Şimdi Ara

Türk gençlerinin hiç bir imkanı yok! (kanıtsız) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
7
Favori
21.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
360 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

quote:

Orijinalden alıntı: insipe12

Yav he he

Ben her gittiğimde işlerimi hızlı bir şekilde hallediyorum.O zaman sizde bir sıkıntı var demek ki.

Randevu alamadan doktorun kapısına vurup içeri girip muayene olabiliyorsan ne mutlu sana

Gayet randevu alarak gidebiliyorum.Artık herkesin bir aile doktoru bile var.Nankör olma.

• quote:

quote:

quote:

Yav he he

Ben her gittiğimde işlerimi hızlı bir şekilde hallediyorum.O zaman sizde bir sıkıntı var demek ki.

Randevu alamadan doktorun kapısına vurup içeri girip muayene olabiliyorsan ne mutlu sana

Gayet randevu alarak gidebiliyorum.Artık herkesin bir aile doktoru bile var.Nankör olma.

Aile doktoru dediğin tek bir aileden sorumlu dimi sokak sokak ayırmışlar 4-5 tane sokağa bir doktor bakıyor,öteki 5 sokağa diğer doktor sanırsın her 4 kişilik ailenin bir doktoru var. Ben sana diş hastanesinden randevu alamadım diyorum aile doktoru nasıl benim dişime müdahalade bulunabilir hani bazı hastanelerde hademeler olur da kendisi oranın başhekimiymiş gibi davranır aynen onlar gibisiniz yemin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

Dostum başlığa kanıtsız demişsin de yanılıyorsun. Ülke de anlattıklarına kanıt olacak en az 25 milyon genç var bu ülkede.

Evet Facebook ve televizyon izlemede bizi dünya birincisi yapan 25 milyon genç, bilgisayar Oyunları kullanımında bizi dünya birincisi yapan 25 milyon genç, teknoloji forumunda bile tüm zamanların en çok konuşulan konusunu Survivor yapan 25 milyon genç!

Sonra niye böyleyiz, daha beterini hak ediyoruz

Dedi ve tüm yıkı Türk gençliğine yıktı Dhden baska yerde takılmadığı belli olan genç..

Öyle mi diyorsun? Şimdi başlayan seminer, katılan 3-5 kişi, bedava üstelik... 60 Bin kişilik öğrencisi olan okulda 6 kişi gelmiş koca seminere... Dergiler bile bedava, çay kahve bedava, daha ne olsun Allah aşkına?

Daha fazla yazamayacağım katılmaya gidiyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 14 Mayıs 2017; 12:54:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he

Aile doktoru dediğin tek bir aileden sorumlu dimi sokak sokak ayırmışlar 4-5 tane sokağa bir doktor bakıyor,öteki 5 sokağa diğer doktor sanırsın her 4 kişilik ailenin bir doktoru var. Ben sana diş hastanesinden randevu alamadım diyorum aile doktoru nasıl benim dişime müdahalade bulunabilir hani bazı hastanelerde hademeler olur da kendisi oranın başhekimiymiş gibi davranır aynen onlar gibisiniz yemin ediyorum

Boş beleş insanların da doktorları aşağılaması yeni moda oldu,adam kendini bir şey zannetmiyor ki oradan sorumlu bir doktor.Artık herkesin kendi aile hekimi var,eskiden nasıl sıra beklendiğini ailene sor öğren zira yaşın küçük olsa gerek.Şimdi ülkede hastane konusunda işler çok rahat.MR çektiriyorsun,para vermiyorsun.Film çektiriyorsun,para vermiyorsun ama gelip burada nankörlük yapıyorsun.Normal randevu al git işte,ki ben acile gittiğim her seferinde sorunsuzca işlerimi hallettim.Normal randevu sisteminde de aynı güne her zaman randevu aldım sorunsuzca.Kendi akılsızlıklarını herkese mal eden insanlardan olma,azıcık onurlu ol ve yalan söyleme lütfen.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Pazar günü öğle saati kimse seminere gitmek zorunda değil arkadaşım, insanlar haftanın 5-6 günü zaten istemediği şeyler yapıyor 1 günü kendilerine ayırmalarımı anormal?

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Pazar günü öğle saati kimse seminere gitmek zorunda değil arkadaşım, insanlar haftanın 5-6 günü zaten istemediği şeyler yapıyor 1 günü kendilerine ayırmalarımı anormal?

Yahu öğrencilerden bahsediyoruz öğrencilerden! Ne işi olur öğrencinin öğrenmekten başka? Sen hangi dünyada yaşıyorsun?

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Senin ütopyanda yaşamadığım kesin, şuan okulun verdiği ödevle uğraşıyorum seminere mi gitseydim? Herkes senin gibi boş vakit bulamayabilir.

• quote:

Senin ütopyanda yaşamadığım kesin, şuan okulun verdiği ödevle uğraşıyorum seminere mi gitseydim? Herkes senin gibi boş vakit bulamayabilir.

Ütopya yaşanması mümkün olmayan hayaller kavramına verilen terimdir... Sen gerçekten okuduğuna ve felsefe ile ilgilendiğine emin misin?

Benim ki bir ütopya olsaydı eğer şu an içinde yaşıyor olmazdım değil mi? Ne adamsın ya...

Seminer yılda bir defa yapılır, sen istediğin zaman ödev yaparsın, burada bizim üniversite için bilişim semineri için konuşuyorum, senin yaşadığın dünya bile ayrı çünkü....

• Dediklerinin çoğu doğru ona sözüm yok ama kız arkadaş ne demek. Sen kendi kızın olsa sevgislisiyle elin erkeklerin evinde sabahlamasını ister misin ?? Ha evlenmek niyetiyle kızdan hoşlanırsın seversin onu tanımak için arkadaş olursun ailelerinizi tanıştırırsın böyle olur öbür türlü sıkıntı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he

Boş beleş insanların da doktorları aşağılaması yeni moda oldu,adam kendini bir şey zannetmiyor ki oradan sorumlu bir doktor.Artık herkesin kendi aile hekimi var,eskiden nasıl sıra beklendiğini ailene sor öğren zira yaşın küçük olsa gerek.Şimdi ülkede hastane konusunda işler çok rahat.MR çektiriyorsun,para vermiyorsun.Film çektiriyorsun,para vermiyorsun ama gelip burada nankörlük yapıyorsun.Normal randevu al git işte,ki ben acile gittiğim her seferinde sorunsuzca işlerimi hallettim.Normal randevu sisteminde de aynı güne her zaman randevu aldım sorunsuzca.Kendi akılsızlıklarını herkese mal eden insanlardan olma,azıcık onurlu ol ve yalan söyleme lütfen.

Kelimelerin tükendiği yerdeyiz artık diş hastanesinden randevu alamamaktan bahsediyorum bana film çektirmekten,Mr çektirmekten bahsediyor,"Normal randevu al git işte" diyor benim sözcüklerim tükendi güzel kardeşim günün birinde senin de aynı hastaneye ve aynı servise işin düşerse bu yazdıklarını hatırlarsın umarım.

• Annenle baban görücü usulümü evlendi? Eğer benim gibi bir erkek arkadaşı olacaksa gelsin buyursun evimde misafirde ederim ne var bunda? 8 milyar insan yaşıyor kaç tane sevgililik durumu olmuş nesi anormal?

• quote:

Annenle baban görücü usulümü evlendi? Eğer benim gibi bir erkek arkadaşı olacaksa gelsin buyursun evimde misafirde ederim ne var bunda? 8 milyar insan yaşıyor kaç tane sevgililik durumu olmuş nesi anormal?

@TanridanKutBolmus nickli üyeyi haberdar edicekken yanlışlıkla beni ettiniz hocam
  • Yanlis kisiyi alintiladin herhalde:)

Kardesim su trollu beslemeyin artik ne olur, adam hippi tarzi bir hayat yasiyor, sorumluluk almamis. Siz adama laf anlatmaya calistikca daha da buyuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu bildiğin hayattan soğuma rehberi. Nedense okuyorum 3. Sayfadayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

Dostum başlığa kanıtsız demişsin de yanılıyorsun. Ülke de anlattıklarına kanıt olacak en az 25 milyon genç var bu ülkede.

Evet Facebook ve televizyon izlemede bizi dünya birincisi yapan 25 milyon genç, bilgisayar Oyunları kullanımında bizi dünya birincisi yapan 25 milyon genç, teknoloji forumunda bile tüm zamanların en çok konuşulan konusunu Survivor yapan 25 milyon genç!

Sonra niye böyleyiz, daha beterini hak ediyoruz

Dedi ve tüm yıkı Türk gençliğine yıktı Dhden baska yerde takılmadığı belli olan genç..

Öyle mi diyorsun? Şimdi başlayan seminer, katılan 3-5 kişi, bedava üstelik... 60 Bin kişilik öğrencisi olan okulda 6 kişi gelmiş koca seminere... Dergiler bile bedava, çay kahve bedava, daha ne olsun Allah aşkına?

Daha fazla yazamayacağım katılmaya gidiyorum!

Miletin sınav haftası olabilir olur öyle.

• Kusura bakma kardesim ama bu yapamaz edemez dediklerinin hepsini ben yapabiliyorum ve etrafimda ki insanlarda boyle acaba sorun sizde mi? Hadi diyelim ki maddi durumunuz cok kotu, tiyatroya gidemezi nasil yazabilirsin? Bunu yaziyorsan zaten hic tiyatroya gitmemissin devlet tiyatrolarinda biletler 10 tl yi gecmez. Bir gun sigara paketi alma ya da 3 gun boyunca 2 tl 2tl biriktir yine gidersin tiyatroya. Evinizde oturup etrafa laf atmak cok kolay degil mi? Cikip bir sey yapmayayim, okumayim, arastirmayim. Kolayima gelen ne laf atmak, bahane bulmak. Neymis kitap okumazmis etraf laf atarmis. Sanane ya laf atarsa atsin senin okumani mi etkiliyor sacma insanlarin laf atmasi o zaman sen baya ezik bir insansin baska insanlarin dusuncelerini kabul edip ona gore yasiyorsun.

• Aynen yanlış alıntılamışım :)

Hippilerin en azından yaptığı bir şey var kendş sistemlerini oluşturmuşlar ama bunda o bile yok

• Halinize sukredin ne insanlar var sizin durumunuzda olabilmek için nelerini verirler. Sizin gibi nankörlerin eline dünyayı verseler gene mutsuz olurlar.

• Cappy DH C kullanıcısına yanıt
    Domates 10 lira. Peynir 20~25 lira..
  • rotreges R kullanıcısına yanıt
    Asap hocam birde bunlar var.

Şükredin diye diye bu hale geldik zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.