Şimdi Ara

Türk gençlerinin hiç bir imkanı yok! (kanıtsız) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
7
Favori
21.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
360 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Saldirmadigin alan kalmadi hakkimda. Onurum, zekam, mesleki kabiliyetim bir kac tane daha vardi ama hatirlayamadim. Kim kime kisisel saldirida bulunmus?

Sen saldıracaksın da ben cevap vermeyecek miyim sandın?

Yaş cidden 28mi ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Saldirmadigin alan kalmadi hakkimda. Onurum, zekam, mesleki kabiliyetim bir kac tane daha vardi ama hatirlayamadim. Kim kime kisisel saldirida bulunmus?

Sen saldıracaksın da ben cevap vermeyecek miyim sandın?

Yaş cidden 28mi ya?

Bir insana itham, iftira, mesnetsiz iddia yapılıyorsa yaşının önemi mi var? Hakkını korumalı!

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Yanliz once sen basladin seviyeyi dusurmeye:) Benim 1 cumleme takilip bir anda demedigin kalmadi. Tartisma adabi olcak insanda iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Din ile dalga geçmeyin inanmıyor olabilirsiniz ama saygı duyun.
  • saydıklarınızın farkındayım fakat mızmızlanarak bir yere varamayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yanliz once sen basladin seviyeyi dusurmeye:) Benim 1 cumleme takilip bir anda demedigin kalmadi. Tartisma adabi olcak insanda iste.

O bir cümlenin öncesinde onlarca itham vardı, ve o bir cümle de başlı başına iftiraydı.

Tartışma adabına dikkat ediyorsan yalan, iftira ve kişisel saldırı niteliğinde olacak şekilde psikolojik, sosyolojik problemlerin var olduğunu gerekçesiz şekilde iddia etmemelisin.

• DARK_WORM kullanıcısına yanıt
    Dalga nerede? İnanmadığımı nerden biliyorsun? İslamda inanan birine kafir demek kul hakkına girmekten farksızdır.

• Dünkü çocuklar gelip bana ders veriyor. Ordaki "O" neyi ima ediyordu acaba resmen İslam ile dalga geçiyorsunuz sonra ben geçmedim diyorsunuz hemen en azından erkek gibi lafınızın arkasında durun.
  • DARK_WORM kullanıcısına yanıt
    İslamla değil theologistle dalga geçtiğim doğrudur.

• Aradigin cevap su an CNN de

• Şu konuşmaları okuyorum da bir kez daha çözümsüz bir sorunla uğraştığımızı anlıyorum. Cumhuriyet ile gelen medeniyet ve refahın bitmesi 100 sene bile sürmedi. Müslümanlığı pazarlayan alçaklar olduğu sürece de biz mutlu olamayız. Çünkü müslümanlıkta şükür vardır, ama dünyadan da nasibinizi alın denir, zenginler birinci kısmı fakirlere, ikinci kısmı kendilerine yakıştırır. Sonra çeşitli yollarla uyutulan yoksul ve cahil kesim egoları ve kompleksleri yüzünden medeni ve eğitimli insanların hayatına göz diker. Bu yüzdendir mesela Avrupa'da yüzde 70-80 çıkar oylar ama buraya gelmeyi de düşünmezler hiç. Beğenmedikleri kafirlerin ülkesinde yaşarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: neytullah1

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Apatay

Din yüzünden. Her şeye şükretmeyi öğretiyor bu AKP. Sonra neden kettle da makarna yapılıyor diye sormak yerine, kettle da yapabildiğine şükret yapamayanlar var mantığı işliyor. O yüzden Türkiye'den bir şey beklememek lazım bu saatten sonra.

Dini sömürüyorlar çünkü. Her şeyi mahvediyorlar. Sonra dini öne sürüp , şükredin şükredin diyorlar.
    Din meze oldu bunların altında.

Dinlerin tek amacı bu zaten benim gözümde.
    Yalan, iftira yok. Sen oyle olmasina zorladin.

• quote:

Yalan, iftira yok. Sen oyle olmasina zorladin.

O kadar tartışmada havadan sudan mı konuştuk?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neytullah1

quote:

Din yüzünden. Her şeye şükretmeyi öğretiyor bu AKP. Sonra neden kettle da makarna yapılıyor diye sormak yerine, kettle da yapabildiğine şükret yapamayanlar var mantığı işliyor. O yüzden Türkiye'den bir şey beklememek lazım bu saatten sonra.

Dini sömürüyorlar çünkü. Her şeyi mahvediyorlar. Sonra dini öne sürüp , şükredin şükredin diyorlar.
    Din meze oldu bunların altında.

Dinlerin tek amacı bu zaten benim gözümde.

Din adı altında her türlü şey yapıldığı zaman(ayetleri çarpıtanlar,isteğine göre algılayanlar,ayetleri eksik alıntılayıp ışide meze olanlar vs. vs.) inançsız kesimlerin bu tür şeyleri düşünmemesi zaten anormal olurdu.

Neyse konu dışına gidiyor iyice.

senin sıkıntın ne biliyormusun olaylara çok yüzeysel bakıyorsun. mesela diyorsunki yemekhanade yemek 2.50 lira şu kadar kalori bilmem ne, ben marmarada okuyorum göztepe kampüsünde bizdede yemek 2.50 gel görki yemek pek yemeğe benzemiyor. tatlı dediğin sütlaç oluyor un su ve şekerden ibaret. süt diye süt tozu falan koyuyorlar herhalde. 1 kere yedim birdahada ağzıma sürmedim. peynirli makarna vardı misal makarnanın içinde 1 tane tırnak ucu kadar peynir var. 3 4 kişi yemek yedik makarnada peynir görememiş arkadaşlarımız vardı.

bizde üşengeçlik var, sosyal medyaya bağımlılıkta var bunlarda hiçbirşey söylemiyorum. televizyonda salak saçma diziler oynuyor milletde sürekli bunları izliyor. koca koca adamların medcezir izlediklerini görüyorum. survivor mesela insanlar orda biribirini yiyor oturup rahat rahat izliyor millet, umurlarında değil, yarışmada şaklabanlıktan başka birşey değil.

birşey iddia edene kadar aç birader konunu deki ben bunu bunu gözlemledim. siz ne diyorsunuz? herkes fikrini belirtsin.
    sen konu açıyorsun TÜRK GENCİ ÇALIŞMIYOR, OKUMUYOR, TEMBEL, HERŞEYİ var. daha başlıktan polemik yaratıyorsun burada.
    eğitim sistemi desen yok. (pc müh öğrencisiyim eğitimimiz 10 video tutorialden ibaret)
    çalışma desen benim amerikalı mühendis, pilot, arkadaşlarım var adamlarda askeri ücret saati 9$ minimum. bak daha dün massachusetts de okuyan öğrenci (türk) bir arkadaşımla görüştüm adam diyorki et burda 7$ diyor. sen düşün birader.

• Güzel program cidden, theologistin izlemesi lazımdı

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Güzel program cidden, theologistin izlemesi lazımdı

Bence konuyu açan olarak dinlemelisin bu konularda deginiyor cunku

• Türk genci önce dilbilgisi öğrensin ayırmaman gereken "de" leri ayırıp ayırman gerekenleri bitişik yazmışsın. Noktalamalar zaten facia. Konu başlığındaki "hiçbir" birleşik yazılır milyon hitli DH anasayfasına çıkmışsın gir bari onu düzenle.
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    İlk sayfada imlaya dikkat etmediğimi zaten belirttim, dil bilgisi bilmek zorundada dsğilim her hangi bir başarıya şart değil. Edebiyatçı ya da dil bilimci değilim

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.