Şimdi Ara

Türk gençlerinin hiç bir imkanı yok! (kanıtsız) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
7
Favori
21.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
360 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Theo her şeyde eğitimin var ne güzel adamsın ya. Mühendislik, felsefe, ilahiyat, hukuk, biyoloji, fizik.... Ne adammışsın sen be harcanıyosun yeminle forumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Theo her şeyde eğitimin var ne güzel adamsın ya. Mühendislik, felsefe, ilahiyat, hukuk, biyoloji, fizik.... Ne adammışsın sen be harcanıyosun yeminle forumda

İşi iyice dalgaya aldın sen de, ödevin vardı bence ona odaklan.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Ya ben zaten bunu soylemiyorum bak kac mesaj once kendimi acikladim, orada kastim suydu dedim. Sen okumadan saldirdigin icin boyle oldu. Ayrica Islam hukuku ile mevcut hukukun alakasi yok. 3 tane dava ilede hukuk ogrenilmiyor. Bir daha biriyle seviyeli tartismak istersen seviyeni koru once.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben ödevi halletim, üstüne dışarı çıktım geldim, üstüne yemek yedim şimdi survivorı açtım sen hala burda palavra sıkmaya devam ediyorsun :D seminerde ne öğrendin bugün?

• Nasıl olmaz hocam islam hukuku dünyadaki tüm hukuklardan daha iyidir çünkü theologist islam hukuku biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Ya ben zaten bunu soylemiyorum bak kac mesaj once kendimi acikladim, orada kastim suydu dedim. Sen okumadan saldirdigin icin boyle oldu. Ayrica Islam hukuku ile mevcut hukukun alakasi yok. 3 tane dava ilede hukuk ogrenilmiyor. Bir daha biriyle seviyeli tartismak istersen seviyeni koru once.

Bak yine hiç sözünü etmediğim şeyleri söylemişim gibi yapıyorsun, senin sorunun da bu, fazla kafa yordun contaları yakıyorsun bence... Ben ne zaman İslam Hukuku ile Mevcut hukukun alakası var dedim? Hukuk sistemlerini karşılaştırmalı görmekten anladığın bu mu senin?

Hukuk öğrendiğimi ne zaman söyledim? Sadece yargı kurumuna uzak değil dedim...

Bırak artık söylemediğim şeyleri söylemişim gibi suçlamayı!

Seviye mi bırakırsın adamda, ağzımdan çıkmayan şeyleri ağzımdan çıkmış gibi suçluyorsun!

Kardeşim ne karşılaştırmasından bahsediyorsun ya. Sene olmuş 2017 modern hukuka geçeli kaç yıl olmuş gelmiş islam hukuku filan diyorsun nasıl insanlık bu? Seçimlerde oy filanda vermiyorsundur kesin sen

• quote:

Ben ödevi halletim, üstüne dışarı çıktım geldim, üstüne yemek yedim şimdi survivorı açtım sen hala burda palavra sıkmaya devam ediyorsun :D seminerde ne öğrendin bugün?

Palavra mı? Sen bırak mühendisliği beceremeyeceksin bu kafayla, idealist olmayan mühendis nereye kapak atarsa oraya yük olur sadece. Sana ev versinler toplumdan uzak tutsunlar yeterli.

Seminerde bunu gördük.

Biraz ağır bir konu ama çok faydalı...

Tabi seviyeyi dusurmenin suclusuda ben oldum. O senin karakterinden kaynaklaniyor kusura bakma, tartisma adabi diye bir sey yok, kendini buyuk gorme, hayatin her alanina dair fikir var.

Konunun benim mesleğimle alakası ne? Sen ilahiyat okuyarak mühendislere akıl verme rütbesini kendinde nasıl buluyorsun?

• quote:

Kardeşim ne karşılaştırmasından bahsediyorsun ya. Sene olmuş 2017 modern hukuka geçeli kaç yıl olmuş gelmiş islam hukuku filan diyorsun nasıl insanlık bu? Seçimlerde oy filanda vermiyorsundur kesin sen

Ne yapalım şimdi sana İslam Hukukunun teoremlerini mi açıklayalım? Uyarlanabilir hükümler ve gerekçeleri, istisna olabilecek hususları, ceza ve infaz şartlarının esnekliğini, genel geçer hükümlerin işlevselliği hakkındaki tartışmaları mı yapalım? Konuyu niye buraya çekiyorsun ve evet oy vermiyorum çünkü bence herkes kendi cebini düşünüyor.

• quote:

Tabi seviyeyi dusurmenin suclusuda ben oldum. O senin karakterinden kaynaklaniyor kusura bakma, tartisma adabi diye bir sey yok, kendini buyuk gorme, hayatin her alanina dair fikir var.

Şimdiye kadar bu kadar düşük seviyeli tartışma yaşamadım 7 yıllık forum hayatımda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Ne yapalım şimdi sana İslam Hukukunun teoremlerini mi açıklayalım? Uyarlanabilir hükümler ve gerekçeleri, istisna olabilecek hususları, ceza ve infaz şartlarının esnekliğini, genel geçer hükümlerin işlevselliği hakkındaki tartışmaları mı yapalım? Konuyu niye buraya çekiyorsun ve evet oy vermiyorum çünkü bence herkes kendi cebini düşünüyor.

Bir tane oy hakkın var onu bile atmaktan acizsin. Apolitik ciddiye bile alınmayacak bir insansın. Bu konuda bu kadar dertlenmenin sebebide bu yazılanlar ağır geliyor sana, çünkü hepsi doğrular. Herkes kendi cebini düşünüyor diyip oy atmayarak sisteme çok güzel karşı geldin bravo. Herkese akıl veren adama bak daha kendi yaşadığı hayatı değiştirmek için bile bişeler yapmaktan aciz. En kısa zamanda bir psikologa görünmeni tavsiye ederim.

Kusura bakmada, banada senin gibi saldiran olmadi 4 yil boyunca.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Bir tane oy hakkın var onu bile atmaktan acizsin. Apolitik ciddiye bile alınmayacak bir insansın. Bu konuda bu kadar dertlenmenin sebebide bu yazılanlar ağır geliyor sana, çünkü hepsi doğrular. Herkes kendi cebini düşünüyor diyip oy atmayarak sisteme çok güzel karşı geldin bravo. Herkese akıl veren adama bak daha kendi yaşadığı hayatı değiştirmek için bile bişeler yapmaktan aciz. En kısa zamanda bir psikologa görünmeni tavsiye ederim.

Sen başkasının oy kullanma veya kullanmama özgürlüğüne karışma hakkını nereden buluyorsun?

Sana ne oy benim değil mi? İstediğime veririm ya da vermem, seni ne ilgilendiriyor? Bana verilmiş bir hak seni neden bu kadar alakadar ediyor? Ben senin oy hakkını sorguluyor muyum?

Vicdanımın var olduğuna inanıyorum ve başkasının benim oyumla güç kazanıp o güçle yanlış işler yapma sorumluluğunu kaldıramıyorum anladın mı gerekçemi?

Medeni ol önce insanların haklarına saygı duymayı öğren.

• quote:

Kusura bakmada, banada senin gibi saldiran olmadi 4 yil boyunca.

O bir savunma refleksi çünkü karşımda bir kişisel saldırı var.

• O herkese saldırabilir, her şeyin en iyisini bilen kuşkusuz o'dur.

• quote:

O herkese saldırabilir, her şeyin en iyisini bilen kuşkusuz o'dur.

ya hocam tartıma şu herifle tamam de geç..

Saldirmadigin alan kalmadi hakkimda. Onurum, zekam, mesleki kabiliyetim bir kac tane daha vardi ama hatirlayamadim. Kim kime kisisel saldirida bulunmus?

• quote:

Saldirmadigin alan kalmadi hakkimda. Onurum, zekam, mesleki kabiliyetim bir kac tane daha vardi ama hatirlayamadim. Kim kime kisisel saldirida bulunmus?

Sen saldıracaksın da ben cevap vermeyecek miyim sandın?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.