Şimdi Ara

Türk gençlerinin hiç bir imkanı yok! (kanıtsız) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
7
Favori
21.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
360 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şuna daha fazla cevap verme gittikçe saçmalıyor çünkü konuyu daha ne kadar saçma yerlere çekecek görmek istemiyorum

Konuya gelirsek ilk mesajda yazdıklarına harfiyen katılıyorum, fazlası vardır eksiği yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Hocam şuna daha fazla cevap verme gittikçe saçmalıyor çünkü konuyu daha ne kadar saçma yerlere çekecek görmek istemiyorum

Konuya gelirsek ilk mesajda yazdıklarına harfiyen katılıyorum, fazlası vardır eksiği yoktur.

Cevap veremedi zaten daha fazla...

Saçmalık olan kısım neresi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Ege hazirlik ne yaw orada alfabeden baslatiyorlar zaten

Teneffus zili bile caliyor sanirsin lise 5 sjhsjs

Öyle hocam eğitim çöp.

Bu sene Allahtan zil falan çalmıyor eskiden öyleymiş

• Araştırma, inceleme, okuma, üretme, keşfetme, öğrenme gibi faaliyetlerin hiçbiri ne maddiyat gerektiriyor ne rahat bir yaşam ne de başka bir imkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanıt aramaya ne gerek var sokağa çık 1 hafta gez örnek çok sorun çok yaşayarak tecrübe etmenin tadı paha biçilemez.bu ülke içinde yaşamak zulüm sen gitmek istesende başında bulunanlar yüzünden gitmek istediğin ülkelerde kötü algı bıraktırıyorsun adamlar hep ön yargılı oluyorlar yafta yiyorsun ve bunu sana ilk olarak o pasaport kontrolünde Türk kimliği gördüklerinde tokat gibi anlıyorsun tavırları ve davranışlarıyla bu ülkede yaşamakta bu ülken çıkmakta zor adeta çıkmaz bir sokağa döndü ülke ve 10-20 yıl sonra daha kötü olacak şüphesiz bozuk bir kuşak yetişiyor çok başı boş cebini dolduran dolduruyor kimileri 3 çocuk 5 çocuk istiyor bahiz görmüyor yetmiyor arap kim olduğu belirsiz kişileri alıyor yamam alda neden kontrolsüz sokağa salıyorsun şu kadar bütçe verdik diyorsun ama adamlar sokakta gerek tehdit unsuru gerek ölüyor birde kazaya karışıyor gerek kapkaç gerek tecavüze yelteniyor.Sorunlar anlatmakla bitmiyor sokakta yaşayarak görerek anlıyorsun mutlu görünmeye çalışan aslında mutlu olmayan insanlar yüzünden aynı mantık evliliği gibi sadece bindiğimiz otobüsün son durağa gelmesini bekliyoruz tıpkı ölümü beklediğimiz gibi çünkü insan hayatının da bir önemi yok bu ülkede hayvanların olduğu gibi.

• Türk genci dediğin çoğu insan sigara içiyor bırakın kardeşim o zaman sigarayı CEBİNİZDE para kalsın etkinliklere katılın

• Del Toro kullanıcısına yanıt
    Verdiğim cevaplara verdiğin cevaplar üzerine şu andan itibaren muhatabım değilsin

• Pesimist: Kötümserlik kavramı (pesimizm) iyimserlik (optimizm) kavramının tam karşıtı olarak, dünya görüşü ve yaklaşımında düzeltilemeyecek kötü bir dünya portresidir. Kötümserler her zaman kötü biten bir son düşünürler.

• Ele7en kullanıcısına yanıt
    Günde 2 paket içiyorlar.Sonra para yok,ülke leş(kendileri yüzünden olduğunu göremeselerde),iş yok,imkan yok.

Yoksa sen yarat,içme günde 2 paket sigara kalsın cebine para.

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Aslında ikisinin dengelenmesi gerekir ama umut ve umutsuzluğun dengesinden kaynaklanan duygularımız sağolsun ortayı bir türlü bulamıyoruz.

• Redshift kullanıcısına yanıt
    Ben kendimi realist olarak tanımlamayı tercih ederim. Kendim için mutsuz bir son olacağına inanmıyorum inansaydım pesimist olurdum evet

• 5Maverick2 kullanıcısına yanıt
    Onu yaptırırlar mı sence ?

• Dostum başlığa kanıtsız demişsin de yanılıyorsun. Ülke de anlattıklarına kanıt olacak en az 25 milyon genç var bu ülkede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Ülke ekonomik olarak çok iyi kardeşim sen yanlış anlamışsın. Senin cübbeli hocaların parayı götürüyor merak etme.

Barınma en temel insan hakkıdır ev almak neden bu kadar battı sana? Dünyadaki insanların %50sinin en az 1 tane evi varken benim neden 1 tane olmasın?

Hocalar maaş almamalı dedim diğer konuda da, ısrarla bana etiket yapıştırma çabası içine giriyorsun. Siyasetle işim olmaz yalan dolan hepsi.

Barınma temel ihtiyaç ama senin amacın ev yapmak mühendis arkadaşım, köprü yapmak, yenilik yapmak... Ev alma bunları yapınca zaten en kolayı... Hedefini o kadar küçük tutmuşsun ki hayattaki tem amacın bir ev almak...

Sadece bi mühendisin büyük düşünmesiyle bitiyor sanıyorsun. Fikrini projesini kime satacak kim finanse edecek köprü yollar hava alanları tek başına olan şeyler mi bu adam mühendis cebi dolu bi ordu değil.

Proje yaptı da şirketler onu kapmadı mı?

Başarılı oldu, ortaya ürün koydu da herkes tarafından aşağılandı mı?

Dünyayı değiştiren onca mühendis var ki tek başına... Alın size örnekleri

http://www.thefamouspeople.com/engineers.php

https://www.youtube.com/watch?v=vyV8vOgav5c

Bunlar sadece bilinenleri, değer görmeyip çaresizce ne projelerden vazgeçmiş ne insanlar vardır.

• Su theologist trollunu beslemeyin artik. Adam ilgiden besleniyor. Olu taklidi yaparsaniz kendi kendine gider belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugiacar

Dostum başlığa kanıtsız demişsin de yanılıyorsun. Ülke de anlattıklarına kanıt olacak en az 25 milyon genç var bu ülkede.

Evet Facebook ve televizyon izlemede bizi dünya birincisi yapan 25 milyon genç, bilgisayar Oyunları kullanımında bizi dünya birincisi yapan 25 milyon genç, teknoloji forumunda bile tüm zamanların en çok konuşulan konusunu Survivor yapan 25 milyon genç!

Sonra niye böyleyiz, daha beterini hak ediyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Su theologist trollunu beslemeyin artik. Adam ilgiden besleniyor. Olu taklidi yaparsaniz kendi kendine gider belki.

Gerçekler ve istatistikler ağır geldi belli ki, cevap da bulamayınca bloklamaktan başka çare mi kalır size?

• Hadi biz Türklere Allah böyle bir şey bahşetmemiş ama elin gavuru aya çıkarken bizim gavurlar niçin sadece şikayet ediyorlar.
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Valla istatistiklerin beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Zira hayat kagit ustundeki istatistiklerle yorumlanabilecek kadar basit degil. Insanlara tembel diyerek calisacaklarini dusunmenden de psikoloji bilginin enginligini goruyorum ve seni ilgi bagimliliginla bas basa birakiyorum. Sacma sapan bilmem kac bolum okuyup burada insanlari yargilamaktan baska bir sey yapmiyorsun. Hangi konu konusulursa kesin bir fikrin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 14 Mayıs 2017; 10:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Valla istatistiklerin beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Zira hayat kagit ustundeki istatistiklerle yorumlanabilecek kadar basit degil. Insanlara tembel diyerek calisacaklarini dusunmenden de psikoloji bilginin enginligini goruyorum ve seni ilgi bagimliliginla bas basa birakiyorum. Sacma sapan bilmem kac bolum okuyup burada insanlari yargilamaktan baska bir sey yapmiyorsun. Hangi konu konusulursa kesin bir fikrin var.

Bilimsel ve sosyolojik istatistikleri aşağılayarak kendi gördüklerinden genel bir çıkarım yapıyorsan zaten sana ne söylesem boş ki, iki tık alır gir ana sayfaya bak tüm zamanların en popüler konularına!

İki tık ve kendi gözlerinle gör...

Görmek istemediğin için gözünü kapatıyorsun çünkü insana hatalarını kabul ettirmek gerçekten zormuş.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.