdüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DROGPA

quote:

Nick-mesaj uyumu

Nick-mesaj uyumu vol. 2

nadya komanaçi
  • Başkanların akrabaları falan oynuyor hep yoksa 575434. Ligde bile oynayamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiki aklım olsa futbolcu olurum. Bileklerim acaip teknik çok yetenekliyim. Basket potasının üstüne koyulan bir kola şişesini 2-3 denemede vurabiliyorum mesela. Ama işte koşunca çabuk tıkanıyorum. Onuda sürekli idman yaparak aşardım. Bu tipleri görünce Türk futbolunca keşke olsaydım diyorum. Selçuk inandan bile iyi oyuncu olabilirim.
  • Türkiyede kafası çalışan adam doktor mühendis olur, futbolcular ise bir baltaya sap olamayan kalaslar arasından özenle seçilir. İki problem çözemeyen adamdan futbolcu olursa kalas olur tabi. O yüzden aklıyla oynamalarını bekleme bizim kalaslarımızdan.
  • Beyler tam iki sene yalnız, ne biraz fazla ne biraz eksik. Tam iki sene, fazla değil.

• Yalansa yalan deyin bizden hiçbir artısı yok ordakinlerin ? sadece 90 dakika çıkarabiliyorlar o kadar ! selçukta aman aman futbolcu değil çalım atan öyle seri futbolcu değil çok ağır
  • Seni keşfedemeyenler utansın kardeşşş.
  • Yarın başlıyoruz idmanlara.Kulübün ismi de ''DH Akıncılar Birliği'' İlk etapta 100 kişi ayırır, seçme yaparız, ilk 50 kişi ile 6 ay idman yapılır.Sonra bir seçme daha 25 kişi.Bu kişilerle de 1,5 sene idman sonra bölgesele hazırız.
  • ....
     Türk futbolcuların oynadığı futbol?
  • Ahh ahh bura nere gencler yolumu kaybettim

• Türk futbolu kondisyon ve fizik güce dayalı bir futbol. Fizik güç dediğim de her pozisyonda rakibe faul yapmak. Teknik, taktik gibi bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicious Bee

Türkiyede kafası çalışan adam doktor mühendis olur, futbolcular ise bir baltaya sap olamayan kalaslar arasından özenle seçilir. İki problem çözemeyen adamdan futbolcu olursa kalas olur tabi. O yüzden aklıyla oynamalarını bekleme bizim kalaslarımızdan.

Her zaman söylediğim bir şeydir bu. Bizim sınıftan okul takımında oynayan süper arkadaşlar vardı, hayretler içerisinde izlerdim bir kaçını. Ama yedekler arasında alt sınıftan bir çocuk vardı, hiç bir işe yaramayan. Bu adam şimdi Akhsar da oynuyor. Süper oynuyor dediğim arkadaşlarımın biri makine mühendisi, biri inşaat mühendisi, bilgisayar mühendisi oldu.

Başka bir arkadaşım var, ortaokul lisede futbol oynuyormuş. Gaziantep bunu istemiş ama ailesi okumasını istediği için arkadaşa söylememişler bile. Arkadaş endüstri mühendisi, hafta sonları amatör kümede maç yapıyor. Babası daha yeni söylemiş teklif geldiğini.
    O yüzden bizden Hagi gibi futbolcu çıkması zor

• ciddiye alıp cevap yazmayın şuna
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.